Μήνυμα στις 7/1/2010 στις 23:13 @Sex
Απολυτως φυσιολογικο δεν ειναι σιγουρο οτι θα σου μεγαλωσει και αλλο ομως
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 7/1/2010 στις 23:11 @Sex
Ο Doctoras εχει δικιο και εγω το ιδιο προβλημα ειχα οταν ημουν μικρος ομως με τα χρονια θα περασει.Και ας μην παραπεμπουμε τον καθε χρηστη στον γιατρο για το παραμικρο προβλημα
Πήγαινε στο θέμα: το κεφαλι ειναι πολυ ευαισθητο.
Μήνυμα στις 7/1/2010 στις 23:08 @Sex
Darkfieras συγγνωμη που στο λεω αλλα πρεπει να εισαι πολυ μικρος απο την απαντηση που εδωσες. ο Seorge δεν εννοουσε τι συμβαινει στον αντρα αλλα στην γυναικα Σημείωση moderator: Παρόλο που το νόημα του αρχικού μηνύματος φαίνεται να ήταν όντως αυτό (το τι συμβαίνει στη γυναίκα), θεωρούμε ότι ο τρόπος επίθεσης προς το άλλο μέλος είναι το λιγότερο άδικος, απρόκλητος και μειωτικός. Το προφίλ αυτό γίνεται banned και σε περίπτωση προσπάθειας να ξαναγραφτείς στο ftou.gr με άλλο email θα πάρουμε κι άλλα μέτρα εναντίον σου. Πήγαινε στο θέμα: Ολοκλήρωση στις κοπελες
Μήνυμα στις 31/12/2008 στις 16:49 @Sex
Τι λε ρε φιλε τον εχεις 18 εκατοστα και ανησυχεις οτι δεν θα μεγαλωσει αλλο?Μια χαρα ειναι και πολυ που ειναι θα σου ελεγα να ανησυχεις αν μεγαλωσει κιαλο.
Πήγαινε στο θέμα: Το πέος γέρνει δεξιά
Μήνυμα στις 31/12/2008 στις 12:17 @Sex
Μα εγω θυμαμαι οτι μου κοβοταν λιγο λιγο και νομιζω γιαυτο δεν μου ετρεξε αιμα
Πήγαινε στο θέμα: Πετσι
Μήνυμα στις 31/12/2008 στις 12:16 @Sex
Ναι το πρωτο λινκ δεν δουλευει δοκιμασε αυτο που εστειλε ο Webmaster αυτο που λεει pearly penile papules.
Πήγαινε στο θέμα: Κατι σαν σπυρακια...βοηθειααα...
Μήνυμα στις 30/12/2008 στις 17:39 @Sex
Καλα οταν ειδα αυτην την φοτο στο wikipedia που μας εστειλε ο Webmaster νομιζα πως θα ξερνουσα...Εγω νομιζω πως εχω μονο 3 πολυ μικρα και δεν νομιζω να πολυ φαινονται.Γιαυτο φιλε δεν νομιζω να τα παρατηρισει η κοπελα σου οταν κανεται ερωτα.Και αν θελεις τοσο πολυ να τα ξεφορτοθεις περιμενε να πας 18 η' αν ηδη εισαι πηγαινε σε κανενα γιατρο να δεις τι ακριβως μπορεις να κανει
Πήγαινε στο θέμα: Κατι σαν σπυρακια...βοηθειααα...
Μήνυμα στις 30/12/2008 στις 17:22 @Sex
Πως θα καταλαβω αν μου εχει κοπει το πετσι?Δεν το εχω κανει ακομα αλλα αυνανιζομαι εδω και παρα πολλα χρονια και νομιζω πως αυτο ειχε ως αποτελεσμα να κοπει αλλα ξερει να μου πει καποιος πως θα το διαπιστωσω ακριβως αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: Πετσι
Μήνυμα στις 30/12/2008 στις 17:15 @Sex
Ρε παιδια ειμαι 15,5 χρονων αγορι και δεν εχω ολοκληρωση ερωτικα αρχικα το θεωρουσα φυσιολογικο αλλα μπαινω και εδω στα φορουμ και βλεπω ενα σορο ατομα στην ηλικια μου να το εχουν κανει και δεν ξερω αν εχω αρχισει να μενω πισω νιωθω ετοιμος αλλα απλα δεν εχει ερθει η καταληλλη ευκαιρια.Επισης δεν ξερω αν εξω απο τις πολεις τα πραγματα οσον αφορα τον ερωτα πανε πιο πισω δηλαδη μου φαινεται πως οι κοπελες ειναι πιο σεμνες η' κανω λαθος?
Πήγαινε στο θέμα: Αποψη σας |