Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΕΡΩΤΕΥΕΤΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ..
Μήνυμα #94730 από johny232 στις 14 Φεβρουαρίου 2012, 9:36μμ
μέλος από: 1/3/2011 μηνύματα: 42 0 |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΝ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΑΣ 15 ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΡΩΤΕΥΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ,ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ? ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΙΛΟΣ? ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94734 από hello! στις 14 Φεβρουαρίου 2012, 11:03μμ
μέλος από: 22/10/2011 μηνύματα: 25 0 |
Φίλος λέγεται... Όπως λες είναι ΠΡΩΗΝ σου...στο παρελθόν... Το ότι ήσουν μαζί με μια κοπέλα για ένα χρονικό διάστημα δεν σημαίνει ότι σου ανήκει για πάντα... και btw, τα highlighted γράμματα απαγορεύονται τα κεφαλαία δεν τα είδες? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94735 από johny232 στις 14 Φεβρουαρίου 2012, 11:08μμ
μέλος από: 1/3/2011 μηνύματα: 42 0 |
σωστα συγνωμη για τα γραμματα,και ευχαριστω για την αποψη σου,αν και δνε συμφωνω,εκτος και αν άρεσε σε εσενα να εβλεπες τον κολλητο σου να φιλαει την πρωην που ειχες τοσο αγαπησει.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94736 από Σηπτικό Βόδι στις 14 Φεβρουαρίου 2012, 11:39μμ
μέλος από: 8/4/2010 μηνύματα: 917 0 |
Από τη στιγμή που είναι πρώην σου, κάτι τέτοιο προϋποθέτει μια σχέση μεταξύ σας η οποία καλώς ή κακώς τώρα πλέον ΔΕΝ υφίσταται. Τώρα ποιος φταίει, γιατί, δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Εφόσον πλέον δεν τα έχετε, είναι πιστεύω σωστό από σένα τουλάχιστον να την αφήσεις ελεύθερη να κάνει ό,τι την ευχαριστήσει - αν ήταν και τόσο μεγάλη "αγάπη" όσο λες εκ μέρους σου. Εγωισμοί και πείσματα δεν χωράνε εδώ πέρα. Όταν κάνεις μία σχέση, δε σημαίνει ότι εξουσιάζεις το εκάστοτε πρόσωπο μέχρι να πεθάνει ή μέχρι να μην είναι ενδιαφέρον για σένα. Σημαίνει ότι έχετε την φάση σας, περνάτε καλά και αν για οποιοδήποτε λόγο αυτό σταματήσει, τότε κοιτάτε και οι δύο να βρείτε κάποιον άλλο, απλά τα πράγματα. Κατανοώ βέβαια ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να βλέπεις την πρώην σου που ίσως έχετε ζήσει κάποιες έντονες στιγμές παρέα με έναν φίλο σου, αλλά αν αυτό που θέλεις είναι να είναι ευτυχισμένη και όχι να σταθείς σε κακίες & μαλακιούλες τέτοιου είδους, τότε δεν έχεις κανένα λόγο να επέμβεις. Από την άλλη, θα μου πεις, υπάρχει και η περίπτωση να σε είχε κερατώσει με όλη την επικράτεια και γι' αυτό να τη χώρισες εσύ, στην οποία φάση απλά του το λες για να έχει μια ιδέα πριν κάνει οτιδήποτε. Το θέμα είναι να μη το βλέπεις τόσο πωρωμένος. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94737 από panagiotiC στις 14 Φεβρουαρίου 2012, 11:43μμ
μέλος από: 11/5/2010 μηνύματα: 216 0 |
Ειμαι της αποψης οτι ο φιλος δεν πρεπει να τα φτιαχνει με μια πρωην του φιλου του ποσο μαλλον αν ειναι κολλητος του.Την μοναδικη φορα που μπορει να γινει αυτο ειναι αν ο φιλος(ή κολλητος) ρωτησει τον φιλο του αν εχει προβλημα να κανει κατι με την πρωην εκεινου και εκεινος του πει οτι δεν εχει προβλημα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94748 από Verus στις 15 Φεβρουαρίου 2012, 2:13μμ
μέλος από: 30/12/2010 μηνύματα: 504 0 |
Απ'τη στιγμή που έχεις χωρίσει εσύ με την κοπέλα, άρα δεν μπαίνει ανάμεσά σας ως τρίτο πρόσωπο, ναι είναι απόλυτα φυσιολογικό και δεν αποτελεί αιτία για να χαλάσει η φιλία σας. Προφανώς δε το κάνει εσκεμμένα και υποθέτει πως δεν έχεις πρόβλημα αφού αυτό που υπήρξε μεταξύ σας έχει τελειώσει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94760 από kapioa :) στις 15 Φεβρουαρίου 2012, 5:23μμ
μέλος από: 10/2/2012 μηνύματα: 132 0 |
εγω θα ελεγα πως δεν συμπεριφερεται σωστα ο "φιλος σου". Εγω,υπιρξα στην θεση της κοπελιας,και ΦΥΣΙΚΑ και δεν το προχορισα με τον ,και ΚΑΛΑ "φιλο του"... γιατι πολυ απλα...εγω δεν θα το εκανα . |
προφίλάλλα...˵quote˶ |