Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Έκτρωση. 100% αντισύλληψη. Ύστερα αφοσιωνόμαστε στην καριέρα μας απερίσπαστες, όπως θέλει ο μπαμπάς.
Δευτέρα, 7 Απριλίου

Τι δωρο να της παρω;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #110404 από vak410 στις 27 Σεπτεμβρίου 2012, 1:47πμ

vak410

Εικονίδιο
μέλος από: 17/6/2012
Το λοιπον.. Κλεινω με μια κοπελα 2 μηνες.. Ναι το ξερω ειναι λιγος καιρος.. Το θεμα ειναι οτι δεν θυμηθηκα την προηγουμενη ''επετειο'' μας..(οταν κλειναμε ενα μηνα).. Και επειδη περναμε ομορφα μαζι ελεγα να της παρω κατι.. Δεν θα της επαιρνα αλλα αφου το ξεχασα την προηγουμενη φορα...
Θα ηθελα να της παρω κατι διακριτικο και ωραιο.. Οχι κατι υπερβολικο..
Να της δειξω οτι τη νοιαζομαι ρε παιδι μου.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ..
Τι λετε εσεις;
Ευχαριστω εκ των προτερων!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110406 από Mandragoriana στις 27 Σεπτεμβρίου 2012, 9:28πμ

Mandragoriana

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 29/8/2012
Ενδιαφερουσα και λεπτη κινηση θα ήταν ενα μικρό αρωμα.Τα αρώματα μένουν περισοότερη ώρα απο ότι η κολώνια και οταν το φοράει θα σε έχει πάντα πάνω της και φυσικα θα σε σκεφτετε.Θα προτεινα ένα λουλουδι αλλα μαραίνετε ενώ το αρωμα θα είναι πολυ πολύ όμορφο...Ειδικα αν ψαξεις για καποιο ιδιαιτερο με βάση τα γούστα της και της πείς κατι που θα σας συνδεσει με αυτο.Πχ οτι τώρα θα είμαι συνέχεια πάνω σου και η σκέψη σου σε μένα..Τώρα αν θες να δειξεις οτι νοιαζεσε βρες κατι που να χρειαζετε,αλλά για μένα είναι πολυ πιο ειδυλιακό αυτό.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110409 από vak410 στις 27 Σεπτεμβρίου 2012, 11:39πμ

vak410

Εικονίδιο
Έγραψε:(Mandragoriana@27 Σεπτεμβρίου 2012)
Ενδιαφερουσα και λεπτη κινηση θα ήταν ενα μικρό αρωμα.Τα αρώματα μένουν περισοότερη ώρα απο ότι η κολώνια και οταν το φοράει θα σε έχει πάντα πάνω της και φυσικα θα σε σκεφτετε.Θα προτεινα ένα λουλουδι αλλα μαραίνετε ενώ το αρωμα θα είναι πολυ πολύ όμορφο...Ειδικα αν ψαξεις για καποιο ιδιαιτερο με βάση τα γούστα της και της πείς κατι που θα σας συνδεσει με αυτο.Πχ οτι τώρα θα είμαι συνέχεια πάνω σου και η σκέψη σου σε μένα..Τώρα αν θες να δειξεις οτι νοιαζεσε βρες κατι που να χρειαζετε,αλλά για μένα είναι πολυ πιο ειδυλιακό αυτό.

Eυχαριστω.. Αλλα το αρωμα το θεωρω λιγο βαρβατο για τοσο λιγο καιρο.. Ειναι πιο επισημο δωρο.. Για κανα λουλουδι με βλεπω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110415 από άσχετος στις 27 Σεπτεμβρίου 2012, 3:15μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Είστε λίγο καιρό μαζί.Μπορείς να της πάρεις μια μπλούζα ένα κολιέ με το όνομα της πάνω,μπορείς να την πας μια βόλτα έξω(καφέ ή οτιδήποτε άλλο θέλεις)cinema αν έχει καμία ωραία ταινία που να έχει λίγο ρομαντισμό.Μπορείς ακόμα να της πας και λουλούδια(μπουκέτο όμως όχι κανένα τριαντάφυλλο ).Αυτά από εμένα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110432 από whatever στις 27 Σεπτεμβρίου 2012, 8:02μμ

whatever

Εικονίδιο
μέλος από: 15/8/2012
πάρτης κάτι για το λαιμό ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα ωραίο βραχιόλι, κάτι μικρό για να της δείξεις το ενδιαφέρον σου, σε καμία περίπτωση ρούχο... το καλύτερο είναι ένα κόσμημα, όχι πολύ εντυπωσιακό και ακριβό, κάτι διακριτικό που θα το φοράει και θα της θυμίζει εσένα... δεν ξέρω το λουλούδι μου φαίνεται πολύ φτωχό για δώρο...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110435 από vak410 στις 27 Σεπτεμβρίου 2012, 9:55μμ

vak410

Εικονίδιο
Έγραψε:(Showman@27 Σεπτεμβρίου 2012)
Είστε λίγο καιρό μαζί.Μπορείς να της πάρεις μια μπλούζα ένα κολιέ με το όνομα της πάνω,μπορείς να την πας μια βόλτα έξω(καφέ ή οτιδήποτε άλλο θέλεις)cinema αν έχει καμία ωραία ταινία που να έχει λίγο ρομαντισμό.Μπορείς ακόμα να της πας και λουλούδια(μπουκέτο όμως όχι κανένα τριαντάφυλλο ).Αυτά από εμένα.

εγω σκεφτηκα να την παρω ενα τριανταφυλλο με ενα κορδελακι... Μαλακια;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110437 από Troller στις 27 Σεπτεμβρίου 2012, 10:07μμ

Troller

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/9/2012
Έγραψε:(vak410@27 Σεπτεμβρίου 2012)
Έγραψε:(Showman@27 Σεπτεμβρίου 2012)

εγω σκεφτηκα να την παρω ενα τριανταφυλλο με ενα κορδελακι... Μαλακια;

ωραιο δεν ειναι αναγκη να ειναι κατι ακριβο!!!παντως εγω επειδη αυτη π ειμαι τωρα μαζι της αρεσουν τα αρκουδακια (το δωματιο της εχει καμια 30αρια) της πηρα ενα τετοιο μαζι με τριανταφυλλα και του εδωσε το ονομα μου...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127959 από Bluejack στις 07 Ιουνίου 2014, 7:24μμ

Bluejack

Εικονίδιο
μέλος από: 28/12/2007
Όπως είπαν οι άλλοι, δε χρειάζεται να είναι και κάτι ακριβό.
2 μήνες είστε μαζί, αλλά οκ αυτό ισχύει και για 20 χρόνια.
Μια κλασσική και εύκολη λύση είναι κάποιο άρωμα. Οι γυναίκες τρελαίνονται για αυτά.
Βασικά, το θέμα είναι πόσα λεφτά είσαι πρόθυμος να προσφέρεις.
Μπορείς να αγοράσεις κάποιο ρούχο, κάποιο κόσμημα.
Αν δε μπορείς τότε καλό είναι και ένα μπουκέτο με όμορφα τριαντάφυλλα.
Έστω και ένα μόνο του είναι αρκετά ρομαντικό.
Μαζί με αυτό μπορείς να συνδυάσεις και ένα μικρό γραμματάκι που να λέει τι νιώθεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login