Μαλλια
Μήνυμα #78768 από Reaction στις 06 Ιουνίου 2011, 4:06μμ
Οπως καταλαβατε το θεμα μου ειναι τα μαλλια μου.Ειναι πολυ σκληρα εως πετρα.Τα πλενω καθε μερα και βαζω και μαλακτικο αλλα παντα ειναι σκληρα με αποτελεσμα να μην μπορω να τα φτιαξω.Καμια ιδεα για να μαλακωσουν η ενα καλο style για κοντα σκληρα μαλλια( Σγουρα)? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #78775 από zamanfou στις 06 Ιουνίου 2011, 4:12μμ
![]() |
Δοκίμασε να κάνεις μία μάσκα με ελαιόλαδο.Μισό φλυτζάνι του καφέ ελαιόλαδο και άλλο μισό βρασμένο χαμομήλι...Απλώνεις στις άκρες,όχι στις ρίζες,και αφήνεις για κανα 20 λεπτο.Μετά τα λούζεις κανονικά.Μπορείς να το κάνεις δύο φορές τη βδομάδα.Εγώ το έκανα και σε ένα μήνα ήταν απαλά και γυάλιζαν κιόλας λες και είχα πάει μόλις κομμωτήριο... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #78776 από Reaction στις 06 Ιουνίου 2011, 4:13μμ
Δεν ξερω απο αυτα , αγορι ειμαι :p | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #78780 από zamanfou στις 06 Ιουνίου 2011, 4:31μμ
![]() |
Ε μα σου είπα τι να κάνεις.Και δεν χρειάζεται να το πεις και σε κανέναν αν νιώθεις άβολα... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
7
Μήνυμα #78788 από Doctoras στις 06 Ιουνίου 2011, 5:21μμ
Αποδεκτή απάντησηΕχεις σκευτει ποτε να αγορασεις ζελε με κρατημα 8+?Αποκλιεται να μην σου φτιαχνονται μετα.Διοτι κρατημα οκτω ακομα και 7 ειναι ικανο να κανει τα γυναικια μαλια(τα μακρια)Μοικανα που λεει ο λογος.Απλα να λουζεσαι πριν κοιμηθεις για να μην χασεις τα μαλια σου διοτι ζελε με αρκετο κρατημα ειναι οτι πρεπει για καποιον που θελει να απαλακτει απο τα περιτα μαλια...xD | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |