Μήνυμα στις 16/5/2009 στις 18:19 @Διασκέδαση
Η καθηγητρια της ιστοριας ειναι μια κοκκινομαλα που ειναι 1,40 καμια 55αρια χρονων με γιαλια και περιεργο κουρεμα... Οταν η αδερφη μου πηγαινε 3η γυμνασιου, εκανε απομιμιση αυτης της καθηγητριας στην καταλικτικη... Τωρα εγω την κανω σε αγαλμα μ0χα0χα0χ0α Πήγαινε στο θέμα: Γκάφες σε καθηγητές
Μήνυμα στις 16/5/2009 στις 17:59 @Διάφορα
Σπασουαρ και το χρησιμοποιουν κυρια στο Αμερικανικο Ποδοσφαιρο... Τωρα που θα βρεις δεν ξερω... κανε Search στο Google "Σπασουαρ"
Πήγαινε στο θέμα: προστατευτικό Χ περιοχής
Μήνυμα στις 14/5/2009 στις 14:23 @Διάφορα
Αλλο να θες και αλλο να το παρεις αποφαση... Αν το παρεις αποφαση και δεν σπασει ποτε τον ορκο στον εαυτο σου να μην τρως Μ@λ@κ135 θα αδυνατησεις... 1η γυμνασιου ημουν 1,72 και ζυγιζα 77κιλα... 2α γυμνασιου( αφου το πηρα αποφαση) ημουν 1,76 και 63 κιλα φετος ειμαι 1,84 και 72-74 κιλα (αρχισα και γυμναστηριο) Πήγαινε στο θέμα: Θελω να αδυνατισω.....
Μήνυμα στις 14/5/2009 στις 14:07 @Μηχανήματα
Unix δεν είναι λειτουργικό... Το 99% των λειτουργικών συστημάτων εκεί έξω είναι Unix-Based... Απλά είναι πιο κοντά στον χρήστη η microsoft. Σε "ευκολία" χρήσης πάνε ώς εξής: LeopardX>Windows XP> Linux Για να χρησιμοποιήσεις Linux θες Terminal (Τερματικό, όχι τις τερματικές στάσεις του μετρό...) και Wine για να τρέχεις .exe files... Για έναν αρχάριο User που δεν έχει γνώση Terminal, δεν συνιστούνται. Επίσης μπορείς να κάνεις boot from CD και να μην κάνεις Install... Απλά να bootάρεις από CD, να "παίξεις" και αν τα βγάλεις πέρα κάνε install. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τα linux
Μήνυμα στις 14/5/2009 στις 13:54 @Θ. Κλημεντίνη
Εισαι 17 και εχουν προβλημα οι γονεις που εκανες sex? Δηλαδη το γαμο επρεπε να περιμενεις? :/ Πήγαινε στο θέμα: Ερωτας-σεξ-λαθος
Μήνυμα στις 14/5/2009 στις 13:51 @Θ. Κλημεντίνη
Προσωπικα πιστευω οτι εξαρταται απο την περιοχη που μενει η κοπελα και απο τις παρεες της... Αν στην παρεα της ολες ειναι 14 χρονων και εχουν κανει τα παντα τοτε λογικο ειναι να προχωρησει... Αν ειναι 17 και ολες θεωρουν το sex ταμπου τοτε... Πήγαινε στο θέμα: Δε βρίσκω κοπέλα
Μήνυμα στις 14/5/2009 στις 13:46 @Μηχανήματα
Ή μπορείς να κάνεις hardsubbing και μετά να το γράψεις με όποιο prog θές. Μάλιστα το ConvertXtoDVD μπορεί να σου εμφανίσει προβλήματα ασυμβατότητας με πολλά DVD Players. Οπότε κάνεις hardsubbing και είσαι άρχοντας. Απλός τρόπος για hardsubbing? XVID4PSP και κάνεις embed subtitles και μετά με έναν converter το κάνεις από MP4 σε AVI και πάμε για DVD. Ή αν θες κάντο κατευθείαν από MP4 DVD Πήγαινε στο θέμα: Προγραμμα για υποτιτλους
Μήνυμα στις 14/5/2009 στις 12:04 @Μηχανήματα
Best On Windows: Firefox. Ο FireFox θεωρείται κύρια ο καλύτερος explorer λόγο των add-ons. Με αυτά τα add-ons μόνο κολοτούμπες δεν κάνεις... Αλλά για μένα, καλύτερος browser είναι ο safari. Όποιος τον έχει χρησιμοποιήσει ξέρει τι θα πεί ταχύτητα... Αλλά έχει μια κάποια ασυμβατότητα με windows... Πήγαινε στο θέμα: Ποιόv browser χρησιμοποιήτε?
Μήνυμα στις 14/5/2009 στις 11:46 @Sex
Γεια σας. Ειμαι νεο μελος και βρηκα τη συζητηση στο google, και εκανα sign up για να απαντησω... ειμαι 15 χρονων... Εγω ξερω, οτι ειδικα σε νεους η μετρησεις που κανουν πολυ απλα δεν μετρανε. Ειδικα οι ανθρωποι ηλικιας 13-17 εχουν μια υπερβολικη ταση να τον μετρανε λαθος. Τι εννοω: Κανουν οτι μπορουν για να βγει μεγαλυτερο... Και οσο και να βγει οτι ειναι, προσθετουν και λιγο ακομα. Γι' αυτο λενε οι μετρησεις να γινονται παντα απο γιατρο. 14 χρονων και να τον εχει 17, αρκετα δυσκολο κατα τη γνωμη μου... Επισης για την κλιση, εχω και εγω μια μικρη και ετσι βρεθηκα εδω... Αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι απο τον αυνανισμο με το ιδιο χερι και οτι παντα στο παντελονι τον βαζω απο δεξια... Πήγαινε στο θέμα: Το πέος γέρνει δεξιά |