Μήνυμα στις 20/7/2010 στις 03:22 @Sex
το εκανα σημερα πρωτη φορα με την κοπελα μου απο πισω και στο τελος οταν βγηκα,οπως ημασταν στο κρεβατι, δεν κρατηθηκε και της εφυγαν απο πισω. ε, ντραπηε παρα πολυ κι εφυγε ,ενω της ελεγα οτι δεν τρεχει και τιποτα σπουδαιο. γιατι εγινε αυτο?κααμε κατι λαθος? και δν ξερω επειδη τν πειραξε πολυ, πως να τ κανω να ξανανιωσει ανετα στα ερωτικα? Πήγαινε στο θέμα: της εφυγαν ακαθαρσιες
Μήνυμα στις 17/7/2010 στις 17:10 @Sex
ευχαριστω ρε συ... η κορυφωση της φαντασιωσης μου ειναι μπω μεσα της μολις εχει βγει ο αλλος και να χει τελιωσει εκει και να ειναι 'ανοιγμενη'... καλα δεν παιζει να της το προτεινω σαυτην την φαση.. Πήγαινε στο θέμα: να την παιρνει αλλος
Μήνυμα στις 15/7/2010 στις 15:04 @Sex
ρε αλητη κοπελα εισαι? τεσπα, δεν ξερω πως θα το παρει,ειναι καπως ξεφτιλα γι αυτην. αλλα αυτο ακριβως με φτιαχνει... Πήγαινε στο θέμα: να την παιρνει αλλος
Μήνυμα στις 15/7/2010 στις 14:55 @Sex
ειναι μικροτερη αλλα αρκετα πιο εμπειρη απο εμενα... δε θα τανε καλιτερα με εναν ανωστο κι οχι φιλο? Πήγαινε στο θέμα: να την παιρνει αλλος
Μήνυμα στις 15/7/2010 στις 11:50 @Sex
γιατι παραξενο σου φαινεται? Πήγαινε στο θέμα: να την παιρνει αλλος
Μήνυμα στις 14/7/2010 στις 23:44 @Sex
εγω ειμαι 18 κι η Ελενα ειναι 16. δεν ξερω μου φαινεται υπερβολικο να της το προτεινω. παντως μονο κι η ιδεα με φτιαχνει αφανταστα Πήγαινε στο θέμα: να την παιρνει αλλος
Μήνυμα στις 4/7/2010 στις 17:46 @Sex
δεν ειναι λιγο καπως? Πήγαινε στο θέμα: να την παιρνει αλλος
Μήνυμα στις 4/7/2010 στις 15:13 @Sex
μονο για σεξ εννοω... ως φαντασιωση... Πήγαινε στο θέμα: να την παιρνει αλλος
Μήνυμα στις 4/7/2010 στις 14:59 @Sex
ρε σεις ειναι φυσιολογικο?ειμαι με μια κοπελα 4 μηνες τωρα,ειμαι τρελα ερωτευμενος μαζι της,ειναι η πρωτη μου κοπελα. το θεμα ειναι οτι εχω συνεχια την φαντασιωση να την παρακολουθω να την παιρνει καποιος αλλος... δεν ξερω με φτιαχνει απιστευτα η ιδεα... Πήγαινε στο θέμα: να την παιρνει αλλος
Μήνυμα στις 24/6/2010 στις 13:00 @Sex
ρε συ ,το τραυματισες το κοριτσι... δεν ειναι φυσιολογικο... βαλε λιπαντικο την αλλη φορα κα να μην εισαι βιαιος... Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτικο ,,,,, |