Μήνυμα στις 29/12/2010 στις 10:41 @Διάφορα
τελειως εννοητε πως δεν τα κοβω απλα ειπα να τα κοψω ετσι ωστε να μπορω ισιονοντας τα να μην μ φτανουν ωσ το στομα... το θεμα ειναι πως θα πρεπει να τα ισιονο συνεχεια...
Πήγαινε στο θέμα: ισια μαλια??
Μήνυμα στις 29/12/2010 στις 00:27 @Διάφορα
καλησπερα... ειμαι 14-15 χρονων εχω εδω και αρκετα χρονια μακρια μαλλια και επιρεασμενος απο καταστασεις σκευτομαι να το κοψω λιγο και να τα ισιοσο 3ερετε με λιγο φραντζα και ετσι... ειναι σγουρα τα μαλλια μου και θα θελουν συνεχια ισιομα... εσεις τ λετε??
Πήγαινε στο θέμα: ισια μαλια??
Μήνυμα στις 29/12/2010 στις 00:25 @Sex
εμενα ειναι 14εκ. και ειμαι 15 χρονων, αληθεια παιδια οταν δεν σας ειναι ερεθυσμενο ποσο σας ειναι???
Πήγαινε στο θέμα: ποσα εκατοστα ειναι το πεος σας
Μήνυμα στις 29/12/2010 στις 00:16 @Θ. Κλημεντίνη
δεν ξερω μαγκες θα τον παρατηρισω λιγο και θα δω γιατι τελευτεα απο οτι καταλαβα καπως με ψυλοαποφευγει
Πήγαινε στο θέμα: μπερδεμενος??
Μήνυμα στις 29/12/2010 στις 00:14 @Sex
εγω ειμαι 15 χρονων και μου ειναι 14 εκατοστα...
Πήγαινε στο θέμα: ποσα εκατοστα ειναι το πεος σας
Μήνυμα στις 27/12/2010 στις 19:36 @Θ. Κλημεντίνη
και μαλιστα χωρις "χαχαχα" και μετα που πηγα να μιλισω ειχε βγει...
Μήνυμα στις 27/12/2010 στις 19:34 @Θ. Κλημεντίνη
Ειναι καλος μ φιλος και απλα πρεπει να ξερω αν μ κρυβει κατι πολυ συμαντικο... ασε που σημερα τ ξανακανε χωρις καν να εχουμε ανοιξει συνομιλια ετσι αντι για "γεια" μ παταει μια καρδουλα...
Μήνυμα στις 26/12/2010 στις 00:36 @Θ. Κλημεντίνη
χτες που μιλουσα με εναν φιλο μ στο fb μ εστυλε μια καρδουλα και μετα χαχαχα αλλα δεν ξερω... μηπως ο φιλος μου ειναι λιγο (μπερδεμενος)??? ή απλα εκανε πλακα να ξερω πωσ να τον αντιμετοπισω εσεις τι λετε?
Μήνυμα στις 14/11/2010 στις 00:51 @Sex
οταν δεν ειναι σε στυση ποσο ειναι σε Cm γαιτι εμενα ειναι μαλλον υπερβοληκα μικρο...
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 14/11/2010 στις 00:42 @Sex
μεγελε μην ανυσηχεις μαλλον εχεις λιγο καΘηστεριμενη αναπτηξη αλλα αυτο δεν ειναι καθολου ανυσηχιτικο και εγω παω τριτη γυνασιου και μολλις περισι εβγαλα τριχεσ στην μασχαλη οποτε χαλαρα και μην πολιασχολισε ολα στην ωρα τους!!!
Πήγαινε στο θέμα: ειναι φυσιολογικο? |