Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όλοι έχουν φωτογραφική μνήμη αλλά μερικοί δεν έχουν φιλμ.
Τρίτη, 15 Απριλίου

Σκεφτομαι ν ολκλρσω γ ν τν κανω ν γυρισει

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #57152 από plhgwmenh στις 02 Ιανουαρίου 2010, 7:41μμ

plhgwmenh

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/12/2009
Αγαπητοι μου φιλοι...Σασ ευχαριστω ολους σας παρα πολυ για την κατανοηση,το χρονο και την σημασια που μου δειχνετε κι ευχομαι ο,τι το καλυτερο για εσας...Ομως ειμαι τρελα κολλημενη μαζι του...Πηγαμε για ποτο σε μια καφετερια οπου ηταν κι αυτος και βγηκα εξω αμεσως!μουσιασαν τα ποδια μου,ειχα ναυτια,ταχυκαρδια και βγηκα μην λιποθυμησω...Και μολις βγηκα βγηκε πισω μου να δει...Δεν αντεχω αλλο...ΛΙΩΝΩ!!!Ειχαμε μερικες κουβεντες,ηρθαμε λιγο σ' επαφη,μου ειπε οτι του ελειψα και μολις κοψαμε για λιγο επιασε να μιλαει με μια γνωστη μου και φασωθηκαν!ΠΟΝΑΩ ΠΟΛΥ!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57155 από Doctoras στις 02 Ιανουαρίου 2010, 9:53μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Kατσε για να καταλαβω φασωθηκε με αλλη?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57159 από Helena_90 στις 03 Ιανουαρίου 2010, 12:50πμ

Helena_90

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/12/2009
Seems like that.. Αντρες παιδι μου,πεταμενα λεφτα.. :Ρ πλακιτσα..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57174 από eLrOi στις 03 Ιανουαρίου 2010, 4:56μμ

eLrOi

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 31/12/2009
koita3e ama autos se 8elei mono giauto tote min to kaneis kiwllas gt mesa se mia sxesi dn ginete na uparxei mono auto.......
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57757 από plhgwmenh στις 17 Ιανουαρίου 2010, 6:55μμ

plhgwmenh

Εικονίδιο
banned
nai doctora fasw8hke me allh kai meta ta arnh8hke ola...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57774 από sophie28 στις 18 Ιανουαρίου 2010, 2:00πμ

sophie28

Εικονίδιο
μέλος από: 15/1/2010
λοιποοοον!!!!!!! κ η ιδια καταλαβαινεις πως δεν αξιζει.... φασωνεται με αλλες κ κυριως ενω γυρναει σε σενα?? συγνωμη αν σε πονεσω κ εγω με αυτα που θα πω...αλλα πραγματικα αυτο το παιδι κοιταζει μονο πως θα σε ριξει στο κρεβατι... ειναι τοσα χρονια μεγαλυτερος σου... (ααα κ το οτι εισαι 17 χρονων κ παρθενα πραγματικα μπραβο σου... στην εποχη μας αυτο σπανιζει... μην κανεις βλακειες!!! να το κανεις με καποιον που αγαπας κ σε σεβεται πανω απ'ολα) γιατι αυτ το παιδι δεν σε σεβεται!!!! κ πραγματικα μην κανεις κατι απλα και μονο για να γυρισει σε σενα.... γιατι αμα γυρισει κ ολοκληρωσετε μπορει να σε παρατησει μονο κ μονο επειδη του το επαιξες δυσκολη(ετσι το βλεπει αυτος).... σκεψου λοιπον.. θα βρεις κ αλλα αγορια που να λιωνεις γι'αυτα.... κ εκει που δεν το περιμενες!!! κ αγορια που σε εκτιμουν κ σε σεβονται!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57779 από Seorge στις 18 Ιανουαρίου 2010, 2:43πμ

Seorge

Εικονίδιο
μέλος από: 28/5/2009
plhgwmenh μου απο οτι είδα και στο πιο καινούργιο topic που έκανες δεν μας ακουσες..Και καλα εκανες εν παση περιπτώση γιατι δικαίωμα σου είναι...Όλοι σου είπαμε οτι αυτος ο μαλ@@ας το μόνο που θέλει ειναι να σε γα@@ησει..Απο κει και πέρα αν εσυ το δέχεσαι όπως είδα στο άλλο που άνοιξες δεν ΄νομίζω πως θεωρείσαι ¨"πληγωμένη"ή"καημένη"σε καμία περίπτωση..απόλυτη συνείδηση των πράξεων σου έχεις και αν δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου,,και αυτόν θα τον κάνεις απο το τίποτα μάγκα και πάλι θα μας λές "μου εκανε αυτο το αλλο και το άλλο,αλλα ξέρω οτι δε με θέλει κτλ"..Γι αυτό λοιπόν Ή τον παρατάς και ξεκινάς κατι καινούργιο που θα σε κανει ευτυχισμένη ή μείνε μαζί του plhgwmenh(και με τις 2 εννοιες...)Φιλικα καθαρά σου μιλάω γιατι αν δεν παρουσιάσουμε τα πράγμτα όπως είναι και στα λέμε με τον πιο γλυκό τρόπο που μπορούμε μόνο κακό θα σου κάνουμε...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57789 από MaRmO στις 18 Ιανουαρίου 2010, 2:53μμ

MaRmO

Εικονίδιο
μέλος από: 9/12/2008
οχι ρε...τι καθομαστε κ ασχολιομαστε αφου παλι δεν ακουει τι της λεμε...αμα ειναι να κανεις και παλι του ξεφαλιου σου τι μας ζητας συμβουλες????ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ...οχι ξερεις τι...αντε πηγαινε καντο μαζι του να τον ικανοποιησεις...να νιωσει αυτος ωραια και καλα που σε γαμ@@ε και μετα να παρεις τον π@@@ο...να δουμε μετα τι θα ερχεσαι να λες στο φορουμ...καλα λεει ο seorge...συμφωνω απολυτα μαζι του...κανε του κεφαλιου σου κοπελια και μετα κατσε κλαψε...να δεις τι σημαινει στ'αληθεια ο ορος "ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ"...γιατι μια χαρα εισαι τωρα και π@@αριες κανεις...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57800 από plhgwmenh στις 18 Ιανουαρίου 2010, 8:57μμ

plhgwmenh

Εικονίδιο
banned
ligo pio hrema peite ta...oxi gluka alla hrema...mou arkei pou den mporw na milhsw se kanenan kai gia tipota alla oxi kai tetoio ''ftusimo'' kai apo edw...:'( :'(
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57803 από Seorge στις 18 Ιανουαρίου 2010, 10:50μμ

Seorge

Εικονίδιο
μέλος από: 28/5/2009
γλυκια μου δεν είπαμε οτι είπαμε με κακο σκοπό..Απλα επειδή ξέρουμε τι συμβαίνει προσπαθούμε να σου ανοίξουμε τα μάτια.!!και βέβαια θα μας μιλήσεις..και βέβαια θα μας πεις τους προβληματισμούς!!απλα ίσως το παρακάναμε λίγο αλλα στο ξαναλέω αυτο έγινε για καλό σου!θα χαρω και θα χαρούμε ολοι εδω αν εσύ τελικά βγεις κερδισμένη και ευτυχισμένη,γιατι δεν ειναι ωραιο ρε συ να παίζεις με τα αισθήματα κάποιου(οπως το παιδι αυτό με σενα)..για αυτό εξοργίστηκα..λαθος μου!οτι χρειαστείς οοοολοι εδώ είμαστε!!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login