Μήνυμα στις 13/12/2012 στις 22:05 @Sex
Ευχαριστώ φίλε! Είναι θέμα αυτοπεποίθησης τελικά. Αυτό λείπει μάλλον. Και το γεγονός ότι οι γκόμενες έχουν ξεσαλώσει, δυσκολεύει τα πράγματα, γιατί θεωρούμε ότι θα είναι πολύ ψαγμένες και με τρελές απαιτήσεις.
Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχω κάνει σεξ
Μήνυμα στις 13/12/2012 στις 21:39 @Sex
Να σαι καλά ρε Παντελή! Έχεις δίκιο σε ό,τι λες΄. Δεν το συζητάμε! Κάτι πρέπει να γίνει και άμεσα. Κάποια στιγμή σκέφτηκα να πληρώσω, αλλά δεν μου καθόταν καλά. Για δώσε ιδέες, εσυ πώς το έφερες δηλαδή;
Μήνυμα στις 13/12/2012 στις 00:45 @Sex
Γιατί ρε γαμώτο όμως; Τι μας σταματάει; Να πω ότι ήμουν κανά μπάζο, δεν είμαι όμως. Εσένα spi8a τι σε μπλοκάρει τόσα χρόνια; Μακάρι να μπορούσαμε να μιλήσουμε με κάποιο τρόπο. Θα βοηθούσε πιστεύω.
Μήνυμα στις 1/12/2012 στις 23:01 @Sex
Ευχαριστώ ρε παιδιά. Αλλά κι εγώ σκέφτομαι τα χρόνια που πέρασαν έτσι και τρελαίνομαι. Γιατί να μου τύχει εμένα δηλαδή. Άλλοι πηδιούνται από τα 13. Ελπίζω να κάτσει φάση σύντομα γιατί με την κρίση δεν πολυβγαίνω κιόλας.
Μήνυμα στις 1/12/2012 στις 21:19 @Sex
Καλησπέρα! Σας διαβάζω πολύ καιρό και αποφάσισα να σας γράψω το πρόβλημά μου. Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Είμαι 25 και μέχρι σήμερα δεν έχω κάνει σεξ. Είχα πολλές ευκαιρίες και στο λύκειο και αργότερα στη δουλειά που δούλευα μέχρι πρόσφατα, αλλά πάντα κόλωνα και τελικά το πήγαινα στο φιλικό. Αργότερα όταν μάθαινα ότι η γκόμενα έβγαινε με άλλον τρελαινόμουνα. Ένα βράδυ ήμουν με μία γκόμενα στο αυτοκίνητο και μου λέει, γουστάρω μαζί σου, κάνε μου ό,τι θες, και εγώ προφασίστηκα ότι πρέπει να φύγουμε. (Μαλάκας δηλαδή) Γενικά είμαι πολύ κοινωνικός, αλλά δεν ξέρω πώς να πλησιάσω τις γυναίκες γιατί σκέφτομαι ότι είμαι χάλια. Προσπάθησα να το συζητήσω με ένα φίλο, αλλά δεν κατάφερα να τον κάνω να πιστέψει ότι είμαι παρθένος, γιατί ήξερε όλες αυτές που έπαιζα. Νομίζω ότι είμαι ανασφαλής σχετικά με το σώμα μου, επειδή τον έχω 15 εκ. Τώρα πλέον όλες είναι έμπειρες και φοβάμαι ότι θα γίνω ρόμπα την πρώτη φορά. Τι να κάνω; Ακούω απόψεις.
Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχω κάνει σεξ |