Μήνυμα στις 6/8/2007 στις 14:36 @Sex
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ......ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΛΥΣΑΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ.!!!! ΜΑΚΙΑ,,,,
Πήγαινε στο θέμα: Αλλοι λενε οτι ποναει και αλλοι οχι...
Μήνυμα στις 6/7/2007 στις 00:57 @Θ. Κλημεντίνη
πΟΛΥ μπερδεμα.αν και θελω να βοηθησω δεν μπορω... ..θα μου εξηγησεις ποια σου την δινει??? Οπως ρωταει και ο antre?? Πήγαινε στο θέμα: Πώς να την πλησιάσω;
Μήνυμα στις 6/7/2007 στις 00:08 @Sex
Γεια σας θελουμε να μαθουμε, αν την πρωτη φορα που κανεις sex ποναει οσο μας λενε...ισχυει αυτο? ποναει? Πιο πολυ ποναει με προφυλακτικο ή χωρις? Τι μπορουμε να κανουμε για να μην καταλαβει οτι ειμαστε τελειως απειρες,,και ασχετες..στο sex.!! εχουμε ακουσει οτι τα duo ειναι πιο καλα αλλα πριν ακουσαμε οτι τα again ειναι καλυτερα πιο αληθευει? Ειμαστε δυο κοριτσια 17 και 16 και θελουμε να μαθουμε την καταλληλη ηλικια για sex.. Λυστε μας τις αποριες...!!!
Πήγαινε στο θέμα: Αλλοι λενε οτι ποναει και αλλοι οχι...
Μήνυμα στις 4/7/2007 στις 19:11 @Sex
θα προσπαθησω να ξεκολλησω αντρε μου!! ναι απο το ομορφο Ρεθυμνο ειμαι... και θα ασχοληθω με το δ ι α β α σ μ α!! χιχιχιχι...διακοπες τωρα,,,ξανα τον Σεπτεμβρη!! ευχαριστω ξανα...ολους,...φιλακια!!,,,,,,,,,,,,,
Πήγαινε στο θέμα: Τον θέλω τόσο πολύ.. κ αυτός..
Μήνυμα στις 3/7/2007 στις 22:40 @Sex
μου εκανες την καρδια 'περιβολι antre αλλα δεν πειραζει... εχεις δικιο..! τι να κανουμε...εγω ομως δεν το βαζο κατω, μια μερα αυτο το αγορι θα γινει δικο μου!!! σας το υποσχομαι....:) :) σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες!! φιλακια απο το ομορφη Κρητη!!!!
Μήνυμα στις 3/7/2007 στις 14:38 @Sex
στο μηνυμα του εγραψα πως το μονο που ηθελα ηταν να του πω τι νιωθω γι'αυτον και μετα θα εφευγε..και κατι αλλα ...παντως δεν νομιζω να τρομαξε...με τιποτα!! αφου ολοι το ειδαν το μνμμα και μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλο και δεν θα κομπλαρει αμα το δει.. τι να πω..! κυνηγος δεν θελω να γινω..νομιζετε πως αν τον πιασω και του τα πω θα θεωρουμαι κυνηγος? θα προσπαθησω να του μιλησω, αν και αυτο δεν θα πιασει αλλα θα προσπαθησω...! Σοβαρα σας μιλαω αν μου πει όχι..θα στεναχωρηθω αλλα ενταξει απορριψεις μπορει να φαω πολλες.. και στην χειροτερη περιπτωση ασ μεινον ολα οπως ειναι senza.... θα μπορουσε να αρνηθει και οχι να μην απαντησει.......οπως λενε ολοι..!!!!! εσας πως θα σας φαινοταν αν καποια κοπελα ερχοταν και σας ελεγε οτι σας γουσταρει?
Μήνυμα στις 1/7/2007 στις 23:42 @Sex
καλα λετε...αν δεν φαω τωρα χυλοπιτα ποτε θα φαω??..θα τον πιασω και θα του τα πω ολα...χωρις φοβο..και δισταγμο! μα μιλαμε για πολυ ανωριμοτητα,,,σε ολο της το μεγαλειο!!! ας απαντουσε βρε παιδι μου οσο δυσκολο γι'αυτόν? η αντιδραση μου πιστευω πως θα ειναι καταλληλη για εκεινη την στιγμή.. ποιος ξερει...το Σαββατο ημασταν διλα διπλα τα τραπέζια μας κ ελεγαν πςσ γιριζε και κοιτουσε καπως αλλα σκεφτομαι μηπως δν κοιτούσε εμενα?? τεσπα εγω θα του τα πω δεν αντεχω αλλο...να του τα πώ ε?
Μήνυμα στις 1/7/2007 στις 23:15 @Κλάψιμο
Εγω παντως παιδια ακουω το βυθό του χατζιγιάννη και κλαίω μερα νύχτα...... κατα την γνωμη μου ειναι πολυ καλο αλλα και τα παραπανω!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Ενα τραγουδι down
Μήνυμα στις 1/7/2007 στις 23:06 @Sex
κοιτάξτε...εγω με αυτο το παιδι χαθηκαμε..ειμασταν 6 χρονια στο δημοτικο ειμασταν πολυ μαζι,κ καναναμε τρελη παρεα...μεχρι που κατι εγινε και επρεπε να αλλαξω αναγκαστικα σχολειο!!! ετσι στο γυμνασιο δν ειμασταν μαζι..απο τοτε αρχιζαμε και δεν μιλουσαμε..απο τοτε τον γουσταρα..τον ξεχναω και μετα απο 2 χρινια τον θελω και παλι,,,απορω με με'να!!μαλλον θα ειναι κολλημα..αλλα απο την αλλη που το σκεφτομαι λεω πωσ δεν ειναι,,,. στο λυκειο τωρα που θα παω θα ειναι και αυτος..! τον βλεπω καθμερινα,, ρε παιδια ακουστε.. δλδ λες ελεος.. μολις τον βλεπω η καρδια μου χτυπαει τοσο δυνατά ειναι έτοιμη να σπασει..πως γινετε αυτο? χτυπαει τοσο πολυ που ακουγεται εντονα,,κ τοσο μα τοσο γρηγορα.. senza του εστειλα μνμ κ αυτοσ δν απαντησε καθολου,,,οι φιλεσ μου μου λενε πως αυο ειναι ζητημα ανωριμιας του ατομου...ή οτι δεν εχει ξεκαθαρισει τα αισθηματά του για με'να...τι να πω...μήπως να τον πιασω με το ζορι και να του τα πω? πιστεύετε θα κάτσει?.........συνδετικους κρυκους δεν εχουμε και πολλουσ...γιατι πώς γινετε με ολα τα παιδια της παλιας μου ταξς να μιλαμε κ με αυτό ειδικα οχι????...,
Πήγαινε στο θέμα: Τον θέλω τόσο πολύ.. κ αυτός.. |