Μήνυμα στις 25/9/2012 στις 22:51 @Θ. Κλημεντίνη
δεν είναι και άσχημο...θα περιμένω και άλλες προτάσεις για να δώσω αποδεκτή. ευχαριστώ για τον χρόνο σου... Πήγαινε στο θέμα: Γνωριμία στο φροντηστήριο
Μήνυμα στις 25/9/2012 στις 22:33 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:3η γυμνασίου είσαι ρε φίλε!Καλύτερα, να το κάνεις τώρα παρά σε δύο χρόνια που θα είσαι σε κρίσιμη ηλικία. Αν και θα αποσυντονιστείς λίγο, είναι μια φάση που κάποια στιγμή θα πρέπει να περάσεις. Καλύτερη στιγμή για σένα είναι φέτος, πίστεψε με! Αα! και θα σου πώ και το αυτονόητο. Πρόσπάθησε όσο μπορείς να κρατήσεις τον έλεγχο, ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά η προσπάθεια μετράει ;) Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω;
Μήνυμα στις 25/9/2012 στις 22:29 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα σε όλους και σε όλες! Έχουμε το εξής "πρόβλημα" προς επίλυση: Βλέπεις μια κοπέλα στο φροντηστήριο 3η Λυκείου (+1 χρόνο μεγαλύτερη απο εμένα) Έχουμε κοινές ώρες μαθήματα δύο φορές την εβδομάδα. Άρα το μόνο περιθώριο γνωριμίας είναι αυτή στο διάλειμμα. Δεν έχω κάποιον γνωστό για να κάνει τον σύνδεσμο. Δεν είναι στο ίδιο σχολείο με εμένα. Τις περισσότερες φορές την βγάζει σε πηγαδάκι με άλλες δύο φίλες της. Υποθέτω ότι μπορείτε να φανταστείτε ποια θα είναι η ερώτηση... Πως τη γνωρίζω? :P Δελεαστική Προσφορά: Η πιο δημιουργική απάντηση παίρνει αποδεκτή! Πήγαινε στο θέμα: Γνωριμία στο φροντηστήριο
Μήνυμα στις 29/3/2012 στις 22:41 @Θ. Κλημεντίνη
σαν τι να γίνει? το πολύ-πολύ να σου πεί αυτή όχι...αν ο πατέρας της δεν είναι κομπλεξικός δεν θα σου πει τίποτα...αν σου πεί ναι και τα φτιάξετε, αν ο πατέρας της δεν είναι κομπλεξικός δεν θα έχεις πρόβλημα... τώρα, αν είναι κομπλεξικός και στις δύο περιπτώσεις έχεις θέμα και ναι, θα είσαι άτυχος... Πήγαινε στο θέμα: Την θέλω πολύ!
Μήνυμα στις 29/3/2012 στις 16:07 @Θ. Κλημεντίνη
την φιλάς κατά προτίμηση... (δεν πειράζει, για όλα υπάρχει πρώτη φορά) :) Πήγαινε στο θέμα: Την θέλω πολύ!
Μήνυμα στις 26/3/2012 στις 17:15 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Καλά ρε φίλε, η γκόμενα είναι ψημένη, έτοιμη, σου ζητάει να βγείτε και ρωτάς τι να κάνεις?Θα σου απαντήσω: 1) ΔΕΧΕΣΑΙ (προφανώς) να βγείτε μαζί για παγωτό... 2) Ενώ περπατάτε και τρώτε μαζί παγωτό της λες τα εξής παρακάτω: (όνομα), τελευταία έχω αρχίσει να σε βλέπω δαφορετικά...Φαίνεται να είσαι ενδιαφέρον άτομο και συνεπώς θα μου άρεσε αν κάναμε κάτι μαζί... το λές, αν γουστάρει παίρνεις το ΝΑΙ, και τέλος καλό, όλα καλά! Καλη επιτυχία και αν κομπλάρεις τόσο άσχημα, μάθε το απ'έξω...;) Πήγαινε στο θέμα: Την θέλω πολύ!
Μήνυμα στις 6/3/2012 στις 21:49 @Θ. Κλημεντίνη
Εννοείται να της πεις... Είναι η ευκαιρία σου... Σου κάνει την πάσα, παίξε το 1-2... Και αμα μπεί το γκολ, μπήκε... Anyway, μην το αφήσεις να περάσει γιατί εκ πείρας θα την χάσεις την ευκαιρία... μην της τα χώσης απο το πρώτο ραντεβού εκτός αν βλέπεις πολύ θετική αντίδραση... Good Luck! Πήγαινε στο θέμα: συμβουλες για κοπελα
Μήνυμα στις 5/3/2012 στις 19:05 @Θ. Κλημεντίνη
Κάνε την κίνηση αυτήν την βδομάδα... Μην το καθυστερείς καθόλου και για κανένα λόγο... Απλά μέχρι την μέρα που θα της το πείς κράτα επαφή (μην έχεις να της μιλήσεις καμια βδοαμάδα ξερώ εγώ και πας και της πεις: hello, πάμε για καφέ?? την απάντηση της δεν την γράφω, ξέρεις πάνω κα΄τω ποια θα είναι...) αα και το σημαντικότερο: να είσαι χαλαρός όταν της το λές (όχι σε φάση εεεε ήθελα να σου εεεε πώ εεεε να πάμε εεε για καφέ ή κάπου τέλος πάντων...)ξέρεις...εσύ θα είσαι κουλαριστός και ακόμη και αν σου πεί ΟΧΙ θα παραμείνεις κουλαριστός (αυτό είναι το δύσκολο μέρος, το ξέρω :P)...Σκέψου κάτι έξυπνο να πείς και είσαι jet! Όσον αφορά την αποκοδικοποιήση της απάντησης: ΝΑΙ -> Είναι η τυχερή σου μέρα ΟΧΙ γιατί έχω να κάνω μπάνιο την γάτα μου -> Άστο Καλύτερα ΟΧΙ γιατί... αλλά τι θα έλεγες να το κανονίζαμε μια άλλη φορά? -> εδώ το άν όντως ήθελε να βγείτε και δεν μπόρεσε ή το αν παίζει καλό θέατρο κρίνεται απο την δικαιολογία...θα καταλάβεις...αν η δικαιολογία είναι όπως την προηγούμενη τον ήπιες...αν η διακιολογία είναι αρκετά πιστική μάλλον η κατάσταση παλεύεται... Όσο για τον ανταγωνιστή, άμα τύχει και βγείτε και δείς ότι τσιμπάει χοντρά το γκομενάκι ρίξτης την πρόταση στα ίσια απο την πρώτη φορά... Το πλεονέκτημα σου είναι ότι εσύ μιλάς για σχέση, ο άλλος για φάση...Ο άλλος φαίνεται πιο...ξέρεις "έλα να στον χώσω και όλα τα άλλα στα @@@ μου..."... Ενώ εσύ την θές συνολικά σαν άτομο... Εκτός της περιπτώσεως που αυτή είναι πουτανάκι εσύ φαίνεσαι σωστότερος και ευγκενικότερος...πιο gentleman...και παίρνεις +1 σε σχέση με τον άλλον... Καλή επιτυχία...αν όντως σε γουστάρει έχεις 85% πιθανότητα να καταλήξετε μαζί...το 15% είναι ο κίνδυνος του ανταγωνισμού...:P Πήγαινε στο θέμα: συμβουλες για κοπελα
Μήνυμα στις 4/3/2012 στις 15:56 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:αφού έχετε συνεχή επαφές θα πρότεινα να κάνεις το εξής...Πάρτη μια μέρα τηλέφωνο (προτιμότερο Παρασκευή ή Σάββατο) και πες της: "Τι κάνεις, κτλ κτλ... Σκεφτόμουνα μήπως θα ήθελες να πάμε καμιά βόλτα για καφέ πχ..." είναι δοκιμασμένη κίνηση και προχωράει την σχέση στο επόμενο επίπεδο... αφού βγείτε την πρώτη φορά (αν δεχτεί) δες πως συμπεριφέρεται...αν ενδιαφέρεται ή όχι κτλ κτλ και αν έχεις θετική ανταπόκριση επανέλαβε την πρόταση μετά από μια-δυο βδομάδες... τότε, εκεί που θα κάθεστε θα της πεις: "Ξέρεις, μου αρέσεις αρκετά και θα ήθελα να προχωρήσουμε μαζί..." άμα πάρεις το ΝΑΙ: mission accomplished :D Πήγαινε στο θέμα: συμβουλες για κοπελα
Μήνυμα στις 14/2/2012 στις 23:03 @Θ. Κλημεντίνη
Φίλος λέγεται... Όπως λες είναι ΠΡΩΗΝ σου...στο παρελθόν... Το ότι ήσουν μαζί με μια κοπέλα για ένα χρονικό διάστημα δεν σημαίνει ότι σου ανήκει για πάντα... και btw, τα highlighted γράμματα απαγορεύονται τα κεφαλαία δεν τα είδες? Πήγαινε στο θέμα: Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΕΡΩΤΕΥΕΤΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ.. |