Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η Lilla τρώει φρίκες!
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου

γιατι?

Σελ. 3
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #77715 από DimitrisGr στις 25 Μαΐου 2011, 12:40πμ

DimitrisGr

Εικονίδιο
μέλος από: 24/5/2011
Εγώ προσωπικά επειδή είμαι με μια κοπέλα 2 χρονάκια θα με χαλούσε να ήξερα τώρα ότι την πήδηξα στις πρώτες 3 μέρες...Αν με πιάνεις καλώς...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #77723 από Verus στις 25 Μαΐου 2011, 5:16πμ

Verus

Εικονίδιο
μέλος από: 30/12/2010
Εγώ έχω να πω ότι αυτά που πιστεύουν οι γυναίκες (οι περισσότερες) πάνω στον σεξουαλικό τομέα είναι μύθοι!
Πραγματικά, δε θα νιώσετε λιγότερο άσχημα αν σας πηδήξει και σας παρατήσει κάποιος που ξέρατε καιρό και τον θεωρούσατε έμπιστο απ'ότι αν κάνετε σεξ με κάποιον "κοινό θνητό".
Επίσης, δεν πρόκειται να σας μείνει κανένα ψυχολογικό τραύμα ή φοβεία αν η πρώτη σας φορά δεν είναι με τον "πρίγκηπα με το άσπρο άλογο".
Κάτι ακόμη, δεν πρόκειται κανείς να σας χαρακτηρίσει πουτάνες αν δεν βγείτε δώσετε δικαίωμα.

Και κάτι last: για να γνωρίζετε κάποιον καλά (στα πλαίσια μιας σχέσης) πρέπει να κάνετε σεξ μαζί του. Για να είναι η σχέση υγειής και να μη βγουν στην επιφάνεια πράγματα που δε σας αρέσουν, πρέπει να δείτε αν συγκλίνετε *ΚΑΙ* στον σεξουαλικό τομέα. Δεν αρκεί να ακούτε την ίδια μουσική, να σας αρέσουν οι ίδιες ταινίες και να συχνάζετε στην ίδια καφετέρια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #77948 από giorgos95 στις 27 Μαΐου 2011, 1:14μμ

giorgos95

Εικονίδιο
μέλος από: 15/6/2010
Τώρα να μιλάμε εμείς για το τι θα πρέπει να κάνουν αυτές είναι γελοίο....Διαφορετικά φύλλα=διαφορετική ψυχολογία.Αν ενδιαφερόμαστε μόνο για το σεξ,κάλλιστα μπορούμε να πάμε σε ένα οίκο ανοχής και να μην ανοίγουμε θέματα στα φορουμ.Αν πάλι επιδιώκετε(γιατί εγω αυτό επιδιώκω)μια σχέση αλληλοκατανόησης και όχι μόνο απλό σεξ,προυπόθεση είναι να μην κρίνεις και πιέζεις την κοπέλα σου για το πότε θα έιναι έτοιμη.Διαφορετικά το νιώθεις ε΄συ και διαφορετικά αυτή.το θέμα είναι να το καταλάβεις.Αν θέλει να περιμένει την κατάλληλη στιγμή θα περιμένει,το σώμα της της ανήκει και εσύ και ο καθένας δεν μπορείτε να την αναγκάσετε.Αν όμως ενδιαφέρεστε πραγματικά,θα κάνετε υπομονή μέχρι να είναι έτοιμη.Δεν υπάρχει γιατί σε αυτό το θέμα ο καθένας έχει το δικαίωμα στην προσωπική του ζωή να δρα όπως αυτός θελήσει.Όποιος θέλει να ακούσει τη γνώμη μου ελέυθερα.Όποιος πάλι όχι δικό του πρόβλημα.Εγώ τη δικιά μου κοπέλα ποτέ μου δεν την πίεσα για κάτι τέτοιο,αντιθέτως περίμενα υπομονετικά μέχρι να νιώσει έτοιμη,και όταν ήταν πλέον τότε προχωρήσαμε αλλά αυτό επειδή εκείνη τη στιγμή ήταν κάτι που το θέλαμε και οι 2 και όχι μονο εγώ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #77976 από dimitrakos1996 στις 27 Μαΐου 2011, 6:02μμ

dimitrakos1996

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 25/1/2011
Ναι αλλα μιλατε για τους καταληλους πραγματικα νομιζετε πως το αγορι που εχετε τωρα τηα το εχετε και σε 10 χρονια?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #77978 από zamanfou στις 27 Μαΐου 2011, 6:19μμ

zamanfou

Εικονίδιο
μέλος από: 28/3/2011
dimitrakos1996 Μα δεν λέμε ότι ο κατάλληλος είναι κάποιος που θα κρατήσει πολλά χρόνια,αλλά κάποιος που θα μας εμπνέει άνεση και θα τον θέλουμε πραγματικά.Δεν θα τον παντρευτούμε κιόλας αλλά μην είναι και ο πρώτος τυχαίος,κωλόπαιδο που δεν θα σεβαστεί τίποτα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #77985 από M1k3y στις 27 Μαΐου 2011, 7:59μμ

M1k3y

Εικονίδιο
μέλος από: 29/12/2010
Α ρε Verus...μόνο εσύ με πιάνεις σε αυτό το site.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #77991 από Crazy!!! στις 27 Μαΐου 2011, 10:52μμ

Crazy!!!

Εικονίδιο
μέλος από: 19/5/2011
Παιδιά όλα αυτά είναι προσωπικές απόψεις,δεν υπάρχει σωστό και λάθος.Εγώ προσωπικά με τον πρώτο μου,δεν είχαμε σχέση αλλά δεν ήταν και για μια βραδιά..και ούτε το έχω μετανιώσει!ΌΛΑ αυτά είναι θέμα χημείας..μπορεί να είσαι με κάποιον για 3 μέρες και να νιώθεις υπέροχα μαζί του και να θές κάθε φορά να του δίνεσε όλο και περισσότερο,ενώ μπορεί να είσαι με κάποιον για μήνες και να μην προχωράς γιατί φοβάσε.Συγγνώμη αλλά αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη!!.Και κάτι ακόμα αγόρια μην κατηγορείτε μόνο τα κορίτσια γι΄αυτό..γιατί ξέρω και περιπτώσεις αγοριών που δεν προχωράνε γιατί θέλουν αυτό που θα ζήσουν να είναι με μια κοπέλα που θα θυμούνται για πάντα!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login