εγκυρότητα τεστ εγκυμοσυνης
Μήνυμα #90218 από constantinaa στις 03 Δεκεμβρίου 2011, 4:26πμ
μέλος από: 27/10/2011 μηνύματα: 66 0 |
Μου ειπανε πως μερικες φορες τα τεστ εγκυμοσυνης μπορει να μην δειχνουν οτι εισαι εγκυος, γιατι απλα δεν δουλευει ο τροπος με τα ουρα για τον δικο σου οργανισμο.. Ετσι καλυτερα ειναι να κανεις εξετασεις αιματος για να εισαι σιγουρη για το αρνητικο θετικο.. Συγκεκριμενα εγω, εχω 1 μηνα και 14 μερες καθυστερηση, αλλα πήρα χάπι της επομενης ημερας και μπορει να ειναι αυτο που μου ταραξε τον υπνο.. Εκανα 8 τεστ εγκυμοσύνης και βγήκαν και τα 8 αρνητικα. Μια νοσοκομα μου ειπε να κανω εξετασεις αιματος για να το διαπιστωσω γιατι αυτο δεν ειναι λογικο.. Υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος και να μην το εδειξαν τα τεστ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #90221 από psixakias στις 03 Δεκεμβρίου 2011, 10:34πμ
μέλος από: 20/7/2011 μηνύματα: 332 0 |
Σίγουρα τα τεστ δεν είναι 100%... το καλύτερο θα ήταν να κάνεις εξετάσεις αίματος γιατί θα το βρουν 100% όμως να ξέρεις ότι από το άγχος σου μπορεί να μην σου έρχεται περίοδος. Μια φίλη μου είχε καθυστέρηση 2 μήνες και δεν ήταν έγκυος.. απλά από το άγχος. Αφού πείρες και το χάπι δύσκολο το βλέπω να είσαι έγκυος. Πάντως κάνε εξετάσεις αίματος να είσαι σίγουρη! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #90266 από constantinaa στις 03 Δεκεμβρίου 2011, 9:15μμ
Θα κανω την Δευτερα αλλα υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητεσ να συμβαινει αυτο? Δεν εχω καποιο συμπτωμα, ουτε βαρος πηρα χωρις λογο, ουτε αυξημενη ορεξη εχω, ουτε ζαλαδεσ ουτε τιποτα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #90268 από Christina_GPA στις 03 Δεκεμβρίου 2011, 9:22μμ
μέλος από: 3/12/2011 μηνύματα: 5 0 |
Ρε κοπελα μου 8 τεστ=104 ευρω,καιρος για τετοια ειναι? Να εκανες μια β-χοριακη. Και οχι δεν εισαι εγκυος,πηρες το χαπι και 8 τεστ,ε αμα εισαι βαφτισε το Σουπερμαν. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #90272 από constantinaa στις 03 Δεκεμβρίου 2011, 9:40μμ
αχαχα.. Δεν πληρωσα τοσα.. 20 ευρω πληρωσα για τα 4 και τα αλλα 4 μου τα καναν σε μια κλινικη, νοσοκομα, 2 καθε φορα.. Απλα μου εβαλε στο μυαλο μια νοσοκομα οτι μπορει και να ειμαι για να μην μου ρχετε η περιοδος και να πρεπει να κανω εξετασεις αιματος.. το προβλημα ειναι πως βρισκομαι στο εξωτερικο και καθυστερω να παω καπου γιατι το ψαχνω που πρεπει να αποταθω γιατι δεν ξερω.. ειναι πιο περιπλοκο το θεμα αποτι να εισαι στην Ελλαδα.. Βρισκομαι σε απογνωση.. Εχω καθυστερηση 1 μηνα και 15 μερες, και δεν βλεπω περιοδο.. Οσο για το αγχος. Εδω και 15 μερες δεν αγχωνομαι καθολου αλλα παλι δεν μου ερχεται |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #90300 από Dorina στις 04 Δεκεμβρίου 2011, 1:48μμ
μέλος από: 17/11/2011 μηνύματα: 19 0 |
Πότε το πήρες το χάπι;;; γιατί όπως το λέει και το όνομα είναι της επόμενης μέρας.. αν το πήρες μετά από δύο μέρες.. ίσως ο οργανισμός σου να έπαθε ένα μικρό σοκ!! Πάντως αν το πήρες σωστά δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι έγκυος μην ανησυχείς.. έχω πάρει και γω αλλά η περίοδος μου ήρθε άμεσα.. σε σένα όντως έχει αργήσει.. Αλλά αφού έχεις κάνει και τόσα τεστ αρνητικά δεν παίζει να είσαι.. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να μην σκέφτεσαι πόσες μέρες έχεις καθυστέρηση.. αν περάσουν πάνω από 2 μήνες τότε να αρχίσεις να ανησυχείς.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #90323 από constantinaa στις 04 Δεκεμβρίου 2011, 6:18μμ
Το χαπι το πηρα την επομενη μερα.. Μετα απο περιπου 8 ωρες, μπορει και λιγοτερο.. Ειδα αιμα μετα απο καμια εβδομαδα, μεσα του Σεπτεμβρη αλλα δεν ηταν οπως τισ προηγουμενες περιοδουσ μου.. Μπορει να ηταν και ψευδοπεριοδος δηλαδη? Προσπαθω να χαλαρωσω οσο πιο πολυ γινεται αλλα μου εχουνε σπασει τα νευρα.. Και 1% πιθανοτητα να υπαρχειι να ειμαι εγκυος σημαινει οτι θα ειμαι 3 μηνων τωρα.. Δεν επρεπε να εχω συμπρτωματα? Να φουσκωσει η κοιλια μου? Ζαλαδεσ? Αναγουλες? Τιποτα δεν εχω.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |