Τον θέλω τόσο πολύ.. κ αυτός..
Σελ. 1
Μήνυμα #40576 από annitsa στις 01 Ιουλίου 2007, 5:31μμ
μέλος από: 5/6/2007 μηνύματα: 16 0 |
Παιδια γεια σας.... τι κάνετε? τώρα θα σας διηγηθώ την ιστορία μου.. Είμαι ερωτευμένη με ενα αγόρι που με γράφει..έχω κάνει τα πάντα~! Τον θέλω τοσο πολύ..είναι έρωτας πιστέψτε με..δν έχω νιώσει έτσι για κανένα αγόρι.Όταν τον βλεπω θέλω να τον αγκαλιάσω και να τον πνίξω στα φιλιά..αλλα..ποτέ δν γίνεται αυτο! αυτόσ με ξέρει αλλα δν με χαιρετάει..ηθελε να ήξερα για σας τα αγορια είναι τόοσο δυσκολο μερικές φορές να πείτε ένα "γειά" ένα ριμαδι γεια...! και γω δν ξέρω αλλά όταν τον βλέπω δεν τον χαιρετάω διστάζω,αν και το θέλω τόσο πολύ! πες τε μου μερικες συμβουλες πως να τον κερδίσω ή πώς να τον ξεχάσω που αυτό δν πρόκειτε ποτέ ...οπότε πως θα τον κερδίσω....είμαι σε δυσκολη κατάσταση...δν ξέρω τι να κάνω πια........HELP ME! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #40577 από senza paura στις 01 Ιουλίου 2007, 5:45μμ
μέλος από: 21/5/2007 μηνύματα: 332 0 |
Annitsa, δύσκολη περίπτωση κατά την γνώμη μου... Αυτός θα πρέπει να είναι με άλλη κοπέλα... Να σου πω την αλήθεια, αν και 16 χρονών, δεν έχω "βγει στο κηνύγι", γιατί είμαι με την κοπέλα μου από πολύ μικρός... Αρχίσαμε σαν φίλοι να μιλάμε στα 9 (τι να μιλάμε, εγώ ελληνικά δεν ήξερα τότε!) και μετά προχώρησε σε σχέση και είμαστε αχώριστοι... Άρα όπως καταλαβαίνεις, εμπειρία δεν έχω... Πάντως θα έλεγα να προσπαθήσεις να τον πλησιάσεις και να μάθεις αρχικά τον λόγο για τον οποίο συμπεριφέρεται έτσι... Δείξε του ότι ενδιαφέρεσαι χωρίς να "καρφωθείς"... ΥΓ: Antre, βοήθεια... |
προφίλάλλα... |
6
Μήνυμα #40578 από Antre στις 01 Ιουλίου 2007, 6:11μμ
μέλος από: 28/4/2007 μηνύματα: 566 0 |
Αποδεκτή απάντησηΚάτι πάρα πολύ σημαντικό που δεν είπες είναι την ηλικία σου και πόσο έμπειρη είσαι. Δηλαδή τι εννοείς ότι δεν έχεις ξανά νιώσει έτσι για αγόρι; Μήπως πιο παλιά ήσουν αρκετά μικρή για να νιώσεις (εννοώ ηλικιακά - ορμονικά - ευκαιρίες για εμπειρίες). Μπορεί δηλαδή να μην είναι και τόσο σοβαρό, απλά κάτι πρωτόγνωροΕντάξει αυτός δεν σε χαιρετάει.. όμως δεν τον χαιρετάς ούτε και συ. Προσωπικά ως άντρας θέλω να κάνω εγώ το κυνήγι... αλλά βοήθα και συ λίγο. Δηλαδή τι να κάνει ο άλλος; Να μυρίσει τα νύχια του; Το ξέρω ότι φοβάσαι (ακόμα και οι μεγαλύτεροι και πιο έμπειρη φοβούνται) αλλά δεν έχεις καμία ελπίδα αν δεν έχετε μια στοιχειώδη επικοινωνία... να δει ότι υπάρχεις ρε παιδί μου. Γνώμη μου είναι να κάνετε λίγο παρέα ... δηλαδή να μιλάτε λίγο... ας μην κάνεις φλερτ, αλλά να μιλάτε. Που ξέρεις μπορεί και να του αρέσεις... αλλά αν δεν επικοινωνήτε δεν θα το δει ούτε αυτό. Τώρα αν παρά την επικοινωνία δεν δείχνει ερωτικό ενδιαφέρον, είτε προσπαθείς να τον γοητέψεις (αν και λίγο δύσκολο αν είσαι νέα στο παιχνίδι) είτε "τι είχαμε, τι χάσαμε... ελπίζω για κάτι άλλο". Το αν τελικά σε "κοιτάζει" ή δεν σε "κοιτάζει" οπότε είτε "φλερτάρεις" είτε "πας για άλλα" μάλλον είναι θέμα συγκυριών. Θα το δεις τότε καλύτερα |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #40579 από annitsa στις 01 Ιουλίου 2007, 7:58μμ
Ξέχασα την ηλικία μου...είμαι 16..έχω κανει αρκετές σχέσεις που η πιο διαρκεστερη ηταν 1 χρόνο... ΄δλδ λετε να αρχίσω να του μιλάω? μια φoρα του ειχα στειλει μνμ να παμε να του μιλήσω και δεν ήρθε....τι λετέ ? θα με φοβοταν ε? ή δν θα ηθελε να έρθει? το θέμε ειναι πώς θα τον κάνω να έρθει να μου μιλήσει.....αφού με αποφεύγει..αλλα δν το βάζω κάτω,ο,τι μου πειτε θα το κανω.. Πώς να τον πλησιάσω ,,πώς?? Αντρε μαλλον ειναι κατι πρωτό΄γνωρο αλλα τοσο δυνατό μέσα μου..που με τρελενει.. ...Σενζα δν εχει αλλη κοπελα..δν μπορω να καταλαβω τι φταιει..πρεπει να μαθω απο κανενα φίλο του λετε αν του αρέσω?? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #40580 από Antre στις 01 Ιουλίου 2007, 8:10μμ
Και γιατί να στείλεις μήνυμα ρε συ; Συμμαθητές δεν είστε; Είστε σε διαφορετικές τάξεις; Γιατί αν είστε στην ίδια... όλο και κάπως θα ξεκινήσετε να μιλάτε (δεν συνεχίζω άλλο... θα συνεχίσω αφού μου απαντήσεις κατά πόσο έχετε συνδετικούς κρίκους) Απλά όταν έλεγα πρωτόγνωρο ίσως ναι μεν να σου αρέσει πάρα πολύ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι και ερωτευμένη ... άλλωστε μην ξεχνάς ότι πιο παλιά ήσουν και πιο παιδί |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #40581 από senza paura στις 01 Ιουλίου 2007, 8:22μμ
Του έστειλες SMS και είπε ότι θα έρθει και σε έστησε ή δεν απάντησε καθόλου... Όπως και να 'χει, είναι λίγο "κόπανος"... Πρωτόγνωρο δεν νομίζω να είναι, είναι αρκετά μεγάλη, έχει περάσει την "φάση"... Μήπως είναι "κόλλημα"; |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #40582 από Antre στις 01 Ιουλίου 2007, 8:30μμ
Αν δεν έχει ξανά φάει κώλυμα... και πάλι πρωτόγνωρο είναι Και πίστεψέ με χρόνο με το χρόνο οι ορμόνες κάνουν μεγαλύτερο πάρτι |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #40583 από annitsa στις 01 Ιουλίου 2007, 11:06μμ
κοιτάξτε...εγω με αυτο το παιδι χαθηκαμε..ειμασταν 6 χρονια στο δημοτικο ειμασταν πολυ μαζι,κ καναναμε τρελη παρεα...μεχρι που κατι εγινε και επρεπε να αλλαξω αναγκαστικα σχολειο!!! ετσι στο γυμνασιο δν ειμασταν μαζι..απο τοτε αρχιζαμε και δεν μιλουσαμε..απο τοτε τον γουσταρα..τον ξεχναω και μετα απο 2 χρινια τον θελω και παλι,,,απορω με με'να!!μαλλον θα ειναι κολλημα..αλλα απο την αλλη που το σκεφτομαι λεω πωσ δεν ειναι,,,. στο λυκειο τωρα που θα παω θα ειναι και αυτος..! τον βλεπω καθμερινα,, ρε παιδια ακουστε.. δλδ λες ελεος.. μολις τον βλεπω η καρδια μου χτυπαει τοσο δυνατά ειναι έτοιμη να σπασει..πως γινετε αυτο? χτυπαει τοσο πολυ που ακουγεται εντονα,,κ τοσο μα τοσο γρηγορα.. senza του εστειλα μνμ κ αυτοσ δν απαντησε καθολου,,,οι φιλεσ μου μου λενε πως αυο ειναι ζητημα ανωριμιας του ατομου...ή οτι δεν εχει ξεκαθαρισει τα αισθηματά του για με'να...τι να πω...μήπως να τον πιασω με το ζορι και να του τα πω? πιστεύετε θα κάτσει?.........συνδετικους κρυκους δεν εχουμε και πολλουσ...γιατι πώς γινετε με ολα τα παιδια της παλιας μου ταξς να μιλαμε κ με αυτό ειδικα οχι????..., |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #40585 από senza paura στις 01 Ιουλίου 2007, 11:22μμ
Έχουν δίκιο οι φίλες σου, πιστεύω και εγώ πως ο τύπος είναι ανώριμος... Τι ανώριμος δλδ, κόπανος είναι... Από ευγένεια έπρεπε να απαντήσει ακόμα και αν η απάντηση ήταν αρνητική... Τώρα στο τι πρέπει να κάνεις εσύ... Προσωπικά θα προτιμούσα και θα μου άρεσε να πήγαινες και να του πεις με λόγια "σταράτα" πως αισθάνεσαι... Θα έδειχνε ότι είσαι μια κοπέλα που ξέρει τι θέλει και ξέρει πως να το ζητήσει... Μπορεί μάλιστα να έχει αποτέλεσμα... Αλλά ακόμα και αν δεν έχει, όπως λέει και ο Antre, αν δεν φάμε τώρα χυλόπιτες πότε θα φάμε... Δεν ξέρω όμως την πιθανή αντίδρασή του... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #40587 από annitsa στις 01 Ιουλίου 2007, 11:42μμ
καλα λετε...αν δεν φαω τωρα χυλοπιτα ποτε θα φαω??..θα τον πιασω και θα του τα πω ολα...χωρις φοβο..και δισταγμο! μα μιλαμε για πολυ ανωριμοτητα,,,σε ολο της το μεγαλειο!!! ας απαντουσε βρε παιδι μου οσο δυσκολο γι'αυτόν? η αντιδραση μου πιστευω πως θα ειναι καταλληλη για εκεινη την στιγμή.. ποιος ξερει...το Σαββατο ημασταν διλα διπλα τα τραπέζια μας κ ελεγαν πςσ γιριζε και κοιτουσε καπως αλλα σκεφτομαι μηπως δν κοιτούσε εμενα?? τεσπα εγω θα του τα πω δεν αντεχω αλλο...να του τα πώ ε? |
προφίλάλλα... |