Μήνυμα στις 5/6/2008 στις 21:05 @Sex
Βγάλε πριν γίνει εκεί μπροστά στην κοπέλα σου το πακέτο και πες της να κάνει δοκιμές... Βασικά δεν είναι δύσκολη υπόθεση αλλά έχω μια εικόνα με τις οδηγίες και αν καταφέρω να την βρώ θα την ανεβάσω..! Πήγαινε στο θέμα: πως ακριβωσ να βαλω προφυλακτικο
Μήνυμα στις 5/6/2008 στις 21:01 @Διάφορα
Χμμ..Τι να πώ..Ερωτική εξομολόγηση από γυναίκα με μηχανάκι..Δεν πιστεύω να σε πειράζει που το λέω αυτό απλά μου φαίνεται λίγο παράξενο...Ξέρεις κάτι??Μην κάνεις τίποτα άλλο..Άστον να εκδηλωθεί και αυτός...Μπορεί με το mail του να φάνηκε ότι εκδηλώνεται αλλά δεν είναι αυτό που πρέπει να κάνει...Πρέπει να σου πεί ότι έχει από κοντά..Ίσως να είναι ντροπαλός αλλά πρέπει να το κάνει...Είπαμε ο άντρας να είναι και κυνηγός.Ίσως του έδωσες περισσότερο θάρρος μιλώντας του εσύ και να τα περιμένει τώρα όλα από σένα...
Πήγαινε στο θέμα: το γνωστο προβλημα μου....
Μήνυμα στις 5/6/2008 στις 20:55 @Θ. Κλημεντίνη
Θυμάσαι τι λέγαμε για αυτήν την κίνηση...Τελικά ωφέλισε εκείνη την στιγμή..Απλά δεν είναι και ότι καλύτερο πάντα να μην πετυχαίνεις το σωστό timing και να την τρώς..Αυτό ήταν για τον Antre.. Όσο για το θέμα μας τώρα...Είναι δύσκολο το να κάνεις πράγματα που στην ουσία δεν τα θες...Απ την μεριά του θεωρώ πως έκανε μεγάλη βλακεία...Είχε την γκόμενα και έψαχνε για καβάτζα...Άσχετα αν θα το έκανα εγώ κάποτε το θεωρώ πλέον ανέντιμο απ την μεριά του να το κάνει και αυτό γιατί ήξερε απ ότι καταλαβαίνω ότι τον ήθελες και ότι θα το σκεφτόσουν ήθελες δεν ήθελες αν το έκανε..Μην ασχολήσε κορίτσι μου..Δεν αξίζει..Ένας ΜΑΛΑΚΑΣ είναι και τίποτα παραπάνω...ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: ekana vlakeia..?einai pl eleoc!
Μήνυμα στις 29/5/2008 στις 23:14 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπόν...Γνωριμία μέσω internet...Δεν θα έκανα ποτέ αλλά τέλος πάντων...Πρέπει ότι αισθάνεσαι να της το πείς στα ίσια..Θα προτιμούσα από κοντά για να δείς και την αντίδραση της.. Όσο για το φιλί είναι άλλο κομμάτι..Να σου μιλήσω εγώ που φίλησα πρώτη φορά στα 15 μου και είχα απίστευτο άγχος.Κοίτα να δεις...Εγώ ναι βέβαια έτρεμα όταν την πλησίασα (ήταν και μεγαλύτερη) αλλά μου βγήκε εκείνη την στιγμή..Γαμάτη η αίσθηση που έχεις όταν φιλάς για πρώτη φορά..Ήταν η πρώτη φορά και περίμενα κάτι στραβό να κάνω..όχι μόνο όμως δν έκανα κάτι τέτοιο αλλά μου είπε ότι είμαι το μόνο αγόρι που την φιλούσε έτσι...της άρεσε τόσο πολύ... Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με μια κοπέλα.
Μήνυμα στις 26/5/2008 στις 00:07 @Flame
Δεν είναι κακόοοο...καθόλου κακό.. Πήγαινε στο θέμα: Τη να κάνω?!?
Μήνυμα στις 25/5/2008 στις 21:55 @Flame
Χμμ...Μια χαρά τα είπες...Αυτό να της πείς.. Υ.Γ Ανδρέα θέλω και εγώ μια 5 λεπτη ερωτική εξομολόγηση για το πρόσωπο γιατί όπως βλέπεις σε 1 βδομάδα πρόκειται να την κάνω..Ξέρω ότι το αυθόρμητο είναι και το καλύτερο αλλά θέλω αυτήν την φορά να ετοιμάσω κάτι και θέλω βοήθεια..Περιμένω! Πήγαινε στο θέμα: Τη να κάνω?!?
Μήνυμα στις 19/5/2008 στις 13:11 @Sex
Εύκολο να το λες αλλά δύσκολο να το κάνεις ρε Para!! Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά
Μήνυμα στις 13/5/2008 στις 21:22 @Διασκέδαση
Χμμ..Απ' ότι θυμάμαι το είχα δει και εγώ στην έκθεση στην Θεσ/νικη..Απλά σαν εμφάνιση δεν μου είχε κάνει καθόλου καλή εντύπωση..Ήταν μέσα στο πλαστικό..Όλα πλαστικά...Μπορούσε απ'ότι θυμάμαι να πίασει μέχρι και 90 χιλιόμετρα,μπορούσες να το οδηγήσεις με δίπλωμα μηχάνης 50cc και ήταν ακριβούτσικο αν θυμάμαι καλά...Γύρω στα 6,000 με 8,000... Περισσότερες πληροφορίες δεν ξέρω που μπορείς να βρεις... Πήγαινε στο θέμα: ama3i 50cc me diplwma g mhxanaki
Μήνυμα στις 9/5/2008 στις 15:59 @Διάφορα
AAA εδώ μας τα χαλάς..Διαβάζοντας μια στα γρήγορα όλα τα πόστ έχω να δώσω και εγώ την δική μου απάντηση..Όλες οι γυναίκες το ίδιο μυαλό έχετε..Δεν μου λέτε??Τον μεγαλύτερο γιατί τον θέλετε??Για να βρείτε κάποιον ώριμο??Κάνετε λάθος..Τα μεγαλύτερα ποσοστά μεγαλύτερων που τα έχουν με μικρότερες είναι επείδη τις θέλουν για το κρεβάτι και αυτό μόνο..Δεν μπορώ να καταλάβω το εξής όμως..Γιατί στον μεγαλύτερο νομίζετε ότι θα βρείτε μεγαλύτερη ωριμότητα από έναν συνομίληκο??Πιστεψέ με ότι δεν ισχύει αυτό..Επειδή γνωρίσατε 1-2-3 συνομίληκους που ήταν ανώριμοι δεν πάει να πεί ότι και όλοι είναι έτσι..Αυτή που μου αρέσει είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη μου και είπε στην φίλη της ότι ένα από τα κριτήρια που της αρέσω και εγώ είναι ότι δεν είμαι ανώριμος και ότι ξέρω τι θέλω...Δεν το λέω για να δείξω κάτι (δεν νομίζω να είμαι τόσο ώριμος ακόμη) απλά να δουν κάποιες ότι δεν υπάρχουν μόνο ανώριμοι σε αυτές τις ηλικίες.. Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια! φτιαξιμο σχεσης...
Μήνυμα στις 6/5/2008 στις 21:44 @Διάφορα
Λοιπόν...Φιλία...Σε αυτή την φάση είμαι και εγώ..Γουστάρω τρελά μια ''φίλη'' μου...Οι επιπτώσεις death φαντάζομαι να ξέρεις ποιές είναι σε περίπτωση που γίνει κάτι μεταξύ σας βεβιασμένα και μετά το μετανιώσατε..Η φιλία χάθηκε..Από κει και πέρα αν το έχεις ήδη αποφασίσει μπορείς να κάνεις το εξής..Να του πετάς διάφορες σπόντες..Αν δείς να ανταποκρίνεται θα πεί ότι έπαψε να ντρέπεται τόσο και αν δείξεις και εσύ την ανάλογη συμπεριφορά (να είσαι γλυκή απέναντι του για να καταλάβει ότι ενδιαφέρεσαι) θα κάνει την πρώτη κίνηση στάνταρ... Αυτά από μένα!! Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια! φτιαξιμο σχεσης... |