Μήνυμα στις 27/5/2010 στις 15:56 @Sex
χαιρομαι που συζητατε μεταξυ σας,και γινεται μια κουβεντα γυρω απο την ιστορια μου! εγω σε μιση ωρα περιπου θα παω στην κοπελα και ο θεος βοηθος!θα προσπαθω να ειμαι τρυφερος κτλ...καμια τελευταια συμβουλη? Πήγαινε στο θέμα: Θέλει αλλά δεν μπορεί!
Μήνυμα στις 27/5/2010 στις 06:51 @Sex
14 είναι η κοπέλα μου φιλαρακι...εγώ είμαι 16 χααχα για την ακρίβεια τον Αύγουστο θα γίνω
Πήγαινε στο θέμα: Θέλει αλλά δεν μπορεί!
Μήνυμα στις 27/5/2010 στις 00:03 @Sex
ευχαριστω πολυ,πραγματικα με βοηθησες!θα δω αυριο και εννοειται πως θα ενημερωσω!περιμενω και αλλες απαντησεις!
Μήνυμα στις 26/5/2010 στις 23:33 @Sex
Ταινία δεν θα δούμε 1000%,στοματικο όχι δεν μου έχει κάνει ακόμα.χουφτωμα ναι παντού με αφήνει εννοείται.αν σας πω ότι θα ήθελα και εγώ να της κάνω στοματικο θα με πιστευατε;τελοσπαντων τι μπορώ να κάνω για να την αναψω και να προχωρήσουμε λίγο;
Μήνυμα στις 26/5/2010 στις 23:03 @Sex
πραγματικα την αγαπω απλα σου λεω κατσε σκεψου,1,5 χρονο τωρα την θελω...!!! τελοσπαντων,αυριο θα παω σπιτι της και αν θυμαστε ειχα αναφερει στην αρχη οτι ειχε αγορασει κατι προφυλακτικα...λετε να γινει τιποτα?τι μπορω να κανω?απαντησεις το συντομοτερο δυνατο σας παρακαλω! υ.γ. επισης να σημειωσω πως στο σπιτι της θα ειμαστε μονοι μας...ειναι μεγαλη ευκαιρια,για αυτο σας λεω! Πήγαινε στο θέμα: Θέλει αλλά δεν μπορεί!
Μήνυμα στις 24/5/2010 στις 23:44 @Sex
αγαπη σημαινει οχι κερατο.δεν θελω να την απατησω,θα μου πεις ολα δικα σου τα θες,τι μιλας τοτε?τελοσπαντων θα της δωσω χρονο να αποφασισει,θα το συζητησουμε μαζι και θα καταληξουμε καπου.αλλα οπως ειπε και ο φιλος στην πρωτη σελιδα παρακαλητο μουνι,ξινο γαμησι.θα συμφωνησω με αυτο απολυτα.τελοσπαντων και ενα σημαντικο προβλημα ειναι οτι αν τελικα γινει κατι απο ολα αυτα που λεμε,να προχωρησουμε δηλαδη,δεν ξερω καν που μπορει να γινει!ιδεα δεν εχω και αυτο που με αγχωνει περισσοτερο ειναι αυτο!
Μήνυμα στις 24/5/2010 στις 16:32 @Sex
αρα λετε να την κανω σιγα σιγα εε...?doctora και εγω τα ιδια αισθανομαι,οι παρεες τις δεν ειναι και πολυ σωες,αφηστε που κανει πολυ παρεα με αγορακια...τεσπα την αγαπω ομως ρε σεις,αλλα δεν αντεχω εδω και 1,5 χρονο να ειμαστε στα φιλακια!οσο για καποιον που ειπε οτι τοτε ηταν 12,5 και οτι επρεπε να σκεφτω οτι δεν θα μπορουσε να μου προσφερει αυτα που ζητουσα,οκ,αλλα δεν το ειχα σκεφτει τοτε...την ειχα χωρισει τον δεκεμβρη,αλλα δεν αντεξα και τα ξαναφτιαξαμε...την αγαπω και μου εχει πει οτι για να μην με χασει μπορει να κανει τα παντα.δεν θελω ομως να τα κανει ετσι χωρις να το νιωθει!
Μήνυμα στις 24/5/2010 στις 01:22 @Sex
Νασε ρωτήσω φίλε μου πόσο είναι η κοπέλα;έτσι Απο περίεργος ρωτάω γιατί η δικιά μου 14 είναι και σιχαινεται...
Πήγαινε στο θέμα: Αχγος για Πιπα
Μήνυμα στις 23/5/2010 στις 13:38 @Sex
Νομίζω ότι το γεγονός ότι είμαστε μαζί 1,5 χρόνο σημαίνει ότι πραγματικά την αγαπάω,αλλά και εγώ έχω ορμες ρε σεις καταλαβαίνετε...δεν μπορούμε να είμαστε τόσο καιρό μαζί και ακόμα να είμαστε στο φασωμα!λογικό δεν είναι αυτό που λέω; Φίλε μου σε πληροφορώ κιόλας ότι δεν μου είναι και πολύ εύκολο να βρω κάποια αλλη,δεν ξέρω γαιτθ.και εμφανισιμος είμαι κτλ.τεσπα δεν είναι όμως τώρα αυτο το θέμα μας... Πήγαινε στο θέμα: Θέλει αλλά δεν μπορεί!
Μήνυμα στις 23/5/2010 στις 00:05 @Sex
Κοιτά φίλε μου οπως είπα και πιο Πανω μιλοντας μαζί της μου ξεκαθάρισε ότι θα κάνει σεξ στα 16 και ότι δεν είναι έτοιμη να προχωρήσουμε,και αν προχωρουσαμε θα το εκανε μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει εμένα όχι επειδή το θέλει και αυτή.θα της δώσω 2-3 μήνες ακόμα όπως λες,αλλά παράλληλα θα ψαχνομαι και για αλλες.αν συμβεί κάτι καλώς,αν όχι λυπάμαι αλλά bye...
Πήγαινε στο θέμα: Θέλει αλλά δεν μπορεί! |