Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αν δεν μπορείς να αποφύγεις έναν βιασμό απόλαυσέ τον!
Παρασκευή, 18 Απριλίου

Θέλει αλλά δεν μπορεί!

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #61668 από Doctoras στις 23 Μαΐου 2010, 6:54μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Έγραψε:(merkon@23 Μαΐου 2010)
Κοιτά φίλε μου οπως είπα και πιο Πανω μιλοντας μαζί της μου ξεκαθάρισε ότι θα κάνει σεξ στα 16 και ότι δεν είναι έτοιμη να προχωρήσουμε,και αν προχωρουσαμε θα το εκανε μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει εμένα όχι επειδή το θέλει και αυτή.θα της δώσω 2-3 μήνες ακόμα όπως λες,αλλά παράλληλα θα ψαχνομαι και για αλλες.αν συμβεί κάτι καλώς,αν όχι λυπάμαι αλλά bye...

Εγω αυτο ακριβως εκανα εψαξα και βρηκα ισα ισα για ικανοποιηση.Απλα δεν στο ειπα μην τσαντιστεις δεν ηξερα τι ακριβως σκεφτοσαι να κανεις..
Εγω την αγαπουσα αλλα δεν αντεχα σχεση μονο με φιλακια και παρεα με τις φιλες της.Μεταξι μας με ξενερωναν και οι παρεες τις πολυ καπως δεν ξερω ακριβως ισω επιδη υπηρχε και ενας γκεει αναμεσα τους και μου την εσπαγε.Η τυψεις και ολλα τα αλλα με εκαναν να την παρατησω απομακρινοντας με απο αυτην.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61669 από syrianos στις 23 Μαΐου 2010, 9:06μμ

syrianos

Εικονίδιο
μέλος από: 29/3/2010
δεν θελει ΑΡΚΕΤΑ μεχρι τωρα για να ξεπερασει τους δισταγμους της...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61682 από merkon στις 24 Μαΐου 2010, 4:32μμ

merkon

Εικονίδιο
μέλος από: 18/12/2008
αρα λετε να την κανω σιγα σιγα εε...?doctora και εγω τα ιδια αισθανομαι,οι παρεες τις δεν ειναι και πολυ σωες,αφηστε που κανει πολυ παρεα με αγορακια...τεσπα την αγαπω ομως ρε σεις,αλλα δεν αντεχω εδω και 1,5 χρονο να ειμαστε στα φιλακια!οσο για καποιον που ειπε οτι τοτε ηταν 12,5 και οτι επρεπε να σκεφτω οτι δεν θα μπορουσε να μου προσφερει αυτα που ζητουσα,οκ,αλλα δεν το ειχα σκεφτει τοτε...την ειχα χωρισει τον δεκεμβρη,αλλα δεν αντεξα και τα ξαναφτιαξαμε...την αγαπω και μου εχει πει οτι για να μην με χασει μπορει να κανει τα παντα.δεν θελω ομως να τα κανει ετσι χωρις να το νιωθει!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61689 από Doctoras στις 24 Μαΐου 2010, 10:10μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Έγραψε:(merkon@24 Μαΐου 2010)
αρα λετε να την κανω σιγα σιγα εε...?doctora και εγω τα ιδια αισθανομαι,οι παρεες τις δεν ειναι και πολυ σωες,αφηστε που κανει πολυ παρεα με αγορακια...τεσπα την αγαπω ομως ρε σεις,αλλα δεν αντεχω εδω και 1,5 χρονο να ειμαστε στα φιλακια!οσο για καποιον που ειπε οτι τοτε ηταν 12,5 και οτι επρεπε να σκεφτω οτι δεν θα μπορουσε να μου προσφερει αυτα που ζητουσα,οκ,αλλα δεν το ειχα σκεφτει τοτε...την ειχα χωρισει τον δεκεμβρη,αλλα δεν αντεξα και τα ξαναφτιαξαμε...την αγαπω και μου εχει πει οτι για να μην με χασει μπορει να κανει τα παντα.δεν θελω ομως να τα κανει ετσι χωρις να το νιωθει!

Oχι δεν λεω σε καμια περριπτωση αν την αφησεις εγω απλα επαψα να την γουσταρω δεν μου αρεσαν πια τιποτα απο τι εκανε.Την αγαπουσα αλλα οταν μου λεει δεν ξερω κτλ τι θα κανω θα το σκεφτω σε αγαπω ωμος αλλα παραλληλα την νιαζει και τι θα πουν τα μωρα που κανει παρεα και τις ζηλιαρες φιλεςς δηλωνει ανορημοτητα.Και το δικιολογο ειναι
μονο δεκατεσσαρον χρονον ειναι.Ετσι και εγω εκανα την ζωη μου ψακτηκα
για αρπακτες παραλληλα ενω τα ειχα μαζι της και καποια στιγμη απομακρυνθηκα.Τεσπα εσυ εφοσον την γουσταρεις,αγαπας και οχι απλα την εχεις καψουρεφτει.Ψαξου για αρπακτες παραλληλα αυτα τα 2 χρονια
που θελει αυτη για να ωριμασει και περνα καλα.Αμα σου διμιουργηθουν τυψεις απλα ξεκοψε η ανεξου την με ολλο το ρισκο.Εγω ενιωθα τυψεις και για αυτο το λογο ξεκοψα.Δεν θα αντεχα σε καμια περριπτωση.
Το καλυτερο για μενα ειναι παρραληλες αρπακτες και γιατι οχι παρραληλη σχεση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61697 από merkon στις 24 Μαΐου 2010, 11:44μμ

merkon

Εικονίδιο
αγαπη σημαινει οχι κερατο.δεν θελω να την απατησω,θα μου πεις ολα δικα σου τα θες,τι μιλας τοτε?τελοσπαντων θα της δωσω χρονο να αποφασισει,θα το συζητησουμε μαζι και θα καταληξουμε καπου.αλλα οπως ειπε και ο φιλος στην πρωτη σελιδα παρακαλητο μουνι,ξινο γαμησι.θα συμφωνησω με αυτο απολυτα.τελοσπαντων και ενα σημαντικο προβλημα ειναι οτι αν τελικα γινει κατι απο ολα αυτα που λεμε,να προχωρησουμε δηλαδη,δεν ξερω καν που μπορει να γινει!ιδεα δεν εχω και αυτο που με αγχωνει περισσοτερο ειναι αυτο!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61699 από Pelvic_Thrust στις 25 Μαΐου 2010, 12:28πμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2009
Καλα ρε φιλε 12-13 χρονων ? Ελεος.

Μη καταντησεις οπως του "φιλους" μου που ειναι 20 και πανε με 15χρονα..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61709 από baBle3 στις 25 Μαΐου 2010, 5:32μμ

baBle3

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 21/7/2009
Έγραψε:(tamtam@23 Μαΐου 2010)
τα εχεις εναμισι χρονο με δαυτην οταν ηταν 12μισι(παιδεραστη!!) χρονων

ρέ τότε ήταν 14μισι,2 χρόνια διαφορά,φυσιολογικό είναι τι παιδεραστής???
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61710 από baBle3 στις 25 Μαΐου 2010, 5:34μμ

baBle3

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 21/7/2009
και πηστεύω πως μπορεί να την αγαπάει πραγματικά,αλλά αν την αγαπούσε τόσο δεν θα ήθελε με τίποτα να χωρίσει,θα περίμενε και 2 και 3 χρόνια..!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61750 από merkon στις 26 Μαΐου 2010, 11:03μμ

merkon

Εικονίδιο
πραγματικα την αγαπω απλα σου λεω κατσε σκεψου,1,5 χρονο τωρα την θελω...!!!
τελοσπαντων,αυριο θα παω σπιτι της και αν θυμαστε ειχα αναφερει στην αρχη οτι ειχε αγορασει κατι προφυλακτικα...λετε να γινει τιποτα?τι μπορω να κανω?απαντησεις το συντομοτερο δυνατο σας παρακαλω!

υ.γ. επισης να σημειωσω πως στο σπιτι της θα ειμαστε μονοι μας...ειναι μεγαλη ευκαιρια,για αυτο σας λεω!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61753 από tamtam στις 26 Μαΐου 2010, 11:25μμ

tamtam

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 11/4/2010
πιστευω τις καποτες τις εχει στην τσαντα και το πολυ πολυ να δειτε ταινια αγκαλιτσα.............κατι το οποιο σου απευχομαι,ειλικρινα......

να σε ρωτησω κατι,επειδη δεν ξερω αν το ειπες ως τωρα,τα βασικα τα εχετε κανει???εννοω στοματικο σου εκανε????σε αφηνει να την χουφτωσεις κλπ??
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login