Μήνυμα στις 8/7/2014 στις 01:40 @Διάφορα
καλησπερα σας παιδια Εβγαλα 16.049 μορια και σκεφτομαι να περασω στο τμημα των πολιτικων επιστημων και ιστοριας στο παντειο. Τελειωνωντας τις σπουδες μου ενδιαφερομαι να ασχοληθω με την δημοσιογραφια κάνοντας ενα αναλογο μεταπτυχιακο στο ΕΚΠΑ.ΘΑ ηθελα λοιπον να μου πειτε εαν μεσω του μεταπτυχιακου εχω οντως την δυνατοτητα να ασχοληθω ως δημοσιογραφος και επισης εαν θα ηταν εξυπνο επειδη θελω να ασχοληθω με την αθλητικη δημοσιογραφια να φοιτουσα ενα ενα ιεκ-σπουδαστηρη κάνοντας μια ειδικευση δηλδη σε εναν συγκεκριμένο τομεα,οπως αυτον του αθλητισμου΄(ωστε να με "χωσουν" καπου). Ευχαριστω! Πήγαινε στο θέμα: πολιτικων επιστημων βοηθεια
Μήνυμα στις 14/2/2012 στις 23:08 @Θ. Κλημεντίνη
σωστα συγνωμη για τα γραμματα,και ευχαριστω για την αποψη σου,αν και δνε συμφωνω,εκτος και αν άρεσε σε εσενα να εβλεπες τον κολλητο σου να φιλαει την πρωην που ειχες τοσο αγαπησει..
Πήγαινε στο θέμα: Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΕΡΩΤΕΥΕΤΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ..
Μήνυμα στις 14/2/2012 στις 21:36 @Θ. Κλημεντίνη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΝ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΑΣ 15 ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΡΩΤΕΥΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ,ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ? ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΙΛΟΣ? ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? Πήγαινε στο θέμα: Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΕΡΩΤΕΥΕΤΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ..
Μήνυμα στις 26/1/2012 στις 23:30 @Θ. Κλημεντίνη
καλησπέρα παιδιά! Είμαι μαθητής Β λυκείου και έχω επιλέξει την θεωρητική κατεύθυνση. Οπως γνωστων ζούμε σε περιοδο κρίσης και η ερευνα εργασίας γίνεται όλο και πιο δύσκολη. θα ήθελα λοιπόν να με συμβουλεύσετε η να μου προτείνεται σχολες από το πρώτο πεδίο που να έχουν εξόδους και "περαση" στα επομενα χρονια που .Προσωπικά το όνειρο μου είναι να σταδιοδρομήσω ως "αθλητικός" δημοσιογράφος! Ωστοσο μου αρέσει η τεχνολογία και η οικονομία! οριστε και κάποιες σχολες που μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον *ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΣ 17249 *Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών Πειραιά 16742 *Δημόσιας Διοίκησης Παντείου 14.789 **Πληροφορικής & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Πάτρας (Πύργος) 11.524 θα ήθελα λοιπον να δώσετε όσες περισσότερες 1)πληροφορίες μπορείτε για την κάθε σχολη ξεχωριστά,2)τις εξόδους τους και τέλος την 3) επαγγελματική αποκατάσταση των αντιστοιχων σχολών. Επίσης ξέρετε πως μπορώ να γίνω συγκεκριμένα "αθλητικος" δημοσιογράφος μέσα από κάποιο ΑΕI?και αν υπαρχει η δυνατοτητα να εργαζομαι ως δημοσιογράφος σπουδάζοντας σε κάποια άλλη σχολη?? ευχαριστω εκ τον προτερων Πήγαινε στο θέμα: Επαγγελματικος προσανατολισμος 1ου πεδιου
Μήνυμα στις 17/1/2012 στις 00:14 @Κλάψιμο
ρε παιδιά,έχω χωρίσει εδώ και 2 βδομάδες και δεν είμαι καλά,την σκέφτομαι συνεχεια!το "ξερω" το έχω ξαναπεράσει αυτό το συναίσθημα αλλα τότε ήμουν τυχερός και με βοηθησε (η πρώην μου) να ξεπεράσω την πιο πρώην.Αλλα τώρα κάθομαι και σκέφτομαι ποσο ωραία περνούσα μαζί τις και πως όλα αυτά που έγιναν δύσκολα θα ξαναγίνουν με κάποια άλλη κοπέλα ολες αυτες οι στιγμες...τι να κάνω ρε παιδιά για να την ξεχάσω? είναι δύσκολο αλλα πρέπει,το ξέρω!
Πήγαινε στο θέμα: ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ?
Μήνυμα στις 14/1/2012 στις 00:01 @Sex
τις εστειλα και δεν απαντησε..οποτε??
Πήγαινε στο θέμα: ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΡΩΤΙΚΑ
Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 23:47 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπον αγαπες σε μικρες ηλικιες δυστιχως δεν υπαρχουν..τελος παντων να ξερεις οτι δεν εισαι ο μονος και γω με την πρωην μου τσακωνομουν καθε μερα και της αρεσε κιολας οσπου δεν αντεξα!
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την κοπελα μου
Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 23:43 @Θ. Κλημεντίνη
φιλε αμα πηγενεις 3 γυμνασιου-1 λυκειου θα σου ελεγα το εξεις! πες της μετα το σχολασμα να πατε καπου μονοι να μιλησετε γιατι θες κατι να τις πεις,ωστε να μην υπαρχει ανγχοσ και ντροπη μεσα στο σχολειο (γιατι οσο να ειναι χρειαζεσται ενα ηρεμο μερος)οταν θα βρεθειτε για να μιλησετε πες της οτι του αρεσει και θα ηθελε να γινει κατι μεταξυ σας αν σου πει οτι και εκεινη θελει αμεσως φιλα την!! ειναι απλο!μην εχεις ανγχοσ αυτα!
Πήγαινε στο θέμα: Ελπίζω να κάνω σωστά
Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 15:37 @Sex
την εχω χασει ιδη,ετσι φανταζομαι..ειναι ιδιοριθμος χαρακτηρας δεν ξερω αν αξιζει και για αλλη προσπαθεια..και δεν ξερω αν θελω και εγω!
Πήγαινε στο θέμα: ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΡΩΤΙΚΑ |