Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Προσανατολισμός,σκέψεις και απορίες...

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #107045 από Αποτυχημένος στις 11 Αυγούστου 2012, 1:12μμ

Αποτυχημένος

μέλος από: 16/5/2012
@Geiaaaa
Από τη μία βλέπω απαντήσεις από μέλη τα οποία δείχνουν ως το τέρμα χαλαρά και από την άλλη βλέπω απαντήσεις που είναι μεσα στην προκατάληψη.

Το ξέρω ότι δεν είναι καθόλου φυσιολογικά.

Σχετικά με το Γιατρό... ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΝ.

Πιστεύω πως η λύση είναι υποκειμενική σε αυτό το θέμα μιας και η απαντήσεις είναι πολλών ειδών. Τελικά είναι ή δεν είναι φυσιολογικά; ΑΓΝΩΣΤΟ!!!!!!!

Επίσης όσον αφορά το θέμα με την κοπέλα μου δεν την έχω για ξεκάρφωμα και αν ήταν έτσι θα την είχα χωρίσει η καλύτερα ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ!

Κλείνοντας το ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ κάνει ΒΑΜ από χιλιόμετρα.

Ευχαριστώ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107070 από Αποτυχημένος στις 12 Αυγούστου 2012, 4:03πμ

Αποτυχημένος

Κάποιος άλλος μια απάντηση ;;;

Βρίσκομαι σε χάλια θέση και δεν ξέρω τι να κάνω...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107084 από Noir Désir στις 12 Αυγούστου 2012, 2:14μμ

Noir Désir

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2012
Μήπως μπορείς να διευκρινίσεις λίγο τι απαντήσεις θες να πάρεις; Γιατί μέχρι στιγμής όλες τις έχεις βγάλει εκτός θέματος. Προσωπικά, αν απάνταγα στο αρχκό σου πόστ και γω στην ίδια λογική θα έγραφα. Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος ως προς τι θες γνώμες, γιατί μπορεί εσένα να σου φαίνεται ξεκάθαρο, αλλά για να μη σε καλύπτει καμμιά απάντηση (ακόμα και αν δεν συμφωνείς μ'αυτήν) μάλλον δεν είναι το ίδιο σαφές και για τους άλλους.

Πάντως αν κρίνω απ'αυτά που λες, δε νομίζω ότι θα σε ανακουφίσει κάποια απάντηση, γιατί είσαι ήδη πεπεισμένος ως προς το τι και κατά πόσο είναι φυσιολογικό ή όχι. Δεν πρόκειται ν'αλλάξεις γνώμη για τ'αρνητικά που πιστεύεις για σένα (δυστυχώς), απλά περιμένεις κάποιον να σου πει αυτό που θες ν'ακούσεις. Φιλικά.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107085 από Geiaaaa στις 12 Αυγούστου 2012, 2:26μμ

Geiaaaa

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 30/7/2012
Α μπραβο .....συμφωνω με την κοπελα απο πανω.....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107122 από Αποτυχημένος στις 12 Αυγούστου 2012, 7:26μμ

Αποτυχημένος

όταν γίνεται μία συζήτηση είναι λογικό να υπάρχουν αντιπαραθέσεις, δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι με όλους, επίσης θα με καλύψει μία απάντηση όταν είναι ώριμη και εύστοχη και υπάρχουν τέτοια άτομα όμως όχι εσείς που μου απαντήσατε μέχρι στιγμή! Δηλαδή τι να κάνω;;; Να προσποιηθώ ότι με κάλυψε κάποιος;;;

Ναι τις βγάζω εκτός θέματος μιας και βλέπω απαντήσεις σχετικά με τον έξω κόσμο και τις προκαταλήψεις του καθενός, δεν ρώτησα κάτι τέτοιο και στην τελική δεν με νοίαζει τι θεωρεί ο καθένας ταμπού.

Βλέπω απαντήσεις οι οποίες είναι ΤΕΡΜΑ ΕΞΩ από το θέμα και αν διαβάσεις λίγο τις απαντήσεις θα το καταλάβεις. ΑΛΛΟ ρώτησα ΑΛΛΟ απαντήσατε. Εδώ ο άλλο μου είπε πως και να πάω με άλλο άνδρα δεν πρέπει να βάλω ταμπέλα ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;;

Ρώτησα κάτι τέτοιο είπα εγώ ότι θέλω να πάω με κάποιον;;; Τι μου το παίζει έξυπνη ρε Noir Desir;;; Έγραψα ένα κείμενο και περιμένω απάντησεις στις ερωτήσεις που ΚΑΝΩ!

Αν είναι τόσο δύσκολο τι να πω οκ πάω πάσο άλλα μη μου την μπαίνεις κιόλας.

Τι να κάνω δεν συμφωνώ μαζί σας το πρόβλημα που είναι τώρα;;; Απάντησες μήπως στο κείμενο μου;;; Ακόμα και εσύ η άσχετη απάντησες σύμφωνα με αυτό που απάντησα εγώ σε κάποιον άλλο! Οπότε μην το ψάχνεις...

Τέλος εδώ άντε θα κάθομαι να πλακώνομαι με τον κάθε τυχαίο στο φόρουμ!

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107123 από Noir Désir στις 12 Αυγούστου 2012, 8:13μμ

Noir Désir

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2012
Ρε συ Γιώργο δε σου το είπα για να στη μπω. Αν δε σε καλύπτουν οι απαντήσεις γιατί τις θεωρείς εκτός θέματος καλά κάνεις και το λες κ ούτε σου είπα να συμφωνείς ντε και καλά. Απλά όταν διαβάζω το κείμενό σου δε βλέπω καμία σαφή ερώτηση, μόνο τους προβληματισμούς σου. Και όταν διαβάζω τις απαντήσεις (άσχετα με το αν συμφωνώ ή όχι) μου φαίνονται ότι είναι σχετικές με το πόστ σου, έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ. Γι'αυτό και αν σ απάνταγα θα ήταν στο ίδιο στυλ, δηλαδή σαν γενικός σχολιασμός για το πώς το βλέπω εγώ, και όχι σαν απάντηση σε συγκεκριμένη ερώτηση γιατί δεν βλέπω καμία ερώτηση. Εντάξει είμαι χαζή και δεν μπορώ να δω τις ερωτήσεις σου, αλλά γι'αυτό σου ζήτησα να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος σ'αυτό που θες να μάθεις, για να μην κάνω άλλο ένα πόστ που δεν θα απάνταγε σ'αυτό που θες (άσχετα με το αν θα συμφωνούσες -που δε θα συμφωνούσες- μ'αυτα που θα λεγα). Δεν το είπα ούτε ειρωνικά ούτε επιθετικά ούτε τίποτα, δεν καταλαβαίνω γιατί το πήρες έτσι.
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #107141 από Gray στις 13 Αυγούστου 2012, 12:33πμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011

Αποδεκτή απάντηση

Hallo παλι ...

βλεπω , διαβαζω και προβληματιζομαι και εγω λιγο ... Θα το παρω απο την αρχη , μιας και ειπες οτι Δεν σε εχω βοηθησει πολυ και παω εκτως θεματος (το παω προσωπικα , μιας και εχω κανει πολλα ποστ στο θρεντ σου . )

"Σε μικρότερη ηλικία έκανα κάτ μαλακίες με φίλους και τώρα ντρέπομαι γι αυτό και βρίσκομαι πολύ χαμηλά πεσμένος!"

Ο ανδρας , Μολις μπανει στην εφηβεια , αρχιζει να βλεπει καποιες αλλαγες πανω του , αυτο σημβαινει γιατι αυτα τα χρονια , ο ανρωπος αρχιζει να ψαχνει την ταυτοτητα του . Οι ορμονες σε αυτην την ηλικια αυξανονται δραματικα , Και μας κανουν να νιωθουμε παραξενα , και να εχουμε διαφορες ορεξεις (σεξουαλικες) . Γιαυτο και η εφηβεια , ειναι η ηλικια που καταλαβαινουμε το ποιος ειμαι , Γιατι οι ορμονες αυτες μας σπροχνουν προς την "πειραματισμο" . Οχι παντα . Το θεμα ειναι οτι σε αυτη την ηλικια δεν μπορεις να πεις οτι εισαι Γκαι η στρειτ . Κανεις πραγματα , και ειναι φυσιολογικα . ΝΑΙ ειναι φυσιολογικα , Το να ψαχνεις τον εαυτο σου . Τωρα εσυ εκανες καποιες μαλακιες με τους φιλους σου , Γιατι ετσι ενιωθες τοτε , Ετσι ενιωθες .. Αυτο μπορει να το προκαλεσε οπως ειπαμε , οι ορμονες . Οπου μετα φευγουν . Αρα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να νιωθεις ασχημα για αυτα που εκανες στο παρελθον .

"Στο παρελθόν έβλεπα γκέι τσόντες και φτιαχνομουν πολύ, επίσης διάβασα και γκέι ιστορίες και πάλι ερεθιζόμουν πολύ... το θέμα είναι ότι βλέπω με ηλικιωμένους άνδρες και με σοκάρει αφάνταστα, μιας και είχα προσέξει ότι από παλία με τραβούσε αυτό το είδος."

Υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ στρετ ανδρες που βλεπουν Γκαι πορνο , γιατι ειναι πολυ ερεθιστικο . Το στρειτ πορνο ειναι πολυ ψευτικο πια ... Μια μερα μιλουσα με εναν ψυχολογο , και μου ελεγε , οτι οι τσοντες ΔΕΝ διχνουν το τι εισαι (γκαι , Μπαι , Στρειτ) . Γιατι αυτο που βλεπεις ειναι ΑΠΛΑ μια σεξουαλικη πραξη , και εσυ οταν θες να κανεις σεξουαλικη πραξη , και το βλεπεις αυτο , ειναι προφανες οτι θα σου αρεσει , ΑΚομα ταυτιζεις τα οργανα και τα ιδια σημεια του ανδρα με της γυναικας και βλεπεις το "Action" ( δηλ , Πουλι Κωλος ) Δευτερον , Ειναι ενα ανθρωπινο σωμα , το οτι ειναι ανδρικο δεν σημαινει τιποτα , απλα μας εχουν γαμησει με τα ταμπου ."

"Έχω σχέση και αγαπάω πολύ την κοπέλα μου όμως κάτω από αυτές τις συνθήκες η όρεξη μου είναι πεσμένη και οι ενοχές μεγαλώνουν όλο και περισσότερο... Αναρωτιέμαι λοιπόν μήπως είμαι γκέι η μπάι."

σου απαντησα εδω . δηλ : Το θεμα ειναι οτι το τι εισαι δεν θα στο πουμε εμεις , θα το βρεις μονος σου , οτι και να εισαι ομως , αν εχεις την αξιοπρεπεια σου , δεν εχεις να φοβασαι , Επειδη μας εχουν μαθει οτι να εισαι γκαι και μπαι ειναι κατι κακο , ολοι μας φοβομαστε στην σκεψη του αν ειμαστε . Και επειδη τα ΜΜΕ , μας εχουν γαμησει με ολες αυτες τις "προκαταληψεις" και τα "στερεοτυπα" το στρες ειναι ακομα πιο μεγαλο . Εγω θα σου πω αυτο , κανε στην ζωη σου οτι θες , και οτι σου αρεσει , αρκει να μην προκαλεις με αυτες σου τις πραξεις / ιδεολογιες . Μην ψυχαναγκαζεις τον εαυτο σου οπως ειπε και ο απο πανω .Το οτι εχεις μια σχεση ειναι κατι πολυ ωραιο , Αλλα καταπιεζεις τον εαυτο σου με αυτες τις σκεψεις που σε κανουν να χανεις την ορεξη σου . Τελος να μην νιωθεις ενοχες . Δεν ξερω ποιος σου εχει φορτοσει στο μυαλο σου οτι θα επρεπε να νιωθεις ετσι , Λογικα αυτη η σκατο κοινωνια που ζουμε . Αλλα δεν θα επρεπε να νιωθεις ετσι . Μπορεις βεβαια να μηλισεις και με εναν κοινωνικο λειτουργο , για ενα τετοιο θεμα αλλα που να τον βρεις στις μερες μας ...."

Που λες .. θα σου πω καποια λογια για το τι εχω δει απο σενα , Γενικα οπως ειπε και η κοπελια , ειναι σαν να ξερεις ηδη το τι θα απαντησεις , δηλαδη η αρνηση ειναι Δεδομενη . Εμεις πιστεψε με προσπαθουμε να σε βοηθησουμε ... οσο μπορουμε , μην μας αποπαιρνεις τοσο πολυ ... πες μας λιγα ακομα πραγματα , τι νιωθεις ? Τι σκεφτεσαι για ολα αυτα εσυ? τι νομιζεις οτι σου γινεται ... ποια ειναι η γνωμη σου γενικα για ολο το θεμα , εμενα προσωπικα σου ειπα , δεν ειδα τιποτα το μη φυσιολογικο .

Βοηθησε μας να σε βοηθησουμε , με την αρνηση και τον κακο λογο ... δεν ξερω ποσο πολυ μπορουμε , και βλεπεις οτι παρολα αυτα , ειμαι ακομα εδω και κανω το 3ο η 4ο ποστ .. Οτι μπορουμε κανουμε , βοηθησεμας ..... α και ΚΑΝΕΙΣ δεν σου την μπαινει , κανεις δεν θελει να σου την πει , προσπαθουμε να βοηθησουμε , οχι το αντιθετο ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107149 από Αποτυχημένος στις 13 Αυγούστου 2012, 5:35πμ

Αποτυχημένος

1) "Νιώθω" άσχημα για όλα αυτά και γενικότερα από τη ζωή μου, είμαι ανήκανος και πιστεύω πως όλοι με θεωρούν δεδδομένο και αποτυχημένο.
Έχω την εντύπωση ότι όλοι με κοροιδεύουν και με έχουν για κατώτερο και βλάκα. Απομακρνθηκα πολύ και είμαι συνεχώς σε πίεση και εκνευρισμό, δεν χαλαρώνω ποτέ και δε νιώθω χαρά και αισιοδοξία για τίποτα πλεόν.
Υα κοιτάζω όλα αρνητικά και από την καθημερινότητα και τη ζωή μου δεν περιμένω την παραμικρή αλλαγή.

Δε νιώθω γκέι, δεν θέλω να κάνω κάτι με κάποιον και δεν το επιχείρησα ποτέ... απλά έκανα τι έκανα και νιώθω ΦΡΙΚΗ, ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ!

2) "Σκέφτομαι" πως τίποτα δεν θα αλλάξει στη ζωή μου και πως στο μέλλον θα ζω μόνος μου, δεν θα έχω κάτι σταθερό σχετικά με δουλειά, παρέα, φίλους, σχέσεις, οικογένεια και γενικότερα. Είμαι άτομο που τα παίρνει όλα στα σοβαρά και δεν θέλω να αξαρτμαι από κανέναν και ποτέ. Έχω καρδιά και νιώθω κάποιον απλά μου βγαίνει η σνομπ φάση και κρίνω τους πάντες και τα πάντα! Μιλάω άσχημα για σχεδόν το μισό πληθυσμό και πάντα ειρωνεύομαι τον όποιον σταθεί μπροστά μου.

Γίνομαι χειρότερα με τον καιρό και όσο πάει πέφτω και περισσότερο στο μαύρο κενό... κουράζομαι, ΌΧΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΨΥΧΙΚΑ δεν ξέρω τι να κάνω δεν μπορώ να βρψ άκρη σε τίποτα και με πιάνουν κρίσεις πανικού! Δεν γουσταρω άλλο να μου την μπαίνουν και να με θεωρούν κομπλεξικό ( μιας και είμαι γιατί έχω τρομερά κόμπλεξ ) , δεν θέλω να χωρίσω και θέλω επιτέλους να κάνω κάτι σωστό για τη σχέση μου.

Δεν μπορούμε να βλεπόμαστε συχνά και παρόλα αυτά προσπαθώ να μείνουμε μαζί απλά στο τελος ξεσπάω και τα βγάζω όλα στην κοπέλα μου.
Την αγαπώ και θα έκανα τα πάντα γι αυτή όμως δεν μπορώ να κάνω τίποτα μιας και δεν ζούμε πολλές καταστάσεις μαζί επειδή δεν έχω ακόμα αυτοκίνητο ( με όλα αυτά δεν θα αποκτήσω σύντομα ).
Νιώθω πως δεν της αξίζω, νιώθω πως απέχω πολύ από τους άλλους και δεν θα καταφέρω να φτάσω κανέναν ούτε στο ελάχιστο....

3) "Νομίζω ότι μου γίνεται" κάτι το πολύ άσχημο και πως ποτέ δεν θα καταφέρω να ζήσω ήρεμα και ήσυχα... αυτό θέλω τίποτα άλλο. Σκέφτομαι σαν άτομο πολύ μεγαλύτερης ηλικίας και θέλω πράγματα που δεν είναι συμβατά με την ηλικία μου ( εντάξει μερικά είναι και γούστα ) όχι όμως όλα. Μου λένε πως πρέπει να αλλάξω κάπως και πραγματικά και πραγματικά δεν έχω ζήσει όπως οι περισσότεροι στην ηλικία μου... όχι επειδή δεν μπόρεσα άλλα επειδή δεν ένιωθα ότι μπορώ και επειδή όλα τα έβλεπα μαύρα με απόχρωση γκρί.

4) "Η γνώμη μου για το όλο θέμα " είναι υποκειμενική μιας και δεν ξέρω τι μου γίνεται με όλα αυτά που φορτώθηκα... στο σεξ τα πάω μια χαρά και την κοπέλα μου ποτέ δεν την πίεσα για τίποτα απλά έχω που έχω αυτό το πρόβλημα, μου έτυχαν και πολλά άλλα και πάει με έριξαν τέρμα κάτω ( όχι ότι δεν ήμουν ), εδώ και καιρό χειροτέρεψα!

Δεν έχω δουλειά και δεν ειχα ξεμείνει ποτέ από δουλεια, δεν ζω τη σχέση μου και δεν συνέχισα τη σχολή στην οποία πήγαινα.

Δεν μοιάζω για γκέι ( τουλάχιστον όχι τώρα ) πιστεύω πως ποτέ δεν έμνοιαζα απλά λόγο piercing που είχα και λόγο στυλ εδώ στην επαρχεία λεγαν διάφορα όπωε και παλιότερα στη σχολική μου άλλα και γενικότερα παλιά μου ζωή. Φοβομουν να ολοκληρώσω και τώρα που το έκανα πάλι νιώθω σκατά μιας και τελειώνω γρήγορα και δεν ικανοποιώ την κοπέλα μου. παραδέχτηκα ότι δεν το έκανα ποτέ και πως η κοπέλα μου είναι η πρώτη... από τοτε νιώθω άσχημα μιας και δεν το κατάλαβε ( άσχετα με το αν δεν την πείραξε και με το αν το προτιμούσε ).

Είναι καλή μαζί μου και με καταλαβαίνει όμως δεν μπορώ να σκέφτομαι όλα αυτά σχετικά με το gay-bi-strait μέρος μιας και νιώθω ότι ο ανδρισμός μου είναι πεσμένος... ( τι όρεξη να έχω δηλαδή )!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΣΩ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!

Κατα τη διάρκεια της ζωής μου μου τύχαν πολλά και δεν ξέρω τι πραγματικά φταίει... ( αυτά που μου τύχαν είναι άλλα προβλήματα τα οποία δεν έχουν να κάνουν με τον προσανατολισμό ) δεν το συνεχίσω άλλο είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ κείμενο και δεν πρόκειται να βγαλει κανείς άκρη μιας και δεν βγαζω ούτε εγώ ο ίδιος.

Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε άλλο το θέμα έχετε δίκιο, θεωρώ όλες τις απαντήσεις αρνητικές επειδή δεν <<ακούω>> αυτό που θέλω, τα βάζω με όλους και συμπεριφέρομαι σαν 10χρονο. Έχω γίνει κακός άνθρωπος και δεν αλλάζει η εικόνα που έδωσα σε μερικούς. Νευριάζω εύκολα και ζηλεύω τους πάντες, το μόνο που κάνω??? να κοροιδεύω τα πάντα γύρω μου, δεν ξέρω που θα πάει αυτό.

Η ελπίδα δεν υπάρχει και δεν θέλω να υπάρχει, φοβαμαι το αύριο και στεναχωριέμαι για τη ζωή που θα μπορούσα να την εχω διαφορετικά!

Δεν το συνεχίσω άλλο μιας και δεν πρόκειται να πάρω θετικά καμία γνώμη.

Τσάμπα το έγραψα και δεν θέλω απάντηση μιας και δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107154 από Gray στις 13 Αυγούστου 2012, 12:06μμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
Έγραψε:1) "Νιώθω" άσχημα για όλα αυτά και γενικότερα από τη ζωή μου, είμαι ανήκανος και πιστεύω πως όλοι με θεωρούν δεδδομένο και αποτυχημένο.
Έχω την εντύπωση ότι όλοι με κοροιδεύουν και με έχουν για κατώτερο και βλάκα. Απομακρνθηκα πολύ και είμαι συνεχώς σε πίεση και εκνευρισμό, δεν χαλαρώνω ποτέ και δε νιώθω χαρά και αισιοδοξία για τίποτα πλεόν.
Υα κοιτάζω όλα αρνητικά και από την καθημερινότητα και τη ζωή μου δεν περιμένω την παραμικρή αλλαγή.

Δε νιώθω γκέι, δεν θέλω να κάνω κάτι με κάποιον και δεν το επιχείρησα ποτέ... απλά έκανα τι έκανα και νιώθω ΦΡΙΚΗ, ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ!

Ο λογος που ζουμε ολοι μας , ειναι για να προσπαθουμε να γινουμε καλυτεροι απο τωρα . Για να σε αγαπησουν οι γυρω σου ,πρεπει πρωτα να αγαπησεις τον εαυτο σου . Πιστευεις οτι οι αλλοι σε θεωρουν ετσι , γιατι εσυ ο ιδιος πιστευεις αυτο για εσενα . Δεν σε ξερω καθολου αλλα μπορω να σου πω πως ΔΕΝ εισαι ουτε ανικανος ουτε δεδομενος . Τωρα το αν σε κοροιδευουν ειναι προβλημα δικο τους και οχι δικο σου , να ξερεις παντα οτι αυτοι που κοροιδευουν τους αλλους και τους εχουν για κατωτερους και βλακες , εχουν αυτοι το προβλημα και οχι εσυ , Οταν καποιος νιωθει κατωτερος , για να νιωσει ανωτερος θα βρει καποιον και θα τον θεωρει ετσι , κοροιδευοντας τον , προσπαθοντας να γινει αυτος στα ματια των γυρω του και στον εαυτο του καλυτερος , Να πα να γαμηθουν λεω εγω , και το ιδιο να λες και εσυ , ΠΑΝΤΑ να ξερεις οτι δεν πρεπει να ακους την γνωμη των αλλων , αλλα του εαυτου σου και την γνωμη ΜΟΝΟ αυτων που εμπιστευεσαι . Ολοι μας νωθουμε πιεση , ειναι κατι το φυσιολογικο , Αλλα αν νομιζεις οτι ειναι πολυ , Οπως ειπα μπορεις να δεις εναν κοινωνικο λειτουργο , θα σε βοηθησει Αφανταστα :) θα πρεπει να δεις τα πραγματα για μια φορα με ενα αλλο ματι , Δεν ειναι ολα αρνητικα παντα , ΝΑΙ ειναι καποια πραγματα αλλα οχι ολα , στην ζωη μας θα βρουμε και καλα και καλα πραγματα τα οποια θα μας κανουν να νιωσουμε σκατα η καλα , Εσυ πρεπει να βλεπεις μπροστα χωρις να εχεις στο μυαλο σου οτι ολα θα ειναι μεσα στα σκατα να εχεις στο μυαλο σου οτι ΝΑΙ μπορει να ειναι σκατα ΑΛΛΑ ναι! μπορει και να μην ειναι !!! τωρα αν μεχρι τωρα πιστευεις οτι ολα σου πανε στραβα , Θα ερθει και η ωρα που δεν θα ειναι τοσο στραβα τα πραγματα .

Έγραψε:
2) "Σκέφτομαι" πως τίποτα δεν θα αλλάξει στη ζωή μου και πως στο μέλλον θα ζω μόνος μου, δεν θα έχω κάτι σταθερό σχετικά με δουλειά, παρέα, φίλους, σχέσεις, οικογένεια και γενικότερα. Είμαι άτομο που τα παίρνει όλα στα σοβαρά και δεν θέλω να αξαρτμαι από κανέναν και ποτέ. Έχω καρδιά και νιώθω κάποιον απλά μου βγαίνει η σνομπ φάση και κρίνω τους πάντες και τα πάντα! Μιλάω άσχημα για σχεδόν το μισό πληθυσμό και πάντα ειρωνεύομαι τον όποιον σταθεί μπροστά μου.

Γίνομαι χειρότερα με τον καιρό και όσο πάει πέφτω και περισσότερο στο μαύρο κενό... κουράζομαι, ΌΧΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΨΥΧΙΚΑ δεν ξέρω τι να κάνω δεν μπορώ να βρψ άκρη σε τίποτα και με πιάνουν κρίσεις πανικού! Δεν γουσταρω άλλο να μου την μπαίνουν και να με θεωρούν κομπλεξικό ( μιας και είμαι γιατί έχω τρομερά κόμπλεξ ) , δεν θέλω να χωρίσω και θέλω επιτέλους να κάνω κάτι σωστό για τη σχέση μου.

Δεν μπορούμε να βλεπόμαστε συχνά και παρόλα αυτά προσπαθώ να μείνουμε μαζί απλά στο τελος ξεσπάω και τα βγάζω όλα στην κοπέλα μου.
Την αγαπώ και θα έκανα τα πάντα γι αυτή όμως δεν μπορώ να κάνω τίποτα μιας και δεν ζούμε πολλές καταστάσεις μαζί επειδή δεν έχω ακόμα αυτοκίνητο ( με όλα αυτά δεν θα αποκτήσω σύντομα ).
Νιώθω πως δεν της αξίζω, νιώθω πως απέχω πολύ από τους άλλους και δεν θα καταφέρω να φτάσω κανέναν ούτε στο ελάχιστο....

το αν θα αλλαξει η ζωη σου ειναι στα χερια σου , Για να το κανεις αυτο πρεπει να αλλαξεις και στασεις προς τους Γυρω σου , Το να νιωθεις αγχος για ολα αυτα ειναι φυσιολογικο , Το αν θα βρεις καποιον φιλο , ειναι παλι στα χερια σου , να ξερεις οτι η ζωη ειναι επιλογες , εμπειριες , Πρεπει να κανεις οτι μπορεις , Τωρα ... οι ανθρωποι εχουν τα καλα τους και τα κακα τους , εγω προσωπικα ειμαι σαν εσενα , Αλλα προσπαθω να το αλλαξω , Να σου πω κατι? δεν φταις εσυ , Αστους να λενε/κανουν οτι θελουν και μην ασχολισε μαζι τους , Μην μιλας για αυτους καθολου , μην τους ειρωνευεσαι , αστο να περασει . Να ξερεις οτι οταν τους μιλας ασχημα θα σου μιλανε και αυτοθ , και εφοσον ψαχνεις πραγματα τα οποια ΕΣΥ ο ιδιος αποθεις , πρεπει να κανεις μια "προσπαθεια" και εσυ . Μπορεις παντα να δεις εναν ψυχολογο και ΠΡΟΣ θεου , ο ψυχολογος και ο κοινωνικος λειτουργος δεν ειναι μονο για τους τρελους , ολοι μας εχουμε διαταραχες πανικου , προβληματα , κομπλεξ , και οταν πας σε εναν ψυχολογο αυτος μπορει να σε βοηθησει . Το προβλημα ειναι οτι βλεπεις πολυ τους αλλους και προσπαθεις να ταυτιστεις μαζι τους , γιαυτο και νομιζεις οτι δεν μπορεις να τους φτασεις , αντι να δινεις βαση σε αυτους , δωσε βασει στο ΠΩΣ θα γινεις εσυ καλυτερος , και οχι στο ποσο καλυτεροι ειναι οι αλλοι , οσο για τον θυμο σου , κανε ενα σπορ , το οποιο θα σε βοηθησει να βγαζεις απο μεσα σου οτι εχεις και να ξεσπας , η ενα χομπι.

Έγραψε:3) "Νομίζω ότι μου γίνεται" κάτι το πολύ άσχημο και πως ποτέ δεν θα καταφέρω να ζήσω ήρεμα και ήσυχα... αυτό θέλω τίποτα άλλο. Σκέφτομαι σαν άτομο πολύ μεγαλύτερης ηλικίας και θέλω πράγματα που δεν είναι συμβατά με την ηλικία μου ( εντάξει μερικά είναι και γούστα ) όχι όμως όλα. Μου λένε πως πρέπει να αλλάξω κάπως και πραγματικά και πραγματικά δεν έχω ζήσει όπως οι περισσότεροι στην ηλικία μου... όχι επειδή δεν μπόρεσα άλλα επειδή δεν ένιωθα ότι μπορώ και επειδή όλα τα έβλεπα μαύρα με απόχρωση γκρί.

αυτο ειναι παλι κατι το οποιο ειναι στο χερι σου , Ναι ειναι γουστα και να μην ακους κανενα οταν σου λεει να αλλαξεις , μονο οταν νομιζεις εσυ οτι πρεπει να αλλαξεις να το κανεις . Να μην σε νοιαζει πως οι αλλοι εζησαν , αν ηταν ετσι ολοι θα καναμε τα ιδια , αυτη ειναι η ζωη σου και την ζεις οπως εσυ θες . Η αποχρωση του μαυρου με γκρι , δεν μαρεσει να επαναλαμβανομαι , Βοηθεια απο ειδικο παντα ειναι αρετη ! .

Έγραψε:
Δεν μοιάζω για γκέι ( τουλάχιστον όχι τώρα ) πιστεύω πως ποτέ δεν έμνοιαζα απλά λόγο piercing που είχα και λόγο στυλ εδώ στην επαρχεία λεγαν διάφορα όπωε και παλιότερα στη σχολική μου άλλα και γενικότερα παλιά μου ζωή. Φοβομουν να ολοκληρώσω και τώρα που το έκανα πάλι νιώθω σκατά μιας και τελειώνω γρήγορα και δεν ικανοποιώ την κοπέλα μου. παραδέχτηκα ότι δεν το έκανα ποτέ και πως η κοπέλα μου είναι η πρώτη... από τοτε νιώθω άσχημα μιας και δεν το κατάλαβε ( άσχετα με το αν δεν την πείραξε και με το αν το προτιμούσε ).

Είναι καλή μαζί μου και με καταλαβαίνει όμως δεν μπορώ να σκέφτομαι όλα αυτά σχετικά με το gay-bi-strait μέρος μιας και νιώθω ότι ο ανδρισμός μου είναι πεσμένος... ( τι όρεξη να έχω δηλαδή )!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΣΩ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!

Κατα τη διάρκεια της ζωής μου μου τύχαν πολλά και δεν ξέρω τι πραγματικά φταίει... ( αυτά που μου τύχαν είναι άλλα προβλήματα τα οποία δεν έχουν να κάνουν με τον προσανατολισμό ) δεν το συνεχίσω άλλο είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ κείμενο και δεν πρόκειται να βγαλει κανείς άκρη μιας και δεν βγαζω ούτε εγώ ο ίδιος.

Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε άλλο το θέμα έχετε δίκιο, θεωρώ όλες τις απαντήσεις αρνητικές επειδή δεν <<ακούω>> αυτό που θέλω, τα βάζω με όλους και συμπεριφέρομαι σαν 10χρονο. Έχω γίνει κακός άνθρωπος και δεν αλλάζει η εικόνα που έδωσα σε μερικούς. Νευριάζω εύκολα και ζηλεύω τους πάντες, το μόνο που κάνω??? να κοροιδεύω τα πάντα γύρω μου, δεν ξέρω που θα πάει αυτό.

Η ελπίδα δεν υπάρχει και δεν θέλω να υπάρχει, φοβαμαι το αύριο και στεναχωριέμαι για τη ζωή που θα μπορούσα να την εχω διαφορετικά!

Δεν εισαι κακος ανθρωπος , και θα υπαρχουν ΠΑΝΤΑ ανθρωποι εκει εξω που μπορουν να σε ακουσουν , τα τραυματα και ολα αυτα που λες οτι εχεις ζησει μπορει να σε εχουν επιρεασει και να εχεις καποια ψυχικα προβληματα τα οποια μπορεια να λυσεις πολυ ευκολα . Τελος θελω να σου πω οτι η φραση "δεν μοιαζω με γκει" ειναι λαθεμενη . Φιλε μου .. Ολα αυτα ειναι στερεοτυπα , Εχεις μπερδευτει με την πουστρα και τον Γκαι , Ολα αυτα που διχνει η Τν ειναι ψεματα , Εχω δει γκει στην ζωη μου που εχουν περισσοτερη τεστοστερονη και απο τους 2 μας μαζι . Γκαι σημαινει οτι εχεις Φυσικη και Ρομαντικη(ερωτικη) Attraction προς ανδρες , τωρα η φηλυπρεπεια ειναι κατι ενετλως διαφορετικο . Οχι γκαι δεν ειναι "ο τρυφονας" Ξεπουλημενη Πουστρα ειναι , Αυτοι εχουν κανει τους ανθρωπους να νομιζουν οτι γκαι ειναι αυτο το πραγμα , οχι Γκαι Μπαι , ολα αυτα ειναι απλα το τι κανει ο ανδρας/γυναικα στο κρεβατι του / της ΟΧΙ το τι φοραει , πως μιλαει ... γιαυτο εγω στα πρωτα μου ποστ εγραφα για προκαταληψεις και στερεοτυπα , και για την σκατοκοινωνια , γιατι βαζει στα μυαλα ολων μαλακιεσ και νομιζουν αλλα και αλλα ...

Πρεπει να βρεις καποιον να του μιλησεις , Αν οχι ειδικο , Θα βρεις τον δικο σου κοσμο , και σιγα-σιγα θα παρεις τα κομματια που εχασες και θα τα βαλεις στην θεση τους , Οσο για τον προσαματολισμο , ξεκκολα .. Γαμα τον ρε φιλε μου , αστο μην το σκευτεσαι Καν , Αν στο μελλον σου ερθει η καβλα να κανεις κατι κανε , αν οχι , Μην κανεις , μην το σκευτεσαι ετσι , με ταμπελες , πες αυτο " Ειμαι Ανθρωπος , εχω την κοπελα μου , Την αγαπω με αγαπαει , Εχω καποιους φιλους αν οχι θα προσπαθησω να κανω , εχω οικογενεια αν οχι θα προσπαθησω να κανω τους φιλους μου μια , Εχω Καρδια , Εχω αισθηματα "

Και ασε τα υπολοιπα πισω , Αυτα τα μπασταρδα στο σχολειο φταινε παντα , που καθονται και κοροιδευουν απο δω και απο κει γιατι ειναι κομπλεξικα αυτα ειναι οχι εσυ , η ο καθενας ....

Τεσπα ... αυτα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login