Μήνυμα στις 5/11/2009 στις 09:23 @Sex
Πάντως πρέπει να το παραδεχτείς...Είσαι ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ....Βασικά έβγαλες πολύ γρήγορα <<διάγνωση>> από μακριά...Μάλλον δεν είχες καθόλου κέφια εκείνη τη μέρα ή απλά είσαι πάντα έτσι <<κακός>> Πήγαινε στο θέμα: Ξεχείλωμα
Μήνυμα στις 5/11/2009 στις 00:41 @Sex
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXΑ !!!!!!!!!!!! ειναι η δευτερη φορα που γελαω σε ααυτο το topic....με αζαξ !!! χαχαχαχα ...ωραιος ρε φιλε....ε μα τι τωρα....οι κανονες λενε να μην κοροιδευουμε και να απανταμε χωρις πλακα,αλλα αυτο ηταν γαματοοοοο... Πήγαινε στο θέμα: αυνανησμός; παίξιμο;
Μήνυμα στις 2/11/2009 στις 10:14 @Sex
Εγω παιδια πιστευω οτι ο τυπος δε μας δουλευει, απλα ειναι παρα παρα πολυ μικρο παιδι και λεει ψεματα οτι ειναι 15....1000%...Οσο γι αυτο που ειπε ο webmaster , εσκασα στα γελια...χαχαχαχαχαχ ..καθε φορα που το θυμαμαι γελαω....
Πήγαινε στο θέμα: αυνανησμός; παίξιμο;
Μήνυμα στις 22/10/2009 στις 10:15 @Sex
Σιγουρα δεν ειναι φυσιολογικο! Ας ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ!Ελεος...Δεν υπαρχει αυτο που λετε :ειναι φυσιολογικο και τετοια! Υπαρχουν μοναχα 3 επιλογες:(και νομιζω οτι ο doctoras θα συμφωνησει) 1)Αν καυλωνεις με κοριτσια, εισαι μια χαρα φυσιολογικος 2)Αν καυλωνεις με αγορια , εισαι Gay. 3)Αν καλυλωνεις με κοριτσια ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΟΥ , τοτε εισαι bi (Μπάι) (γουσταρεις και τα 2 φυλα) ps: Doctora Αυτη τη φορα δεν ειχες αδικο... Prixti δεν επρεπε να πεις αυτο με τη δυσλεξια... Πήγαινε στο θέμα: Eseis to pa8enete?
Μήνυμα στις 22/10/2009 στις 09:42 @Sex
Ηθελα να σε ρωτησω ρε συ...Εισαι 16...Ποσες φορες το κανεις τη βδομαδα?Γιατι σε ολα τα topics ολο για εμπειριες σου μιλας...Πρεπει να το κανεις πολυ συχνα μαλλον!Καθε ποτε ρε Bro ? Πήγαινε στο θέμα: sex
Μήνυμα στις 21/10/2009 στις 11:29 @Sex
Εγω ηθελα να ρωτησω απλα ενα πραμα : γιατι το αναφερεις αυτο σ αυτην την κατηγορια ? στο sex δηλαδη?
Πήγαινε στο θέμα: Χαζοχαρουμενος ή ανωρημος
Μήνυμα στις 21/10/2009 στις 11:26 @Sex
1)Δεν πειραζει που ποναει (ειναι φυσιολογικο) 2)Ειναι πιαθνον να εχεις κυλη και να μην ειναι κατι τοσο απλο (η κυλη ειναι σοβαρο και θελει εγχειρηση, ωστοσο ειναι ευκολη και χαρακτηριζεται ως εγχειρηση ρουτινας) 3Το γεγονος οτι ο ενας ορχις ειναι πιο κατω απο τον αλλον ειναι απολυτα φυσιολογικο σε ολους.Ρωτα οποιον θες.Ολοι το ξερουν PS: Εγω παντως ειχα κυλη....και επειδη σε ενιωσα, ειπα να γινω μελος και να γραψω... Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στους όρχεις |