Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ποτό και μαθηματικά δεν πάνε μαζί. Ποτέ δεν παραγωγίζουμε όταν πίνουμε.
Τρίτη, 15 Απριλίου

Τον θέλω τόσο πολύ.. κ αυτός..

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #40588 από senza paura στις 01 Ιουλίου 2007, 11:45μμ

senza paura

μέλος από: 21/5/2007
Πες το... Τι έχεις να χάσεις... Μόνο κερδισμένη μπορείς να βγεις... Στην χειρότερη περίπτωση, θα μείνουν όλα όπως είναι και τώρα...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40589 από Antre στις 02 Ιουλίου 2007, 2:30πμ

Antre

μέλος από: 28/4/2007
Βασικά δεν τον αδικώ που δεν απάντησε στο μήνυμα , δηλαδή εντάξει εκεί που δεν μιλάς καν με μια κοπέλα ξαφνικά σου στέλνει μήνυμα πρόσκλησης (τι έγραψες περίπου ; ). Ίσως και να τον τρόμαξες...

Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να του κάνεις εξομολόγηση (στο κάτω κάτω του τα χες αποκαλύψει στο μήνυμα)... γιατί για αυτόν θα είναι σαν να του την πέφτουν. Θέλω να πω ότι όταν από το πουθενά σου έρχεται η άλλη και σου λέει "σε γουστάρω" παίζει να τον κομπλάρεις.

Εγώ θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να κάνετε επανασύνδεση... ξέρεις ... καφεδάκι και τέτοια... αν και δεν βλέπω πολλές πιθανότητες.., πάντως σε καμία περίπτωση μην γίνεις κυνηγός... γιατί έτσι είτε θα σε απορρίψει είτε θα σε δει ρηχά... να είσαι θηλυκή και όχι καμάκιας ...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40592 από _neraidomania_ στις 02 Ιουλίου 2007, 10:25πμ

_neraidomania_

Εικονίδιο
μέλος από: 3/6/2007
Εγω σου λεω "βουρ του πατσα" πηγαινε και πεστα του ολα εξω απ' τα δοντια ισως να κοπλαρει λιγο στην αρχη αλλα που ξερεις μπορει ναηθελε να σου πει κι αυτος τα ιδια.

Οπως λες κι εσυ ζησε την στιγμη πριν γινει αναμνηση
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40593 από senza paura στις 02 Ιουλίου 2007, 10:27πμ

senza paura

Εννοείται πως δεν πρέπει να γίνει κυνηγός... Αλλά εμένα δεν θα με κόμπλαρε να έρθει μια κοπέλα να μου πει ότι της αρέσω... Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας πιστεύω...
Όσο για το ότι δεν απάντησε στο μήνυμα, δεν το θεωρώ δικαιολογημένο... Ακόμα και αν τρόμαξε, έπρεπε να αρνηθεί ευγενικά αν δεν ήθελε...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40601 από Antre στις 02 Ιουλίου 2007, 3:04μμ

Antre

Annitsa τι έγραψες περίπου στο μήνυμα ;
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40610 από .:Nick:. στις 03 Ιουλίου 2007, 12:49πμ

.:Nick:.

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 24/6/2007
Να σου δώσω και εγώ την δική μου άποψη...
Λοιπόν εγώ επειδή είμαι ντροπαλός δεν θα το έκανα αλλά θα προσπαθούσα σταδιακά να κερδίσω την φιλία του και στο καπάκι α έβλεπα και θα έπρατα!Τώρα για σένα δεν ξέρω!Δες και πράξε ανάλογα!Προσωπικά εγώ αυτό θα έκανα!

Υ.Γ Ρε παίδες πηγαίνετε και στο δικό μου που είναι και κάπως παρόμοιο!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40618 από annitsa στις 03 Ιουλίου 2007, 2:38μμ

annitsa

Εικονίδιο
μέλος από: 5/6/2007
στο μηνυμα του εγραψα πως το μονο που ηθελα ηταν να του πω τι νιωθω γι'αυτον και μετα θα εφευγε..και κατι αλλα ...παντως δεν νομιζω να τρομαξε...με τιποτα!! αφου ολοι το ειδαν το μνμμα και μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλο και δεν θα κομπλαρει αμα το δει.. τι να πω..! κυνηγος δεν θελω να γινω..νομιζετε πως αν τον πιασω και του τα πω θα θεωρουμαι κυνηγος? θα προσπαθησω να του μιλησω, αν και αυτο δεν θα πιασει αλλα θα προσπαθησω...! Σοβαρα σας μιλαω αν μου πει όχι..θα στεναχωρηθω αλλα ενταξει απορριψεις μπορει να φαω πολλες.. και στην χειροτερη περιπτωση ασ μεινον ολα οπως ειναι senza.... θα μπορουσε να αρνηθει και οχι να μην απαντησει.......οπως λενε ολοι..!!!!! εσας πως θα σας φαινοταν αν καποια κοπελα ερχοταν και σας ελεγε οτι σας γουσταρει?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40619 από senza paura στις 03 Ιουλίου 2007, 3:04μμ

senza paura

Εμένα δεν θα με κόμπλαρε... Μπορώ να πω ότι θα μου άρεσε κιόλας...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40620 από Antre στις 03 Ιουλίου 2007, 3:27μμ

Antre

Νομίζω όμως ότι του χεις πει ουσιαστικά τι αισθάνεσαι... και δεν μπήκε καν στο κόπο να απαντήσει... καλύτερα να μην του μιλήσεις... σε έχει ήδη απορρίψει. Αν τώρα κάποια στιγμή κάνοντας παρέα τύχει να σε δει διαφορετικά... δεν ξέρω.

Πάντως το παιχνίδι το χασες από τη στιγμή που αποκάλυψες τα αισθήματά σου στο μήνυμα. Υπάρχουν και πιο έμμεσοι τρόποι. Συγνώμη αν τα λόγια μου σε στενοχωρούν... αλλά σίγουρα μια κατά φάτσα χυλόπιτα θα σε πονέσει περισσότερο και μπορεί να σου γίνει και απωθημένο καθώς στη δεδομένη στιγμή σίγουρα θα σε απορρίψει... τώρα μόνο στο μέλλον αν αλλάξει κάτι . Αν παραδόξως δεν σε απορρίψει θα είναι απλά για να ασχοληθεί με κάτι οπότε ξέχνα το καλύτερα, θα πληγωθείς ακόμη περισσότερο μετά
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40630 από annitsa στις 03 Ιουλίου 2007, 10:40μμ

annitsa

Εικονίδιο
μέλος από: 5/6/2007
μου εκανες την καρδια 'περιβολι antre αλλα δεν πειραζει... εχεις δικιο..! τι να κανουμε...εγω ομως δεν το βαζο κατω, μια μερα αυτο το αγορι θα γινει δικο μου!!! σας το υποσχομαι....:) :) σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες!! φιλακια απο το ομορφη Κρητη!!!!
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login