Μήνυμα στις 20/11/2010 στις 15:56 @Διασκέδαση
Δεν μας αρέσει να αντιγράφουν εδώ μέσα ό,τι βρουν από άλλα sites. Και αυτός ήταν ο λόγος που έφαγες ban. Όχι (τόσο) ότι το έβαλες σε λάθος κατηγορία. Πήγαινε στο θέμα: Μπανιο Γυναικες vs Αντρες
Μήνυμα στις 17/11/2010 στις 10:55 @Διάφορα
Πριν λίγες μέρες άκουσα οτι το τζατζίκι είναι τούρκικο εγω νόμιζα οτι ήταν ελληνικό δωστε μου τα φώτα σας!
Πήγαινε στο θέμα: Γιαουρτοσκόρδιον...
Μήνυμα στις 12/11/2010 στις 09:42 @Διασκέδαση
souɐɯ αμα γυρισεις την οθονη σου αναποδα θα καταλαβεις
Πήγαινε στο θέμα: ονομα για facebook
Μήνυμα στις 15/10/2010 στις 22:50 @Διασκέδαση
(1) παρα πολλα ατομα (2) αλκοολ για beatch party θα εκανα το παρτυ και μετα... χαχα (3) μια βαρκα για να φυγουμε χαχαχαχαχα Πήγαινε στο θέμα: 3 πράγματα
Μήνυμα στις 12/10/2010 στις 23:55 @Διάφορα
Φιλε σε μαγαζι δεν πιστευω να το βρεις αλλα ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να το βρεις στο ιντερνετ το εψαξα σε λιγα σιτες αλλα δεν ειναι στην τιμη που θες. τωρα για την τιμη που το ψαχνεις ισως να το βρεις μεταχειρισμενο! οριστε τα sites το πρωτο ειναι αφτο και το 2 ειναι στην τιμη που θες εριξα αλλη μια ματια! Πατα εδω Πήγαινε στο θέμα: Κινητό
Μήνυμα στις 7/10/2010 στις 23:22 @Διάφορα
χαχα και εγω παλια νομηζα τι ιδιο!!
Πήγαινε στο θέμα: νομιζω πωσ με χακαραν
Μήνυμα στις 7/10/2010 στις 10:23 @Διάφορα
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι περνετε τοσο πανακριβα κινητα προσωπικα εγω θα επερνα το πιο φτηνο κινητο (20 ευρω) μονο και μονο για κλησεις και μηνυματα θα το ειχα και αμα παθενε κατι(εσπασε η οθονη,βραχηκε,μου επεσε απο το μπαλκονι,το ξεχασα στο παγκακι στην πλατεια,μου το κλεψανε) δεν θα με ενοιζε καθολου και μετα θα μου ειχαν μινει αλλα 250ευρω στην τσεπη (αμα επερνα το φτηνοτερο viaz) που θα μπορουσα να τα χρισημοποιησω για αλλα καλητερα πραματα ασε που σε 2 μηνες θα το εχεις βαρεθει σκεψου το...
Πήγαινε στο θέμα: κινιτο
Μήνυμα στις 4/10/2010 στις 17:42 @Διάφορα
χαχαχαχαχαχαχα και εγω Πήγαινε στο θέμα: Κοψιμο
Μήνυμα στις 7/9/2010 στις 16:16 @Sex
Φιλε αφου ΘΕΛΕΙ αυτη ΘΕΛΕΙΣ και εσυ μην σε ενδιαφερει τι θα πουν οι αλλοι και πεδεραστη προσωπικα θα θεωρουσα εναν 50αρη που θα παει με 14χρονη!(ναι υπαρχουν και αυτοι) 4 διαφορα χρονια δεν ειναι τιποτα! Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω
Μήνυμα στις 6/9/2010 στις 22:24 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Δεν ξερω αμα ξερεις τα lakai δεν ειναι τοσο γνωστα ειναι σε styl vans,circa και εμενα με εχουν βολεψει υπεραρκετα οσο και η τιμη τους φτανει τα 50 ευρω .Μετα πανε τα supra(οχι δεν ειναι toyota)και αυτα το ιδιο styl με τα παραπανω τα οποια ειναι λιγο πιο φαρδια πιο επισης και τα eco ειναι αρκετα καλα και αντεχουν αρκετο καιρο. Να ξερεις οτι ολα αυτα τα παππουτσια ειναι φτιαγμενα για skate και ειναι αρκετα ανθεκτικα σε σε σκισηματα εχω κανει και skateας (τρομαρα μου) και ξερω γιαυτο θα σου κρατησουν αρκετο καιρο! επισης vans και circa που λες ειναι αρκετα καλα παππουτσια αλλα τσιμπιμενα (εχουμε και κριση) all star μην παρεις σκιζοντε φιλε μου πανεφκολα προτιμησε τα παραπανω. αμα μενεις αθηνα ολα αυτα που σου ειπα θα τα βρεις μοναστιρακι και σε skateshops(πιο τσιμπιμενα) τωρα αμα μενεις απεξω σε skateshops! Πήγαινε στο θέμα: Περί παπουτσιών το ανάγνωσμα... |