Eseis to pa8enete?
Σελ. 3
Μήνυμα #54216 από katerinaki.94 στις 06 Σεπτεμβρίου 2009, 7:55μμ
![]() ![]() μηνύματα: 21 ![]() |
eyyy..iremiste..o ka8enas leii tn gnwmi t..dn xreiazetai n malwsete g afto..!irema.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54217 από Doctoras στις 06 Σεπτεμβρίου 2009, 9:18μμ
Δεν μαλωσε κανεις την γνωμη του λεει ο καθενας απλα εχει προβληματα εκφρασης! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54234 από prixtis στις 08 Σεπτεμβρίου 2009, 12:32πμ
Ε sorry ρε παιδιά αλλά να σε λένε gay χωρίς να είσαι ε αυτό παραπάει και είναι πολύ άδικο και προσβλητικό ειδικά. Θα σας άρεσε να σας έλεγαν gay εσάς χωρίς να είστε? Ελάτε στη θέση μου. Και νομίζω έχω παρεξηγήσει το θέμα. Αυτό μου συνέβη μια φορά στη ζωή μου πριν από καιρό και έκαναν το τόσο αλλό τόσο και το πήρανε το θέμα και λένε ότι μαλακία τους έρθει χωρίς να σκέφτονται. Ε πέστε μου ρε παιδιά έχω άδικο αν έχω πέστε μου? ***και επι τη ευκαιρίας θέλω να ζητήσω συγγνώμη από το doctora γιατί έχει δίκαιο εδώ κάνουμε συζήτηση και ο καθένας λέει τη γνώμη του. =D | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54243 από Doctoras στις 08 Σεπτεμβρίου 2009, 11:49πμ
Ενταξει εσυ εχει δικιο επιδη εμενα δεν μου εχει σθμβη μου φανηκε καπως! Τελος παντον ας κανουμε σαν να μην εχει συμβει τπτ και ζηταω και εγω συγνωμη σε περιπτωση που προσβαλλα κανεναν!!!Ακομα και σε εσενα Prixti!!! Σε θεματα που δεν ξερουμε καλο ειναι αν μην απανταμε! Λαθος μου gangsterony7 100000000000συγνωμη! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54245 από prixtis στις 08 Σεπτεμβρίου 2009, 1:04μμ
Περασμένα ξεχασμένα! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54263 από tiger15 στις 09 Σεπτεμβρίου 2009, 2:56μμ
![]() |
paidia kai egw to pathainw ayto oxi oti kavlwnw oti zileuw gt otan vlepw ton allon ton toumpaniari ton xazeuw skeftomai na imoun kai egw etsi tha eixa opoia ithela..... oxi ntaksi dn kavlwnw to polu polu na m thimisei kanenan pou eixa dei se kamia tsonta kai na thimithw tin gomena pou pidage o tade kai na kavlwsw...ayto einai olo.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #55114 από The Joker στις 22 Οκτωβρίου 2009, 10:15πμ
![]() ![]() μηνύματα: 7 ![]() |
Σιγουρα δεν ειναι φυσιολογικο! Ας ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ!Ελεος...Δεν υπαρχει αυτο που λετε :ειναι φυσιολογικο και τετοια! Υπαρχουν μοναχα 3 επιλογες:(και νομιζω οτι ο doctoras θα συμφωνησει) 1)Αν καυλωνεις με κοριτσια, εισαι μια χαρα φυσιολογικος 2)Αν καυλωνεις με αγορια , εισαι Gay. 3)Αν καλυλωνεις με κοριτσια ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΟΥ , τοτε εισαι bi (Μπάι) (γουσταρεις και τα 2 φυλα) ps: Doctora Αυτη τη φορα δεν ειχες αδικο... Prixti δεν επρεπε να πεις αυτο με τη δυσλεξια... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #55117 από Doctoras στις 22 Οκτωβρίου 2009, 2:17μμ
Εχει ξεχαστει τωρα σιγα συμφωνω απλυτος μαζι σου!!! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |