Μήνυμα στις 2/8/2009 στις 17:50 @Sex
να μην κανεις τιποτα ακομα γιατι μεχρι τα 18 μπορει να εχει φτασει απο μονο του τα 17 cm..εισαι στην αναπτυξη ακομα...εγω σε 2 χρονια εβαλα 2 ποντους χωρις ασκησεις κ βλακειες...απο τα 18+ σταματησε να μεγαλωνει..14,5 cm επισης δεν ειναι κ λιγο...μια χαρα εισαι για την ηλικια σου... Πήγαινε στο θέμα: Το πέος γέρνει δεξιά
Μήνυμα στις 24/7/2009 στις 03:14 @Sex
αν δεν τον αγαπας κ απλα το κανεις για να περασεις την ωρα σου??? η αν το κανετε στο φιλικο....λογο στερησης κ εν κοινη συνενέση.... τοτε δεν επιρρεαζει??? αν τον αγαπας τον αλλο σιγουρα δεν τα κοιτας αυτα...αν απλα πας μαζι του ομως???πας η δεν πας??? Πήγαινε στο θέμα: Women ONLY!!!!!!!!
Μήνυμα στις 24/7/2009 στις 03:09 @Sex
να πας σε ενα παθολογο κ να τον ρωτησεις αν υπαρχει προβλημα για να εχεις κ το πανω κ το κατω κεφαλι σου ησυχο... αν δεν σου πει ο παθολογος τι εχεις θα σου πει σιγουρα που να πας.... αν ειχες μονο το ασπρο τοτε να το αφηνες....αλλα αφου εχει πριστει τοτε μπορει να ειναι πυον το ασπρο κ να εχεις καμια μολυνση... θα σου δωσει καμια κρεμα κ θα περασει.... Πήγαινε στο θέμα: Provlhma
Μήνυμα στις 19/7/2009 στις 02:12 @Sex
εδω εισαι λαθος maximus... το πεος ειναι μυς κ οι μυες μεγαλωνουν κ διαμορφονωνται αναλογα με τις συνθηκες...γι αυτο κ γερνει πολλες φορες... οταν την παιζεις προς τα δεξια,γερνει δεξια... οταν την τραβας συνεχεια μακραινει...ετσι παει...αλλα θελει χρονια προσπαθεια... γι αυτο κανεις δεν το κανει... κ αν επισης μακρυνει απο το τραβηγμα δεν ειναι κ σιγουρο οτι θα σηκωνεται...γιατι δεν μεγαλωσε με φυσικο τροπο.. αλλα να λες οτι δε γινεται,ειναι λαθος.. Πήγαινε στο θέμα: Το πέος γέρνει δεξιά
Μήνυμα στις 19/7/2009 στις 01:59 @Sex
απ τη στιγμη που δεν αναγκαζεσαι να το κανεις κ κανεις δεν χαλιεται στην παρεα τοτε εισαι οκ... ανηθικο ειναι να το επιδεικνυεις κ να το περνας ως προτυπο στους αλλους... ζωωδες ειναι κ η γυναικα στα 4....τα ζωα γαμουν this way γιατι δεν μπορουν αλλιως...αλλα πες μου οτι δεν θα ξαναβαλεις την αλλη να σου σκυψει... οτι ειναι αποδεκτο απο εσενα κ την ομαδα σου ειναι οκ εφοσον δεν προσβαλει τους αλλους... κ αν γαμουσαμε σαν μυαλωμενοι κ ευγενεις ανρθωποι κ οχι σαν ζωα τοτε μονο ιεραποστολικο θα επιτρεποταν.... Πήγαινε στο θέμα: Παρτούζα
Μήνυμα στις 18/7/2009 στις 00:09 @Sex
απ οσο ξερω οι καλυτεροι οργασμοι για εναν αντρα συνοδευονται με κωλοδαχτυλο...εκει ειναι το σημειο g του αντρα... το θεμα ειναι αν το δεχεσαι εσυ.... εγω δαχτυλο δεν μου εβαζα ουτε θα αφηνα να μου βαλει κανεις.... απο αυτο το λεω τωρα..αν στο μελλον αλλαξει κατι δεν ξερω.... απ τη στιγμξη που το δεχεσαι εσυ δεν υπαρχει προβλημα.... μονο μην το συνηθησεις κ θες τπτ αλλο μετα...τοτε παμε αλου αν σε ευχαριστει οσο λες συνεχισε το κ καλα να περνας... αν νιωθεις αβολα,μην το συζητας.. αν νιωθεις οτι γινεσαι γκει κ δε θες..σταματα το Πήγαινε στο θέμα: Περίεργη... ευχαρίστηση...
Μήνυμα στις 16/7/2009 στις 13:30 @Sex
τοτε να παει να γ@μησε!...κ θα του φυγει..μαλλον εχει τρελες κ@υλε$ κ γι αυτο δεν πεφτει... αν ο γιατρος λεει οτι ειναι οκ τοτε κατι τετοιο θα παιζει Πήγαινε στο θέμα: ΞΑΔΕΡΦΟΣ:ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΥΣΗΣ
Μήνυμα στις 16/7/2009 στις 13:18 @Διάφορα
ισως επειδη ειναι καλοκαιρι δεν μπορει να δεχτει πληρως τη δεσμευση κ θελει λιγο να νιωθει ανεξαρτητος κ να περναει καλα,ομως φοβαται να το πει για να μην το παρεξηγησεις.. (αν ισχυει κατι τετοιο δεν θα το παραδεχτει ευκολα οσο κ να προσπαθησεις...) η αλλη περιπτωση ειναι να εχει αυτη τη σταση γιατι μπορει να δενεται ευκολα κ το καλοκαιρι ειναι δυσκολη περιοδος για τα ζευγαρι συνηθως....κ γι αυτο ειναι απομακρος...για να μην πληγωθει αν κατι παει στραβα... ωστοσο το δεν ξερω τι θελω κ τι μου γινεται ειναι μια περιπτωση οπως ειπε κ η mariacat....ο καιρος θα δειξει Πήγαινε στο θέμα: με θελει η οχι??
Μήνυμα στις 16/7/2009 στις 13:07 @Sex
να το κοιταξει τοτε...να παει σε γιατρο..... καλυτερα η προληψη,παρα η μελλοντικη θεραπεια Πήγαινε στο θέμα: ΞΑΔΕΡΦΟΣ:ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΥΣΗΣ
Μήνυμα στις 16/7/2009 στις 13:04 @Sex
minrotateonoma δεν μπορω να πω ποση ειναι...15+ τωρα ποσο δεν ξερω....γερνει κ λιγο αριστερα κ δεν μπαινω στον κοπο να μετραω γιατι δεν βγαινει ιδιο το αποτελεσμα ποτε.... χωρις προφ σε 10 λεπτα το πολυ την πρωτη κ τη δευτερη κ μετα το πολυ 20 λεπτα... το προφ την κανει τη δουλεια...χωρις ειναι τελειως διαφορετικα... εχεις κανει σεξ ποτε χωρις???????? Πήγαινε στο θέμα: πως μπορω ν καταλαβω ποσες φορες το εκανα |