Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Συμπέρασμα είναι το μέρος όπου σταματάμε όταν κουραστούμε να σκεφτόμαστε.
Παρασκευή, 11 Απριλίου

ενα θριλερ για να χεστω πανω μου

Σελ. 5
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #64297 από xrysoulinaki στις 29 Ιουλίου 2010, 1:04μμ

xrysoulinaki

Εικονίδιο
μέλος από: 28/7/2010
Έγραψε:(foumo@15 Μαρτίου 2010)
Πρόσφατα βγήκε ένα το οποίο λενε είναι απο τα πιο τρομακτικά.Λέγεται Παραφυσική δραστηριότητα(Paranormal activity).Το έχω δει.Και εγω είμαι λίγο αναίσθητη στα θρίλερ αλλά σε αυτό μπορώ να πω ότι τρόμαξα λίγο..Βασικά το μυστικό της επιτυχίας πιστεύω πως είναι οτι είναι πολύ ρεαληστικές οι εικόνες...Όλη η ταινία είναι ότι έχει τραβήξει η κάμερα των δυο προταγωνιστών!Είναι σαν να βλέπουμε ένα βίντεο που έχουμε τραβήξει με την φωτογραφική μας μηχανή..Ελπίζω να σας αρέσει!

το ¨παραφυσικη δραστηριοτητα¨ ειναι το πιο γελιο θριλερ που εχω δει πραγματικα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64300 από Doctoras στις 29 Ιουλίου 2010, 2:17μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Έγραψε:(xrysoulinaki@29 Ιουλίου 2010)
Έγραψε:(foumo@15 Μαρτίου 2010)
Πρόσφατα βγήκε ένα το οποίο λενε είναι απο τα πιο τρομακτικά.Λέγεται Παραφυσική δραστηριότητα(Paranormal activity).Το έχω δει.Και εγω είμαι λίγο αναίσθητη στα θρίλερ αλλά σε αυτό μπορώ να πω ότι τρόμαξα λίγο..Βασικά το μυστικό της επιτυχίας πιστεύω πως είναι οτι είναι πολύ ρεαληστικές οι εικόνες...Όλη η ταινία είναι ότι έχει τραβήξει η κάμερα των δυο προταγωνιστών!Είναι σαν να βλέπουμε ένα βίντεο που έχουμε τραβήξει με την φωτογραφική μας μηχανή..Ελπίζω να σας αρέσει!

το ¨παραφυσικη δραστηριοτητα¨ ειναι το πιο γελιο θριλερ που εχω δει πραγματικα...Ετσι λενε οσοι πιστευουν σε αυτα.

Συμφωνω.....Μαλακ.. η ιδεα να το κανουν λες και ειναι αληθινο βλεποντας μεσα απο ερασυτεχνικη καμερα.Και γενικα το σκινικο ηταν μουφα πολυ.Η φωτογραφια στην σοφητα του νεου σπιτιου η τα βηματα πανω σε αλευρει.Αφου ειναι γνωστο οτι τα αερικα δεν περπαταν λολ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65896 από assassinGR στις 06 Σεπτεμβρίου 2010, 12:19μμ

assassinGR

Εικονίδιο
μέλος από: 6/9/2010
Ένα θρίλερ που έχει πραγματικά καταπληκτική ατμόσφαιρα ειναι το http://www.imdb.com/title/tt0013442/
μιλάμε για ταινια του 1922^^. Αλλά είναι από τις πρώτες του είδους κ αξίζει:)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65897 από street punk στις 06 Σεπτεμβρίου 2010, 1:21μμ

street punk

banned
μέλος από: 6/9/2010
βασικα πιστευω οτι αν φοβασε με ταινια εχεις προβλημα.το drag me to hell ειναι πολυ καλη ταινια αλλα με χαλασε το θεμα με την ανταλλαγη υγρων.το υποθεση 39 ειναι καλο αλλα με χαλασε λιγο στο τελος.το οι φωνες των νεκρων ειναι πολυ καλο για μενα.το blair witch prozect εκτος οτι δεν ειναι αληθινο δεν σε τρομαζει καθολου.τζαμπα το χρονο σου χανεις.το επαφη τεταρτου τυπου μουφα.νομιζα οτι επιτελους θα τρομαξω αλλα περισσοτερο γελαγα.αυτα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66762 από fania98 στις 30 Σεπτεμβρίου 2010, 10:32μμ

fania98

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 29/9/2010
final destination 1,2,3,4 για μενα ειναι το τελειο θριλερ οπως επισης και το I know what you did last summer εχουν πραγματικα τρομαχτικες εικονες και ειναι γεματα αγωνια...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68132 από stella_28 στις 17 Νοεμβρίου 2010, 12:03πμ

stella_28

Εικονίδιο
μέλος από: 25/10/2010
Το saw 1-7 ολα γαμάτα! Μπορώ να πώ ότι είναι ένα από τα αγαπημένα μου θρίλερ!
Όπως και το hostel 1-2 δεν πάει πίσω! Όποιως θέλει ας ρίξει μια ματια..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68188 από Page στις 18 Νοεμβρίου 2010, 4:23μμ

Page

Εικονίδιο
μέλος από: 17/11/2010
το ''στο στομα της τρελλας''
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69108 από sarros στις 16 Δεκεμβρίου 2010, 12:39πμ

sarros

Εικονίδιο
μέλος από: 16/12/2010
Καλησπέρα σας! είμαι πολύ πωρωμένος με τις ταινίες, κυρίως βλέπω θρίλερ τρόμου... Έχω καιρό να τρομάξω με ταινία. Πρόσφατα είδα το DayBreakers, το Paranormal Activity 2, τον Τελευταίο Εξορκισμό, και το DEVIL! απο αυτά μου άρεσε ποιο πολύ το DayBreakers (φάση με βαμπίρ).

Το Paranormal Activity 2 θα μπορούσε να ονομαστεί και Paranormal Comedy!
Όταν είχε βγει το 1, έγραφαν στην αφίσα στους κινηματογράφους "Μη το δεις μόνος". Για μένα αυτό ήταν ένα μεγάλο κόλπο για να προσελκύσουν κοινό. Είναι πραγματικά κωμωδία! Μου αρέσουν ποιο πολύ θρίλερ τρόμου του τύπου "28 μέρες μετά", "I am Legent" και γενικά με λυσσασμένους, και με πανδημίες...

Για τον τελευταίο εξορκισμό δεν θα πω τίποτα, απλά μη το δείτε ΜΟΥΦΑΑΑ!!!

To Devil καλό αν και περίμενα για έργο με διάβολο να έχει κάτι ποιο... Τρομακτικό :-S

Θέλω ένα θρίλερ που να φοβάμαι πραγματικά να πάω στο υπνοδωμάτιο...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73607 από Saix στις 09 Μαρτίου 2011, 12:58μμ

Saix

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 15/2/2011
the orphan
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73693 από Whalfyin στις 11 Μαρτίου 2011, 1:53μμ

Whalfyin

μέλος από: 7/3/2010
Έγραψε:(Webmaster@02 Φεβρουαρίου 2010)
Drag me to hell

Πλάκα κάνεις; Αυτή η γιαγιά-δύτης-power ranger είναι σαν να βγήκε από παιδικό του Αlter!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login