Αλέξης
Σελ. 2
Μήνυμα #113853 από aglina στις 07 Δεκεμβρίου 2012, 10:53μμ
![]() |
κ εγω δεν περνω το μερος κανενος γιατι δεν ημουν εκει για να ξερω τι εγινε παντως θεωρο μεγαλη βλακια που τα σχολεια μεχρι κ φετος κανουν αποχη κ καταλιψεισ για αυτο τον λογο! στο λυκιο που ειναι απεναντη απο το γυμνασιο που παω χθεσ εκαναν αποχη γυρω στα 50 παιδια κ παω οτι στοιχιμα θες οτι μονο 5-10 το πολυ ηξεραν το λογο. οπωσ κ ενα αλλο σχολειο εχει κανει καταλιψη για τον ιδιο λογο. κ εγω την χρονια που εγινε το θεωρησα κ εγω σωστο κ εκανα αποχη αλλα τωρα κατανταει βλακια. ο αλεξης ειναι ενας αλλος λογος για πολλα παιδια να χασουν μαθημα!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #113857 από Freeze στις 07 Δεκεμβρίου 2012, 11:56μμ
![]() |
και εγω ετσι νομιζω πολλοι εκμεταλλευομενοι τον θανατο του εφυγαν με την δικαιολογια πως θα πανε στην πορεια αλλα πηγαν για καφε ή σπιτι τους και λεω εγω τωρα: ενταξει ρε φιλε μπορει να χεστηκες για την πορεια αλλα σεβασου λιγο τον θανατο του και μην τον εκμεταλλευεσαι ετσι |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #113863 από vrwmopodarou στις 08 Δεκεμβρίου 2012, 1:51πμ
![]() |
συμφωνω μαζι σου. αλλα εγω κατεβηκα κατω στην πορεια και πηρα απουσιες απο το σχολειο. το σχολειο δεν ειναι υποχρεωμενο να μην λειτουργησει. οποιος θελει να κινητοποιηθει θα υποστει τις συνεπεις. η μερα αυτη εχει γινει μια πανελληνια επετειο για τον αλεξη. οποιος πραγματικα το πιστευει κανει κατι και δν το βρισκει ως αφορμη για να χασει μαθημα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #113875 από vanoula etc στις 08 Δεκεμβρίου 2012, 11:43πμ
![]() ![]() μηνύματα: 98 ![]() |
για να επιλεξει καποιος να γινει αστυνομικος ξερει πως πολλεεεες φορες μεσα στην επαγγελματικη του ζωη θα διακινδυνευση τη ζωη του.αυτος αλλωωστε το επελεξε!!!σχετικα με τους αναρχικους ,ενας αναρχικος δεν πρεπει να ειναι απαραιτητως καποιος ο οποιος καταστρεφει περιουσιες...O αναρχισμός (αγγλικά: anarchism, ισπανικά: anarquismο) είναι ένα ιδεολογικό πολιτικό και κοινωνικό κίνημα. Στην κυριολεξία αναρχία σημαίνει «χωρίς εξουσία» και το κοινό χαρακτηριστικό όλων των αναρχικών κινημάτων είναι το αίτημά τους για κατάργηση του κράτους, το οποίο βλέπουν ως βασικό καταπιεστικό παράγοντα περιορισμού της ελευθερίας του ατόμου ή / και της κοινωνίας. Ο όρος αναρχισμός αρχικά είχε αρνητική έννοια, διότι αναρχία στην καθομιλουμένη συνήθως σήμαινε χάος κοινωνικό, πολιτικό και όχι μόνο. Δήλωνε δηλαδή την αταξία ή υπήρχαν φορές που ταυτιζόταν με αντικαθεστωτικές βομβιστικές ενέργειες οι οποίες χαρακτηρίζονταν τρομοκρατικές. Η απαραίτητη σύνδεση με τη βία και το χάος ωστόσο είναι προπαγανδιστική, καθώς ορισμένοι θεωρητικοί αναρχικοί θεωρούν τη βία όχι μόνο ακατάλληλο μέσο επιβολής, αλλά επίσης την εξισώσουν με την αστική ηθική, εγκρίνοντάς την μόνο ως μέσο αυτοάμυνας. Η λέξη αναρχία, όπως τη χρησιμοποιούν οι περισσότεροι αναρχικοί, δηλώνει μια αρμονική αντιεξουσιαστική και αταξική κοινωνία, που στηρίζεται στις δυνατότητες της εθελοντικής συνεργασίας και αμοιβαίας βοήθειας των ανθρώπων με βάση τον ατομικό αυτοπροσδιορισμό και την προσωπική συμμετοχή. Στη θέση των σημερινών ιεραρχικών, εξουσιαστικών πολιτικών δομών και οικονομικών θεσμών, οι αναρχικοί προτείνουν κοινωνικές σχέσεις θεμελιωμένες στην «εκούσια» ομαδική συγκρότηση αυτόνομων ατόμων, την αλληλεγγύη και την αυτοδιαχείριση. Ενώ συχνά ο αναρχισμός ορίζεται από αυτό στο οποίο εναντιώνεται, εντούτοις οι αναρχικοί ανά τις εποχές προσέφεραν σύμφωνα με το όραμα για αυτό που πιστεύουν ότι είναι η αληθινά ελεύθερη κοινωνία. Ωστόσο, οι αντιλήψεις για το πώς μπορεί να είναι λειτουργική μια τέτοια κοινωνία πιθανώς διαφέρουν πολύ, ιδιαίτερα όσον αφορά την οργάνωση των οικονομικών της σχέσεων. Οι αναρχικοί απορρίπτουν όλες τις μορφές κοινοβουλευτικής πολιτικής δράσης ως ανούσιες και προσβλέπουν σε μία «κοινωνική επανάσταση» (αναρχοκολεκτιβιστές / αναρχοκομμουνιστές), σε γενικές εργατικές απεργίες (αναρχοσυνδικαλιστές) ή σε μία καθολική «ανυπακοή των μαζών» (αναρχοατομικιστές), προκειμένου να επέλθει η αναρχία. Η χρήση αντικρατικής βίας, είτε κατά την επαναστατική αυτή διαδικασία είτε νωρίτερα υπό μορφή ακτιβισμού, από κάποιους αναρχικούς απορρίπτεται ρητά ως εξουσιαστική πρακτική, ενω από άλλους θεωρείται αναγκαία προκειμένου να εξασφαλιστεί η άμυνα των εξεγερμένων, η κινητοποίηση της κοινωνίας και η ήττα των δυνάμεων του κράτους. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #113877 από KwnstantinosS στις 08 Δεκεμβρίου 2012, 12:06μμ
![]() μηνύματα: 353 ![]() |
Καταλαβαινεις τι λες?????.......ολοι οι αναρχικοι καταστρεφουν περιουσιες ,και αν οχι ολοι οι πιο πολλοι........μια ΑΡΜΟΝΙΚΗ αντιεξουσιαστικη κοινωνια ????????????...........τι λεμε τωρα .....δεν γινετε ,να μην υπαρχει καποιος να διοικει γιατι αλλιως θα υπαρχει χαος -αναρχια..........ολοι θα κανουν οτι θελουν ......συγνωμη κιολας αλλα εσυ πρεπει να εισαι 14 χρονων και να μην ξερεις τιποτα "βαθυτερο" για τους αναρχικους........απλα παπαγαλιζεις εννοιες..... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #113914 από vanoula etc στις 08 Δεκεμβρίου 2012, 7:47μμ
πραγματη 14 ειμαι...πως φενετε πως και εσυ αναρχικος και να μην εισαι υπερ τους οταν οι ανθρωποι δεν ξερουν τι υποστηριζουν τοτε προσπαθουν να βρουν δικιο για αυτο τον λογο προσπαθεις να μου την πεις οταν αυτη την στιγμη 1000 αστυνομικοι προσπαθουν να σας σταματησουν εσυ προσπαθεις να υποστηριξεις τον εαυτο σου και φυσιολογικο ειναι αλλα δεν ξερετε ποσοι ανθρωποι κινδυνευουν για χαρη σας και αν θελουμε να σωθει η Ελλαδα ας μην κανουμε μαλακιες και να σκεφτομαστε πριν κανουμε το οτιδηποτε αντε και να μην καθομαστε και κανουμε φιλοσοφιες!!!!!!ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #113915 από Klairaki στις 08 Δεκεμβρίου 2012, 7:52μμ
![]() |
εχει δικιο εχεις δει ποτε σε λεξικο τι σημαινει η λεξη αναρχικος αυτο το κοριτσι σου δινει τι σημασια και αυτο που θα επρεπε να κανεις εσυ ειναι να θυμηθεις τους καλους τροπους που υποτιθεται οτι εχεις μαθει και να κατσεις να σκεφτεις <<μηπως εχει δικιο;;;>> και να μην υιοθετησεις αυτα που λεει τουλαχιστον φερσου με αξιοπρεπεια σε ενα δεκατετραχρονο κοπριτσι και για πες μας εσυ τι ηλικια εχεις;;; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #113920 από KwnstantinosS στις 08 Δεκεμβρίου 2012, 8:20μμ
![]() μηνύματα: 353 ![]() |
vanoula δεν καταλαβα τι εννοεις...εγω δεν ειμαι αναρχικος.. klairaki για να υποστηριζεις τους αναρχικους μ φενεσε και εσυ 14 χρονων ...... Δεν προκειται να ξανασυζητησω αυτο το θεμα .....γιατι δεν μπορω να διανοιθω οτι υποστηριζεται τους αναρχικους....... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #113936 από Klairaki στις 08 Δεκεμβρίου 2012, 10:11μμ
![]() |
νια 14 ειμαι και δεν εχω προβλημα με τους ανασχικους και δεν μπορω τα ατομα που υποστηριζουν τους αναρχικους δεν νομιζω οτι καταφερνουν κατι με αυτο που κανουν ρε παιδι μου δεν βγαζει σε καποιο συγκεκριμενο αποτελεσμα ή μαλον λαθος να καταστρεφουν την πολη τους (εχουν καταστρεψει την αγαπημενη μου πολη τον ΒΟΛΟ)και δεν θελω να βλεπω να καταστρεφετε η πολη μου και εγω να μην κανω απολιτος τιποτα !!!!!! ΑΦΤΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗ!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #113937 από vanoula etc στις 08 Δεκεμβρίου 2012, 10:14μμ
δεν σε ειπα αναρχικο γενικα μιλαω!!!!!!!!!!!!και δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα με του αναρχικους!!!και τελος παντων απο τον Αλεξη το γυρισαμε στους αναρχικους...ο,τι να ναι δηλαδη... ![]() ![]() ![]() ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |