Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 17:20 @Sex
και εγω 16 ειμαι και τον εχω 15cm και και παχος 3.5+cm
Πήγαινε στο θέμα: Κανονικό μέγεθος
Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 16:52 @Sex
νομιζω με ενα 15cm εισαι οκ.. εδω με 8 ικανοπιοις γυνεκα. . νομιζω οτι αν ξερεις. . αν εχεισ εμπειρια εισαι κομπλε! :)
Πήγαινε στο θέμα: λεκανη
Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 16:49 @Sex
χαχα ανακουφιστικα που δεν ειμαι ο μονο νομιζω ειναι φυσιολογικο να μας φενεται ετσι =) θανκς
Πήγαινε στο θέμα: Σας συμβαινει και εσας?(για αγορια)
Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 16:45 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:φιλε μου δεν εχω εμπειριες με γυνεκες με μεγαλη λεκανη. εγω βασικα μια φορα το εχω κανει με γυνεκα. .οταν ενοεισ μεγαλο πεος ποσο ενοεις? απο οτι ξερω με ενα 12-15 κανεις δουλεια καλη.Πήγαινε στο θέμα: λεκανη
Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 15:45 @Διάφορα
φιλε μου εγω σπιτι μου μονο εξασκουμε για κοιλιακους και εχω κανει κοιλιακους οχι τους τελειους αλλα ειναι καλη νταξ και εχω κανει λιγο πλατη. . δεν χρειαζοντε φαρμακα και μλκς αν θες μπορεις να ξεκινισεις γυμναστιριο αν και νομιζω οτι εισαι λιγο μικρο για γυμναστιριο απο τετια ηλικια καλο ειναι να το αρχισης απο 14-15 εισαι κομπλε =)
Πήγαινε στο θέμα: Πώς μπορώ να γίνω τούμπανο..
Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 15:41 @Sex
καλησπεραα σας ενω την εχω 15cm και μηκος 3.5+ οταν κοιταω το πεος μου μου φενετε μικρο και οταν π.χ. οταν κανω μπανιο το κοιταω στο καθρευτη φενεται μεγαλο. . το χετε παθη και εσεισ η ειμαι ο μονος? :/
Πήγαινε στο θέμα: Σας συμβαινει και εσας?(για αγορια)
Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 15:31 @Διάφορα
καλησπερα! και εγω παθενω κατι παρομιο μερικες φορες οταν σηκονομε. μαυρισουν ολα και περιμενω λιγα δευτερα και περναειι. . τελος παντων εγω το πα στους γονεις μ και πηγαμε στο γιατρο και μου εδωσε κατι φαρμακα. και ηταν λογο της διατροφης επιδη δεν τροω πολοι μηπως ειναι αυτο το προβλημα σου?
Πήγαινε στο θέμα: Ζαλάδες, λιποθιμίες
Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 15:18 @Sex
σας ευχαριστο παρα πολοι ειλικριναα εψυχοσατε!
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση για γυναικες!
Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 04:00 @Sex
ποσο μεγαλο πρεπει να ναι το πεος για να ""περασετε καλα"" θελω μιια ειλικρινη απαντηση ειναι σημαντικο το ζητημα για εμενα. εγω ειμαι 16 και τον εχω 15cm. . σας παρακαλω δωστε σαφεστερες απαντησης οχι τυπου π.χ. "το μεγεθος μετραει" σας ευχαριστο καθε απαντηση θα μου ειναι πολοι χρησημη =)
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση για γυναικες!
Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 03:03 @Sex
α σορυ νομιζα πως εισουν αγορι. αν ειναι ετσι αλαζει το πραμα. και ειδικα οπως λες οτι ο πατερας σου ειναι απο χωριο στηλ ""ποποτα απο το κωλοκοτρονιτσι"" δεν ξερω τι πρεπει να κανεις στην περιπωσει σου το πιο καλο ειναι να μιλισεις πρωτα στην μανα σου οσο να ναι θα σε καταλαβη περισοτερο =)
Πήγαινε στο θέμα: Το έκανα πρώτη φορά... |