ενα θριλερ για να χεστω πανω μου
Σελ. 4
Μήνυμα #63955 από Amelia στις 18 Ιουλίου 2010, 10:32μμ
![]() |
Προσωπικα ειμαι ατομο που χεζομαι αρκετα με θριλερ, ποσο μαλλον ψυχολογικα. Ειδικα καποτε με το αιμα μου πηγαινε 3 και 1, αλλα πλεον το συνηθισα και δεν με τρομαζει.. Ετσι ξεκινησα να βλεπω το Saw που τα ειδα ολα και μου αρεσε πολυ, αν και νομιζω το παρατραβηξανε, οχι οτι βγηκανε πολλες ταινιες, απλα ενω ξεκινησε καλα στο τελος το καταστρεψανε.. Τελος παντων. Αναφερατε πανω το Paranormal Activity και το Orphan. Τα ειδα και τα 2 πολυ προσφατα και ειλικρινα σας το λεω μη τα προτιμισετε στη περιπτωση που θελετε να τρομαξετε -οπως λεει και ο τιτλος εδω-. Ειλικρινα δεν αξιζει. Οσον αφορα το Paranormal Activity, σου ελεγε αρχικα πως η οικογενεια παραχωρισε το βιντεο, που ηταν ολο γυρισμενο απο την ιδια καμερα και φαινοταν... Χεζεσαι εκει λιγο γιατι δειχνει καπως πραγματικο και ρε παιδι μου πιστευεις πως γινεται πραγματικα. Αλλα η απολυτη ξενερα ηταν που η ηθοποιος ειχε βαλει υποψηφιοτητα στα Mtv Movie Awards και με λιγα λογια σου λεει "ναι ρε φιλε ετσι γουσταρα να σου πλασαρω ψεμα". Επισης διαβασα πως ο σκηνοθετης-εμπνευστης της ταινιας οταν ηταν μικρος φοβοταν τα φαντασματα και για αυτο εκανε την ταινια.. Οτι ναναι πραγματικα!! Δεν αξιζει παιδια... Το ορφανο.. ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Εδω εγω που θεωρουμαι απο τα ατομα που φοβαμαι ευκολα σε καμια σκηνη δεν εκλεισα ματια, αντιθετως παρακολουθουσα και εκνευριστηκα με το φιναλε.. Ειλικρινα παντως αν θελετε να τρομαξετε μη τη δειτε τη ταινια.. Πραγματικα μουφα! Εχω να προτεινω το "Εφιαλτης στο δρομο με τις λευκες το 1" ... Ενας χαρακτηρισμος.. Παλιο και αηδιαστικο! Επισης... Μητερα των δακρυων γνωστο ως Mother of Tears... αηδιαστικο σκετο! χα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63963 από Doctoras στις 18 Ιουλίου 2010, 11:40μμ
Και εγω μικρος απο 7 χρονον εβλεπα και χεζομουν πραγματικα τωρα δεν υπαρχει τιποτα που να με τρομαζει.Οταν λεω τιποτα τιποτα... Το saw να σου πω δεν μπορω να το θεωρησω θρηλερ το βρισκω σαν αστυνομικη περιπετια.Οταν εχει μονο φονους και τετια.Οσα ανεφερες τα εχω δει το δρομο με τις λευκες απο τα πρωτα μου.Εκτως απο το Mother of Tears το οποιο μολις το ακτεβαζω... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63968 από Amelia στις 19 Ιουλίου 2010, 2:15πμ
![]() |
Συμφωνω απολυτως για το Saw φιλε, δεν θεωρειται θριλερ.. Μου αρεσε πολυ.. ειχα πορωθει γιατι σου αφηνε και μηνυμα... Αλλα ειπαμε πως το κατασρεψανε στη πορεια.. Για να μη με βριζεις, δες ενα τρειλερ της μητερας των δακρυων και θα καταλαβεις περι τινος προκειται.. Ειναι απλως αηδια... ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΣΧΗΜΑ! Δεν εννοω πως απαραιτητα νικαει το κακο ας πουμε, αλλα εγω περιμενα να ναι διαφορετικο!! Περιμενω τη γνωμη σου! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63972 από AggelosTuDromu στις 19 Ιουλίου 2010, 5:36πμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
εμενα προσωπικα μ'αρεσουν θριλερ με φαντασματα καταρες κτλπ δειτε το: καταρα,1,2,3 the ring νεκρικη σιγη κ ειχα δει ενα που δεν θυμαμαι πως το λεγαν οταν το θυμηθω θα ποσταρω :D |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63984 από Doctoras στις 19 Ιουλίου 2010, 1:04μμ
Τα χω δει την καταρα το Ju On αν θυμαμε καλα ειδα το 2 και το 3 ολομοναχος στο σκοταδι και αυτο που σκευτομουνα βλεποντας το φαντασμα ελεγα ωραια κοπελα πρεπει να ειναι εκτως ταινιας.Ακυρο τελειως.... Α και στο τρια μου αρεσαι πολυ η αδερφη του φαντασματος οταν εγινε φαντασμα στο τελος και σκοτοσε τον αλλον. Το the ring εχω δει ολλα και τα αμερικανικα και τα κινεζικα.Παλι στο κινεζικο κοιταζα τις ασιατησες τι ηταν δεν ξερω.Εκει ψιλο τρομαξα για τι τα ειχα δει 6 δημοτικου με πρωτη γυμνασιου δεν θυμαμε καλα. Οσο για το dead silence εμεινα με ενα θυμο στο οτι τοση ωρα ειχε την κακια μπροστα του μεταμφιεσμενη σε ανθρωπο και δεν την σκοτωνε. Δεν αναλυω αλλο γιατι αυτα ειναι ωραια θρηλερ και αξιζει να τα δει κανεις πραγματικα...Θα προτεινα επισης τα Mirrors,Drug me to hell, για τους λιγους πουε χει τυχει και δεν το εχουν δει τo the it η το αυτο αλιως ( αλοκοτο τελειως),συν αυτα που ειπε το παλικαρι πανω. Να ρωτησω κατια σχετο παιδια.Ειναι ενα θρηλερ βγηκε το 2008-9 νομιζω και η υποθεση ειναι οτι μια γυνεκα μεγαλωνει μεσα της την δυδιμη αδερφη της και φενετε το προσωπο στην κοιλιατης .Και ξεμιαλιζει αντρες και τους σκοτωνει και τους τροη η αδερφη της.Το περιεγραψα χαλια αλλα εχει σχεση με δαιμωνα και τετια.Αμα καποιος το ξερει το ονομα της ταινιας ας το πει παρακαλω. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63990 από lastske στις 19 Ιουλίου 2010, 1:56μμ
![]() ![]() μηνύματα: 60 ![]() |
ρε προσφατα ακουσα μια να λεει ρε ειδα το θριλερ το βλεπω το θανατο σου! Προσωπικα με φοβιζει το ring και η καταρα οχι τα αμερικανικα τα κινεζικα.. δεν εχω δει ειχα πει στουσ φιλους μου να βαλουμε να δουμε παρανορμαλ ακτιβιτι αλλα οταν αρχιζε λεγαν μουφα μουφα βγαλτο τωρα δεν ξερω αν το λεγαν απο τον φοβο τους η το ενοουσαν.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63992 από monaxia_mu_ola στις 19 Ιουλίου 2010, 2:41μμ
![]() |
Είδα προχθές το ORPHAN και είναι μακράν το καλύτερο θρίλερ που έχω δει ποτέ. Κυρίως λόγω του ρεαλιστικού χαρακτήρα του. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64020 από AggelosTuDromu στις 20 Ιουλίου 2010, 4:40πμ
καταρα κ the ring μεχρι τα 10 φοβομουν να τα βλεπω μονος τωρα με αυτα με περνει ο υπνος με την νεκρικη σιγη ψηλοτρομαζω οταν διχνει την μουτσουνα της γριας αποτομα ειδα κ αλλο ενα ωραιο πριν λιγο stay alive τωρα φοβαμαι να χασω στα game ακομα κ στο san andreas λολ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64040 από AggelosTuDromu στις 20 Ιουλίου 2010, 10:50μμ
θυμιθηκα το τελειο θριλερ που ειχα δει λεγεται λευκος θορυβος οταν μηλαμε για χεσιμο ουτε διαρια δεν το φτανει λολ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64043 από Amelia στις 20 Ιουλίου 2010, 11:19μμ
![]() |
Δεν καταλαβαινω ακριβως που βρισκοταν αυτος ο ρεαλιστικος χαρακτηρας αλλα σιγουρα ο καθενας το βλεπει αλλιως.. Σιγουρα καποιοι θεοτρελοι θα εχουνε αυτη την ασθενεια με την κοπελα και θα την εκμεταλλευονται με αυτον τον τροπο.. Προσωπικα νομιζω πως το θριλερ που σε κανει να χεζεσαι ειναι αυτο που σου δημιουργει το αισθημα οτι μπορει να το παθεις και εσυ... Οπως ας πουμε το paranormal activity -αν και δεν μου αρεσε-. Τεσπα αυτα ειναι προσωπικες αποψεις του καθενος... Στη συγκεκριμενη ταινια, για εμενα η πιο θριλερ-στιγμη ηταν οταν η Εστερ -μαυρη ωρα και στιγμη η καργια- πεταξε τη πετρα στο περιστερι.. Τη μισισα αφανταστα! Για χεσιμο σας προτεινω το Blairwitch Project. Δεν εχω λογια. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |