Το πέος γέρνει δεξιά
Σελ. 5
Μήνυμα #50905 από Dimitris17 στις 01 Δεκεμβρίου 2008, 6:59μμ
![]() |
ρε φιλε μου, ομως σκεψου η κοπελα που εισαι τωρα να τα ειχε πριν με καποιους που το πεος τους να ηταν 17-19 εκατοστα και να δει το <<δικο σου>> 14-15 εκατοστα. Δεν νομιζεις οτι 8α απογοητευτει??? ( ασε που μπορει να μην την ικανοποιεις σε ολες τις στασεις ) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #50909 από dimc στις 02 Δεκεμβρίου 2008, 1:01μμ
![]() ![]() μηνύματα: 15 ![]() |
Dimitris17....χαλαρωσε...ποσες φορες θα πουμε πως ενα πεος μεγαλυτερο των 9 εκατοστων ικανοποιει απολυτα μια γυναικα?επισης,τα 14 εκατοστα δεν ειναι μικρο....ειναι ακριβως ο μεσος ορος.οποτε ηρεμησε και απολαυσε αυτα που σου εδωσε ο θεος.το 72% του ανδρικου πληθυσμου εχει πεος 11-15 εκατοστα.τα αλλα 28% μοιραζονται το κατω απο 11 και πανω απο 15...οποτε μην κολλας...ενταξει κακα τα ψεματα ενα πεος 17 εκατοστων ΟΠΤΙΚΑ μπορει να διεγειρει μια γυναικα περισσοτερο απο ενα πεος 13 εκατοστων αλλα ως εκει. μετα το ''οπτικα'' μετρανε αλλα πραγματα.και σκεψου και το αλλο...ενα πεος μετα τα 16.5 εκατοστα ανηκει στην μεγαλη κατηγορια ναι?με λιγα λογια μπορει να μην προσφερει ικανοποιηση,αλλα πονο.και στο φιναλε φιναλε,σιγα μην βγαλει και μεζουρα η γυναικα...αν θελεις την ρωτας πριν περασετε στο παρασυνθημα αν εχει καποιο προβλημα με ενα φυσιολογικο πεος 14 εκατοστων.πιστεψε με,η πιθανοτητα να σου πει οτι εχει προβλημα ειναι μικροτερη απο την πιθανοτητα να το πει σε καποιον με πεος 17-18 εκατοστων.και πανω απ'ολα να θυμασαι οτι και η γυναικα ζηταει την ευχαριστηση και οχι τον πονο.τα 17-18 εκατοστα θα της προσφερουν πρωτα πονο και μετα ευχαριστηση,εκτος αν το αιδοιο της ειναι κανενα πηγαδι,που δεν παιζει κατι τετοιο σε φυσιολογικη γυναικα. ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #51474 από BigBoy στις 31 Δεκεμβρίου 2008, 2:20πμ
![]() |
Παίδες, εγω έχω μία ακόμα ερώτηση. Μέχρι ποια ηλικία αναπτύσεται το πέος?? Είμαι 17 και τον έχω 17-18 cm. Θα μεγαλώσει κι αλλό?? plz answer... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #51482 από darkelfnik στις 31 Δεκεμβρίου 2008, 4:49μμ
![]() ![]() μηνύματα: 9 ![]() |
Τι λε ρε φιλε τον εχεις 18 εκατοστα και ανησυχεις οτι δεν θα μεγαλωσει αλλο?Μια χαρα ειναι και πολυ που ειναι θα σου ελεγα να ανησυχεις αν μεγαλωσει κιαλο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #52695 από _aC3_ στις 14 Μαΐου 2009, 11:46πμ
![]() |
Γεια σας. Ειμαι νεο μελος και βρηκα τη συζητηση στο google, και εκανα sign up για να απαντησω... ειμαι 15 χρονων... Εγω ξερω, οτι ειδικα σε νεους η μετρησεις που κανουν πολυ απλα δεν μετρανε. Ειδικα οι ανθρωποι ηλικιας 13-17 εχουν μια υπερβολικη ταση να τον μετρανε λαθος. Τι εννοω: Κανουν οτι μπορουν για να βγει μεγαλυτερο... Και οσο και να βγει οτι ειναι, προσθετουν και λιγο ακομα. Γι' αυτο λενε οι μετρησεις να γινονται παντα απο γιατρο. 14 χρονων και να τον εχει 17, αρκετα δυσκολο κατα τη γνωμη μου... Επισης για την κλιση, εχω και εγω μια μικρη και ετσι βρεθηκα εδω... Αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι απο τον αυνανισμο με το ιδιο χερι και οτι παντα στο παντελονι τον βαζω απο δεξια... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #52733 από 4emo στις 17 Μαΐου 2009, 2:52πμ
Πολυ σωστο.. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #52740 από xxx333 στις 17 Μαΐου 2009, 6:05μμ
![]() |
po re file 1on to mege8os einai poli ligo gia tin ilikia sou kai 2on ase tis malakies pou sou lene oloi 1 einai to zitima kopse na avnanizese kai piase na kaneis SEX kai 8a isiosi kai egw toxa pa8i afto epidi epeza poli kseris pio kai meta pou arxisa na gam.. arxise na isioni |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #53318 από BlaZe στις 26 Ιουνίου 2009, 12:33μμ
![]() |
ρε παιδια εγω ειμαι 17 χρονων κ το πεος μου ειναι 20cm ακριβως.μεχρι στιγμης τα ποσοστα οργασμου ειναι αρκετα μικροτερα απο τα ποσοστα οργασμου οποτε δεν ισχυουν αυτα που λετε. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #53396 από xaristas στις 09 Ιουλίου 2009, 6:04μμ
| |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #53484 από SanTa BarBaRiaN στις 15 Ιουλίου 2009, 8:18πμ
![]() |
ακου να δεις... αν θες να το μεγαλωσεις καλα κανεις...κ εγω θελω... ο ξαδερφος μου μου εχει πει για κατι ασκησεις που σε ενα χρονο στο φτανουν κοντα στα 20...σε λιγοτερο αν το εχεις 18 κ 19 βεβαια,αλλα μεσο ορο εκει..1 χρονο... το θεμα ειναι...εχεις τα κουραγια??? να το κρατας με τα δυο δαχτυλα(οπως οταν το πιανεις αλλα μονο με τον δεικτη απο κατω κ τον αντιχειρα απο πανω)κ να τον τραβας προν τα πανω σαν να θες να το μακρυνεις(πραγμα που θες) ενω ειναι σε στυση...για μιση ωρα, οχι γρηγορα,καθε μερα, χωρις να τελειωνεις....για εναν ολοκληρο χρονο!!!!!!!! εγω παντως προτιμω το μεγεθος μου,απο αυτο το βασσανο...που λογο κλισης στα αριστερα δεν μπορω κ με ακριβεια να προσδιορισω...αλλα κ δεν με νοιαζει,γιατι οταν η κοπελα σου λεει οτι εισαι ο καλυτερος κ το βλεπεις στα ματια της...χεστηκες για τις λεπτομεριες... γι αυτο φιλε μην φας ενα χρονο,κυριολεκτικα,για μαλακιες...καλυτερα εξασκησου στο θεμα "γνωριζοντας τι ψαχνει μια γυναικα στο σεξ" κ οταν βρεις μια ακρη(γιατι το τι ψαχνει ασ'το...)τοτε φροντισε να της το δωσεις κ με το παραπανω... Υ.Γ.:αν ηταν απλο θα ειμασταν ολοι ψ*λ@ρ@δε$....κ επισης απαντησε στον εαυτο σου τι σου ακουγεται καλυτερο: -"πωσ ηταν εχθες?ηταν καλο..??" 1)-"παιδια ηταν τελειο,υπεροχο...μπλα...μπλα" ή 2)-"παιδια την ειχε 20 cm...!!!" |
προφίλάλλα...˵quote˶ |