Μήνυμα στις 25/1/2013 στις 19:42 @Θ. Κλημεντίνη
θα βγω αυριο με ενα παιδι ο οποιος εχει σκοπο να μου τα ζητησει.δυστυχως εμενα οι δικοι μου ειναι καπως αυστηροι και θα με αφησουν μεχρι τις 9...κ παιζεται αν θα με αφησουν....θελω να με βοηθησετε στο τι να τους πω....πως να σπσω τον παγο οταν βρεθουμε κ.α. για το πρωτο ραντεβου...τι να βαλω?να βαφτω?(2α γυμν) σε παρκακια προκειται να παμε κα
Πήγαινε στο θέμα: πρωτο ραντεβου
Μήνυμα στις 8/12/2012 στις 22:11 @Flame
νια 14 ειμαι και δεν εχω προβλημα με τους ανασχικους και δεν μπορω τα ατομα που υποστηριζουν τους αναρχικους δεν νομιζω οτι καταφερνουν κατι με αυτο που κανουν ρε παιδι μου δεν βγαζει σε καποιο συγκεκριμενο αποτελεσμα ή μαλον λαθος να καταστρεφουν την πολη τους (εχουν καταστρεψει την αγαπημενη μου πολη τον ΒΟΛΟ)και δεν θελω να βλεπω να καταστρεφετε η πολη μου και εγω να μην κανω απολιτος τιποτα !!!!!! ΑΦΤΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗ!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Αλέξης
Μήνυμα στις 8/12/2012 στις 19:52 @Flame
εχει δικιο εχεις δει ποτε σε λεξικο τι σημαινει η λεξη αναρχικος αυτο το κοριτσι σου δινει τι σημασια και αυτο που θα επρεπε να κανεις εσυ ειναι να θυμηθεις τους καλους τροπους που υποτιθεται οτι εχεις μαθει και να κατσεις να σκεφτεις <<μηπως εχει δικιο;;;>> και να μην υιοθετησεις αυτα που λεει τουλαχιστον φερσου με αξιοπρεπεια σε ενα δεκατετραχρονο κοπριτσι και για πες μας εσυ τι ηλικια εχεις;;; Πήγαινε στο θέμα: Αλέξης
Μήνυμα στις 19/10/2012 στις 21:21 @Διάφορα
δεν εχω ιδαια μπες καλητερα στο γοογλε και πατα νατσος λογικα θα σου το βγαλει!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Λιωμένο τυρί για Νάτσος
Μήνυμα στις 14/10/2012 στις 23:00 @Θ. Κλημεντίνη
εγω δεν κανω τιποτα ξερεισ αλλα μπορεισ κανενα ιφασμα απο μεσα και ετειμο Πήγαινε στο θέμα: σκισημο παντελονιου
Μήνυμα στις 3/10/2012 στις 17:17 @Θ. Κλημεντίνη
οχι ρε ολα μελι γαλα και αυτος ειναι απο τα αγορια που δεν κανουν τετοιες μαλακιες ειναι το καλητερο παιδι και οταν θα βγουμε θα τα πουμε καλυτερα αν σου πω τι εχει γινει βλακα θα μηνεις!!!!!ΤΟΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΩ<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Πήγαινε στο θέμα: τι βλαμενα αγορια που υπαρχουν
Μήνυμα στις 3/10/2012 στις 17:11 @Θ. Κλημεντίνη
λιπον επειδη τους ξερω και τους δυο ο Θανάσης το κανει γιατι αυτοσ ειναι ο χαρακτηρασ του να τα εχει με οποια βρει και ο γιωργος επειδη νρεπετε να σου πει τι εστανετε σου το διχνει με καποιον αλλο τροπο Αρα συμπερασμα χωριζεις τον Θαναση και περιμενεις τον Γιωργο γιατι αν λεω εγω τωρα αν ξανα πληγωρεις τον Γιωργο θα σε παρατησει και θα εχει και δικιο Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμα :$
Μήνυμα στις 24/9/2012 στις 20:56 @Θ. Κλημεντίνη
ναι αλλα ειπα οτι ειπαρχουν καποια αγορια που δεν ειναι ετσι!!!! Πήγαινε στο θέμα: τι βλαμενα αγορια που υπαρχουν
Μήνυμα στις 22/9/2012 στις 13:08 @Θ. Κλημεντίνη
τελικα αν δεν ξερεις καλα τον αλλον μην κανεις τιποτα γιατι κατι αλλο θα εχει βαλει στο μυαλο του ή απλα για να φασοθει ή για να κανει καποια αλλη να ζηλεψει ή για να σε ρικσει στο κρεβατει ή γιατι δεν εχει καποια αυτην την εποχη και δεν ξερει τι να κανει μια στης χιλιες υπαρχη αγορη που δεν θελει να κανει αυτα τα βηματα και εγω εχω γνωρισει πολλη λιγα αγορια το θελουν πραγματι...τι λετε για αυτο κοριτσια γιατι τα αγορια θα μου πουν οτι εχω αδικο Πήγαινε στο θέμα: τι βλαμενα αγορια που υπαρχουν
Μήνυμα στις 22/9/2012 στις 12:58 @Θ. Κλημεντίνη
δεν σου ακσηζει μην το συνεχησεις θα εισαι πολλη χαζος και τωρα που ξερεις οτι παιζει ειναι πολυ χιροτερα θα εισαι μεγαλος μαλακας σορρυ κιολας αλλα αυτη παιζει μαζι σου και για να μην φας και χιλιπιτα κανε το εσυ και χωρισε την και υπαρχουν αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια και πολυ πιο γυνομενα απο αυτο το ανωριμο που πηγες εσυ............
Πήγαινε στο θέμα: Διλημμα με κοπελα |