Μήνυμα στις 21/11/2010 στις 02:05 @Θ. Κλημεντίνη
εμαθα οτι ενδιαφερεται για αλλη κοπελα κ μαλλον το βλεπει σοβαρα μαζι της
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα στα ερωτικα
Μήνυμα στις 21/11/2010 στις 02:02 @Διάφορα
κ εγω ειχα πολυ σοβαρο προβλημα... εκανα τα παντα χωρις αποτελεσμα.. αλλα πηγα σε μια αισθητικο κ μ δωσε κρεμεσ κ μου καθαριζε κ τ προσωπο απ το σμιγμα κ τωρα ειμαι πολυ καλα
Πήγαινε στο θέμα: ακμη
Μήνυμα στις 20/11/2010 στις 21:41 @Διάφορα
τι προτιματε εσεις οι ανδρες... αδυνατες κοπελες ή ευσωμες.. εχω ακουσει οτι τις αδυνατεσ που εχουν ετσι ωραιο σωμα τις εχετε μονο για κρεβατι ενω τισ παχουλουλες τι ς βλεπετε πιο σοβαρα.. ισχυει αυτο ή ειναι μαλακια???
Πήγαινε στο θέμα: αδυνατες ή ευσωμες
Μήνυμα στις 20/11/2010 στις 13:59 @Sex
οσο να ναι σου ανεβαζει την ψυχολογια.. αρεσει φυσικα κ στουσ αλλους αλλα κυριως το κανουμε για εμασ... ολες οιπερισσοτερες κοπελες θελουν να εχουν ενα ωραιο κ γυμνασμενο σωμα
Πήγαινε στο θέμα: Γλουτοί
Μήνυμα στις 19/11/2010 στις 19:44 @Θ. Κλημεντίνη
πεσ του απλα αν ειναι καμια μερα οταν μπορεις κ θες φυσικα να παμε καμια βολτα για καφε ή οτι αλλο θεσ... αυτο απλα πες του.. κ αν σ πει οκ πες του ωραια θα περιμενω..
Πήγαινε στο θέμα: Πως να του δειξω οτι ενδιαφερομαιι?
Μήνυμα στις 19/11/2010 στις 15:29 @Θ. Κλημεντίνη
ΟΧΙ...περιμενε να σου στειλει αυτη.μη δειξεις οτι τρεχεις απο πισω της
Πήγαινε στο θέμα: με μπρεδεψε
Μήνυμα στις 18/11/2010 στις 23:53 @Sex
σκεφτομουν οτι το κανε επιτηδες να με ξεπαρθενεψει γτ θεωρουσα οτι ημουν μικρη κ δεν ηθελα να κανω ερωτα...
Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλο κ παρθενικος υμμενας
Μήνυμα στις 18/11/2010 στις 19:16 @Sex
εγω παντως δεν πονεσα.. ρε συ αλλο να σπαει εκεινη τη στιγμη κ αλλο να ναι σπασμενος απο πριν... αχ εγω παντως θυμαμαι ειχα ριξει ενα χαστουκι στο αγορι μ κ μετα δε μπορουσα κ να περατησω επειδη φοβομουν χα χα χα
Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλο κ παρθενικος υμμενας
Μήνυμα στις 18/11/2010 στις 16:30 @Θ. Κλημεντίνη
ισως απλα θελει να την καψουρευτει πιο πολυ κ να κολλησει μαζι της.. του κανι λιγο παιχνιδι σιγουρα..
Πήγαινε στο θέμα: με μπρεδεψε
Μήνυμα στις 18/11/2010 στις 16:23 @Διασκέδαση
το ''στο στομα της τρελλας''
Πήγαινε στο θέμα: ενα θριλερ για να χεστω πανω μου |