Μήνυμα στις 25/5/2011 στις 21:50 @Sex
Όχι είμαστε 1.5 χρόνο μαζί...Εγώ 17,5 η δικια μου 16
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ χωρις προφυλακτικο κ απολαυση
Μήνυμα στις 25/5/2011 στις 21:02 @Sex
Αυτά πήρε το μάτι μου σε ένα φαρμακείο φίλε μου :) Θα τα πάρω και μακάρι να μην φέρνουν τσούξιμο στην δικιά μου γτ αναγκάζεσαι μετά να μην βάζεις...Και μια φορά θα γίνει η στραβή.Να σαι καλά πάντως ;)
Πήγαινε στο θέμα: LATEX και τσούξιμο
Μήνυμα στις 25/5/2011 στις 20:59 @Sex
Κάποτε μου είπε ένα μωρό βάλε λάδι και έλα βράδι... ;) Εφάρμοσε το...Το μυστικό είναι να το προαναφέρεις πριν καν γίνει το οτιδήποτε...Στο αυτί μυστικά και μετά στην πράξη...Εμένα μ αρέσει και το Ισπανικό =) Γούστα είναι αυτα αν έχεις μεγάλος στήθος βέβαια
Πήγαινε στο θέμα: Τί αρέσει στους άντρες στο σεξ?
Μήνυμα στις 25/5/2011 στις 00:50 @Sex
Έχω ένα πρόβλημα με την δικιά μου...Ότι προφυλακτικό και να χρησιμοποιήσουμε μετά απο λίγο η στο τελείωμα μου λέει ότι τσούζει κάτω...Ξέρετε τπτ?υπάρχει περίπτωση να είναι από το latex?Γτ έχω ακούσει ότι έχουν καποιες γυναίκες ευαισθησία.
Πήγαινε στο θέμα: LATEX και τσούξιμο
Μήνυμα στις 25/5/2011 στις 00:40 @Sex
Εγώ προσωπικά επειδή είμαι με μια κοπέλα 2 χρονάκια θα με χαλούσε να ήξερα τώρα ότι την πήδηξα στις πρώτες 3 μέρες...Αν με πιάνεις καλώς...
Πήγαινε στο θέμα: γιατι?
Μήνυμα στις 25/5/2011 στις 00:32 @Sex
Σαν ροδακινάκι είναι...Χαχαχαχαχ...Ρε τσακάλια η γκόμενα μου μοσχοβολάει λεβάντα...Πιο πολύ γλύφο παρά γαμάω ;)
Πήγαινε στο θέμα: για αντρες και γυναικες
Μήνυμα στις 25/5/2011 στις 00:27 @Sex
Μπες σε μια μπανιέρα και ξεκίνα λάου λάου μέχρι να ανάψουν τα φιτίλια ;) όταν ακούσεις το νερό να πλατσουρίζει και να ακούγεται ένα "πατ πατ" τότε δώστα όλα ;) Άγριες διαθέσεις πάντα και το βλέμα επίσης...Μη το παραχέζουμε με τα προστυχόλογα ;) Αυτά απο μένα...Και οι πρωτοβουλίες όπως είπε ο τσάκαλος είναι αυτές που ανάβουν έναν άντρα !
Πήγαινε στο θέμα: Τί αρέσει στους άντρες στο σεξ?
Μήνυμα στις 24/5/2011 στις 23:56 @Sex
Έρωτας δεν υπάρχει κεραυνοβόλος...Ο έρωτας έρχεται στην πορεία...Ενθουσιασμός λέγεται...Όταν μεγαλώσεις και ζήσεις κάτι παραπάνο απο ένα φιλάκι θα καταλάβεις...Ο έρωτας συνδέεται με αγάπη με εμπιστοσύνη με συμπαράσταση και χημεία ! ;)
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια εκανα βλακεια αλλα τον αγαπαω
Μήνυμα στις 24/5/2011 στις 23:49 @Sex
Δεν τελείωσα μέσα της αλλά πολλές φορές ήμουνα λίγο υγρός όταν έβγαινα...Δεν παίζει περίπτωση έτσι ?και έχω και την δικιά μου που με ανχώνει περισσότερο !
Πήγαινε στο θέμα: Μπαμπάς ? =$ Σεξ χωρίς προφυλακτικό
Μήνυμα στις 24/5/2011 στις 23:44 @Διάφορα
Το χω πάθει και εγώ...Κανά μήνα μετά αφού είχα δει την ταινία "υπερφυσική δραστηριότητα" είχα δει στο όνειρο μου κάποιες σκηνές απ την ταινία και μετά φώναζα αλλα δεν ακουγόμουν...Πρωτη φορά τρόμαξα έτσι αλλά όλα στο μυαλό είναι ;)
Πήγαινε στο θέμα: *Ηταν ~!Aστρικη προβολη!~ ???* |