Μήνυμα στις 7/6/2011 στις 10:47 @Διάφορα
Το σήγουρο ειναι οτι θα το αντιμετοποισουν αρχικα οπως καθε μορφη καρκινου.Θα υποβαλουν τον ασθενη σε χημειθεραπια (χαπια η ενεσεις η ακτινοβολια) μεχρι να σταθεροποιηθη η κατασταση και οταν φτασει στο μεγιστο μικροτερο μεγεθος θα αφαιρεσουν καποια τμηματα παρραληλα με χημειθεραπιες με σκοπο καποιο στιγμη να αντιμετοπιστει εξολοκληρου.
Πήγαινε στο θέμα: καρκινωμα μετριας μορφοποιησης?
Μήνυμα στις 6/6/2011 στις 17:29 @Sex
H αληθεια ειναι οτι θεωρω μια δευτερη ξαδερφη μου πολυ καυλ....α! Και θελω να ελπιζω οτι ειναι απλες φαντασιώσεις. Πήγαινε στο θέμα: Θεια
Μήνυμα στις 6/6/2011 στις 17:21 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Εχεις σκευτει ποτε να αγορασεις ζελε με κρατημα 8+?Αποκλιεται να μην σου φτιαχνονται μετα.Διοτι κρατημα οκτω ακομα και 7 ειναι ικανο να κανει τα γυναικια μαλια(τα μακρια)Μοικανα που λεει ο λογος.Απλα να λουζεσαι πριν κοιμηθεις για να μην χασεις τα μαλια σου διοτι ζελε με αρκετο κρατημα ειναι οτι πρεπει για καποιον που θελει να απαλακτει απο τα περιτα μαλια...xDΠήγαινε στο θέμα: Μαλλια
Μήνυμα στις 6/6/2011 στις 17:17 @Διάφορα
Χαχαχα ωραιος ο τυπος... 1.Wild world Cat Stevens 2.Dont speak no doubt 3.Aerials SOADΤο ακουω οταν εχω τις μαυρες μου. Πήγαινε στο θέμα: καταθλιπτικο τραγουδι...
Μήνυμα στις 6/6/2011 στις 17:07 @Διάφορα
Και εγω δεκαεφτα και ειμε ακριβως σαν εσενα.Δεν εχω ουτε εγω και απορω το ιδιο.Νομιζω φαβοριτες λεγονται μην σε παρω και στο λαιμο μου...
Πήγαινε στο θέμα: ΜΟΥΣΙΑ
Μήνυμα στις 6/6/2011 στις 11:14 @Sex
+φωνω!!! Πήγαινε στο θέμα: Νιώθω άχρηστη???
Μήνυμα στις 5/6/2011 στις 16:39 @Sex
Η πρωτη του φορα ηταν σε μπουρδελο θα πει.Γιατι εμεις δεν ξεπαρθενεβομαστε.Αλλα και παλι αν νιωθει τοσο μα τοσο την αναγκη καλο ειναι να παει να του φυγει η ιδεα.Φιλε εγω ειμε της αποψης να περιμενεις οσο χρειαστει μεχρι να πας με την δικια σου κοπελα.Τωρα αν αποφασισεις να πας να εχεις στο νου οτι μπορει να σου δημηουργησει προβλημα ψυχολογικο διοτι διαφορετικη αντιμετοπιση εχεις σε μπουρδελο και αλλη με την κοπελα σου.Αν πας σε μπουρδελο να εισε ανετος και να πας για εσενα αλλιως αστο καλυτερα και περιμενε. Πήγαινε στο θέμα: σεξ
Μήνυμα στις 5/6/2011 στις 16:35 @Θ. Κλημεντίνη
Αν δουλεψεις σαν σερβιτορος δεν υπαρχει κανενα προβλημα η αν δουλεψεις σε ιντερνετ καφε γιατι αν γινει κατι μπορεις πολυ απλα να πεις οτι απλα βοηθαω τον φιλο μου δεν με πληρωνει κτλ.Αντιθετα αν δουλεψεις οικοδομη τοτε δεν υπαρχουν δικαιολογιες.Εγω δουλευω στον πατερα μου ενδιαμεσα στον χρονο κυριως στις γιορτες δουλεια που εχει πολλα περα δωθε και κουβαλιμα και δεν μας εχουν σταματησει αλλα αν μας σταματαγαν θα ελεγα οτι με πειρε ο πατερας μου να μου μαθει την δουλεια κτλ.Δεν ειναι κακο.
Πήγαινε στο θέμα: ΔΟΥΛΕΙΑ
Μήνυμα στις 5/6/2011 στις 16:30 @Διάφορα
Και μενα η μανα μου το 2006 εμαθε οτι εχει καρκινο.Υποβληθηκε σε πολλες επεμβασεις και θεραπίες και σημερα υστερα απο 5 χρονια οι γιατροι εκριναν οτι εχει ξεπερασει το κυνδινο και σταματησε ολλες τις θεραπιες και τα χαπια και εχει μεινει ο τατκικος ελενχος.Βιωσα και εγώ ετσι την μανα μου (να κλεει μονο που εμενα μια και ημουν μικροτερος απο εσενα μου ελεγε οτι εκλεγε για αλλο λογο.Ηξερα οτι ειχε καρκινο.Χαιρομαι που τωρα ειναι καλα και ευχομαι να πανε ολλα καλα και με εσενα.Οτι και αν συμβει εαν νιωσεις την αναγκη να μας μιλισεις θα ειμαστε διπλα σου εστω και απο δω...
Πήγαινε στο θέμα: η μαμα μου και ο καρκινος |