Μήνυμα στις 4/1/2009 στις 19:50 @Θ. Κλημεντίνη
τελικα εκανες πραξη καμία απο τις συμβουλες που σου εδωσαν τα παιδια?? btw περναω τιν ιδια φαση με μια κοπελα και δν ξερω τι να κανω... Παντως εγω θα της πω να βγούμε μια φορα "φιλικα" και καλα και θα της πω οτι την γουσταρω. Μετα βλέπουμε... Πλζ πες μου τι εκανες εσυ και αν επιασε. Περιμενω...
Πήγαινε στο θέμα: Mia kopela
Μήνυμα στις 4/1/2009 στις 19:34 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:εγω εμενα κοντα στην Πλατεια ατικης. Δεν θυμαμαι ακριβως οδο. Αλλα ειχα μια παρεα απο κοριτσια ολα π..τανακια. παντως η συμβουλη μ αν δεν μπορειτε να βρειτε γκομενα π να πηδιεται: αλλαξτε παρέες... Πιανει παντα!Πήγαινε στο θέμα: Δε βρίσκω κοπέλα
Μήνυμα στις 3/1/2009 στις 12:52 @Sex
Τι είδους τσοντες βλέπεις?? εχει σημασία. περιεχόμενο εννοώ...
Πήγαινε στο θέμα: διαφορετικο μεγεθος???
Μήνυμα στις 31/12/2008 στις 02:42 @Sex
Παίδες δεν μπορώ να δω την φώτο... γιατί??
Πήγαινε στο θέμα: Κατι σαν σπυρακια...βοηθειααα...
Μήνυμα στις 31/12/2008 στις 02:38 @Θ. Κλημεντίνη
Αδερφε σε νιώθω. Το ίδιο πέρασα κι εγώ αλλά σε ποιο μικρή κλίμακα. Εγω το έκανα για πρώτη φορά τον Ιούλιο και μέχρι τον Ιανουάριο δεν μπόρεσα να βρω κοπέλα που να θέλει να το κάνουμε... ενω είχα αρκετές σχέσεις. όταν μένεις στην επαρχεία οι κοπέλες ειναι πιο διστακτικες. Ετσι πήγα κι εγω Αθήνα μαζι με εναν φιλο μου που σπουδαζει εκει και δεν σταματησα να κανω Sex μια εβδομαδα καθε μερα...
Πήγαινε στο θέμα: Δε βρίσκω κοπέλα
Μήνυμα στις 31/12/2008 στις 02:20 @Sex
Παίδες, εγω έχω μία ακόμα ερώτηση. Μέχρι ποια ηλικία αναπτύσεται το πέος?? Είμαι 17 και τον έχω 17-18 cm. Θα μεγαλώσει κι αλλό?? plz answer...
Πήγαινε στο θέμα: Το πέος γέρνει δεξιά |