Δεν έχω κάνει σεξ
Σελ. 2
Μήνυμα #114183 από KwnstantinosS στις 13 Δεκεμβρίου 2012, 3:40μμ
μέλος από: 27/11/2012 μηνύματα: 353 0 |
ε σιγα τι φοβος δηλαδη??........εξαλλου τοσο καιρο που εισαι ελευθερη τι καταλαβες???....και τι θα χασεις αν κανεις σεξ?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #114190 από giannisefoa στις 13 Δεκεμβρίου 2012, 4:04μμ
μέλος από: 6/5/2009 μηνύματα: 292 0 |
Ρε παιδιά...Και για τους δυό σας ισχύει πως δεν είστε σε πραγματικά δύσκολη κατάσταση αλλά μόνο μες στο μυαλό σας...Δεν είναι ότι δεν είχατε ερωτικές επιτυχίες αλλά ότι το αναβάλλατε...Αν λύσετε το πρόβλημα με τον εαυτό σας θα λυθεί και το σεξουαλικό.Θέλω να πω πως δεν είναι τόσο τρομερό...Οκ...Θα είναι λίγο περίεργο για εσάς αλλά υπάρχουν 2 λύσεις:Είτε να βρείτε κάποιον τυχαίο που και χάλια να είστε δεν θα σας ξαναδεί ή 2ον να κάνετε μια σοβαρή σχέση εμπιστοσύνης όπου θα εξηγήσετε το πρόβλημα και ούτε γάτα ούτε ζημιά...Χάνετε τζάμπα χρόνια απ την σεξουαλική σας ζωή...Δεν αξίζει αυτό...Όπως και σε αποφάσεις σαν την δίαιτα πρέπει να πείσετε τον εαυτό σας...Άπαξ και γίνει αυτό θα το πετύχετε... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #114212 από pantelis20 στις 13 Δεκεμβρίου 2012, 8:09μμ
μέλος από: 9/4/2010 μηνύματα: 648 0 |
Αποδεκτή απάντησηΑπλά ηρέμησε και μη το σκέφτεσαι. Τι φοβάσαι; Ακόμα και αν το καταλάβει τι θα πει; θα σε ξεφτιλίσει; Θα το πει στις φίλες της; Σιγά.Εγώ πρώτη φορά έκανα σεξ στα 21-22 περίπου. Και μάλιστα εκτός σχέσης. Η συγκεκριμένη με γούσταρε και μου το έδειξε από την πρώτη στιγμή. Της το έφερε με τρόπο το ότι δεν είμαι πολύ έμπειρος και αυτή έδειξε να της αρέσει και όλας το όλο γεγονός. Ξέρω γω την είδε δασκάλα; Μπορώ να σου πω ενθουσιάστηκε και ανέλαβε πρωτοβουλία. Σιγά μην αγχωθείς τώρα και για αυτό. Αφού είσαι κοινωνικός και έχεις κύκλο και στην τελική πιο μαλάκας φαίνεσαι όταν αφήνεις την άλλη στα κρύα του λουτρού συν ξενέρωτος ίσως ακόμα και γκέι όταν η άλλη σου λέει και σου δείχνει ότι θέλει σεξ και εσύ υπεκφεύγεις. Πες της στα ίσια ότι δεν είσαι πολύ έμπειρος. Δε χρειάζεται να πεις παρθένος. Πες της καμία βλακεία ξες ότι είχες μια αποτυχημένη σχέση στα 21-22 ή στο λύκειο και γενικά μετά δεν ξαναβρέθηκες σε σχέση ή κάτι τέτοιο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #114221 από steve87 στις 13 Δεκεμβρίου 2012, 9:39μμ
μέλος από: 1/12/2012 μηνύματα: 5 0 |
Να σαι καλά ρε Παντελή! Έχεις δίκιο σε ό,τι λες΄. Δεν το συζητάμε! Κάτι πρέπει να γίνει και άμεσα. Κάποια στιγμή σκέφτηκα να πληρώσω, αλλά δεν μου καθόταν καλά. Για δώσε ιδέες, εσυ πώς το έφερες δηλαδή; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #114222 από pantelis20 στις 13 Δεκεμβρίου 2012, 9:51μμ
μέλος από: 9/4/2010 μηνύματα: 648 0 |
Να σου πω την αλήθεια ούτε που θυμάμαι πως της το έφερα. Ήμασταν σε ένα μαγαζί σαν μπαράκι και είχαμε ψιλοπιεί και ήταν όλα πιο εύκολα... Ήταν πριν 2 καλοκαίρια οπότε δε θυμάμαι τι ακριβώς της είχα πει αλλά πίστεψε με εκείνη την στιγμή ότι και να της έλεγα είχαμε είδη αρχίσει τα παιχνίδια και αυτή είχε ξεσαλώσει οπότε δε νομίζω να έδινε σημασία ότι και να της έλεγα... Άμα η άλλη σε γουστάρει δεν πρόκειται να κολλήσει εκεί και στις μισές θα αρέσει κιόλας. Αυτό που θέλουν οι κοπέλες είναι να έχεις αυτοπεποίθηση. Εγώ δεν ξέρω που την βρήκα εκείνο το βράδυ αλλά είχα μια αυτοπεποίθηση άλλο πράγμα. Είναι το μόνο που χρειάζεσαι- αυτοπεποίθηση. Ε δε νομίζω να σου λείπει τώρα αφού είσαι κοινωνικός και βρίσκεσαι συχνά με κοπέλες. Απλά μη σκέφτεσαι το σεξ αλλά την όλη φάση. Ξέρεις χαλάρωσε και άσε τα γεγονότα να σε οδηγήσουν. Άμα γουστάρει η άλλη θα σε οδηγήσει αυτή. Οι γκόμενες έχουν ξεφύγει πολύ και σου βάζουν χέρι πριν καλά καλά εσύ τους πιάσεις το χέρι... Όχι όχι όχι σε μπουρδέλο, θα είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις. Έχω φίλους που πήγαν και δε βοήθησε και σε τίποτα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #114225 από steve87 στις 13 Δεκεμβρίου 2012, 10:05μμ
μέλος από: 1/12/2012 μηνύματα: 5 0 |
Ευχαριστώ φίλε! Είναι θέμα αυτοπεποίθησης τελικά. Αυτό λείπει μάλλον. Και το γεγονός ότι οι γκόμενες έχουν ξεσαλώσει, δυσκολεύει τα πράγματα, γιατί θεωρούμε ότι θα είναι πολύ ψαγμένες και με τρελές απαιτήσεις. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #114233 από KwnstantinosS στις 13 Δεκεμβρίου 2012, 11:08μμ
μέλος από: 27/11/2012 μηνύματα: 353 0 |
Πες τα ρε φιλε.....μονο εχουν ξεσαλωσει??!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #114301 από etsi eimai στις 14 Δεκεμβρίου 2012, 9:50μμ
μέλος από: 14/12/2012 μηνύματα: 27 0 |
φιλε μου! γιατι υπαρχουν η οικη ανοχης? εγω ειμαι 16 και πηγα το καλοκαιρι μετα απο αυτο ολες η γκομενες πεσανε πανω μου! καντο και θα με θυμιθεις! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |