Μήνυμα στις 11/4/2007 στις 00:19 @Μηχανήματα
εχω συνδέσει 1 δισκο serial ata στο κομπιουτερ εξωτερικο.μου το αναγνωριζει κανονικα αλλα δεν μου τον εμφανιζει στις μοναδεσ σκληρων δισκων...η συσκευη λειτουργει κανονικα αλλα δεν μοθ βγζει κανενα εικονιδι.ετσι το κανει με εσωτερικό επισης...τι μπορει να φταιει??οποιος γνωριζει ας απαντήσει...ευχαριστώ
Πήγαινε στο θέμα: Serial ATA δίσκος
Μήνυμα στις 27/3/2007 στις 14:30 @Μηχανήματα
ena kalo site k oti theleis exei xwris torrent einai to www.ellinadiko.com kai to www.greek-fun.com...exei ap'ola!
Πήγαινε στο θέμα: Ελληνικό Site με αρχεία torrent....
Μήνυμα στις 22/3/2007 στις 11:49 @Μηχανήματα
thelw na syndesw ena disko serial ata.to pc den exei syndesei serial ata exei ide.ti mporo na kanw??? Πήγαινε στο θέμα: hard disks
Μήνυμα στις 21/3/2007 στις 18:23 @Sex
thelw na syndesw ena disko serial ata.to pc den exei syndesei serial ata exei ide.ti mporo na kanw???
Πήγαινε στο θέμα: help-computers
Μήνυμα στις 24/2/2007 στις 20:41 @Διάφορα
είτε τεχνικό είτε να έχει να κάνει με τα προγραμματα.τεχνικός συστημάτων υπολογιστή σπουδαζω...αν αυτό βοηθησε τότε καλώς..όπως και να 'χει ευχαριστώ...
Πήγαινε στο θέμα: σχολειο-help
Μήνυμα στις 23/2/2007 στις 10:16 @Θ. Κλημεντίνη
odrika17 πηγαινε εκεί : http://www.insomnia.gr/comments.php?catid=5&id=1435
Πήγαινε στο θέμα: Τελικα ειμαι οντως καθαρμα...
Μήνυμα στις 23/2/2007 στις 10:10 @Θ. Κλημεντίνη
Εσύ τι λες να είναι υπερβολική??Φέρε τον εαυτό σου σε αυτή τη θέση...Αυτή η κοπέλα μπορεί να σε ήθελε τοσο πολύ που παρ'ολα αυτα που γίνανε η κοπέλα Α θα ήθελε κάτι παραπάνω από τη φιλία..ίσως σε ήθελε μόνο δικό της.κ μετά από αύτο να κατάλαβε και να τα έκανε αυτά...ισως να βρήκε κ αυτό που ήθελε...Άρα εσύ τα θες όλα δικά σου..και εσύ είσαι ο υπερβολικός...
Πήγαινε στο θέμα: Τελικα ειμαι οντως καθαρμα...
Μήνυμα στις 23/2/2007 στις 10:00 @Διάφορα
γιατι βαρετα καλέ?εγώ πάλι κάθε μέρα βλέπω κ ένα.και πάντα εντελώς διαφορετικό απ' τ' άλλα...
Πήγαινε στο θέμα: oneira
Μήνυμα στις 23/2/2007 στις 09:56 @Διάφορα
ΕΝΝΟΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ.ΟΠΩΣ¨ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΛΙΚΟΥ - ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΚΤΛ...ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΣΑΝ ΘΕΜΑ??
Πήγαινε στο θέμα: σχολειο-help
Μήνυμα στις 22/2/2007 στις 01:35 @Διάφορα
ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ...ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ...PLS.:(:(:(
Πήγαινε στο θέμα: σχολειο-help |