Μήνυμα στις 3/12/2011 στις 21:22 @Sex
Ρε κοπελα μου 8 τεστ=104 ευρω,καιρος για τετοια ειναι? Να εκανες μια β-χοριακη. Και οχι δεν εισαι εγκυος,πηρες το χαπι και 8 τεστ,ε αμα εισαι βαφτισε το Σουπερμαν. Πήγαινε στο θέμα: εγκυρότητα τεστ εγκυμοσυνης
Μήνυμα στις 3/12/2011 στις 21:18 @Θ. Κλημεντίνη
+666 Πήγαινε στο θέμα: πως να χωρισω
Μήνυμα στις 3/12/2011 στις 21:11 @Sex
Εχεις κανει σεξ?Προφυλαξεις επαιρνες? Πήγαινε στο θέμα: Εξωγκοματα
Μήνυμα στις 3/12/2011 στις 20:53 @Κλάψιμο
Καλησπερα,ειμαι καινουρια στο φορουμ,οποτε αν εχω κανει καποιο λαθος,ζητω συγνωμη. Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας... Ειμαι 21 χρονων,και εχω σχεση σχεδον 4 χρονια.Τα πρωτα χρονια ημασταν σχετικα καλα,ειχαμε τους τσακωμους μας,αλλα τπτ σοβαρο. Απο τον Μαιο και μετα,ξεκινησαν μεγαλοι τσακωμοι,γκρινιες,και μικροχωρισμοι. Η αιτια για ολα αυτα...χμμμ ακομα δεν ξερουμε ποια ειναι:Ρ Απλα σταματησαμε να τα πηγαινουμε καλα,νιωθω οτι εχουμε σταματησει ο ενας να θαυμαζει τον αλλο,νιωθω απλα οτι εχουμε κανει τον κυκλο μας. Ολους αυτους τους μηνες,προσπαθουμε να βαλουμε μια ταξη,ωστε να σωσουμε την σχεση μας...θα μου πειτε νεα παιδια ειστε,δεν θα ειστε μαζι για μια ζωη.Το ξερω,δεν θα ειμαστε για παντα μαζι,αλλα μετα απο τοσα χρονια δεν μπορουμε να χωρισουμε ετσι απλα. Τελος παντων,καλος ο προλογος,ας σας μιλησω για το σημερινο περιστατικο. Εγω εδω και καιρο γραφω σε ενα φορουμ,οπου εκεινος το ανακαλυψε και μπηκε και εκεινος...ολα ωραια και καλα μεχρι εδω.Εκει μια κοπελα ξεκινησε να του την πεφτει με πμ...δεν εδωσα σημασια,οπως και εκεινος με διαβεβαιωσε την πεμπτη οτι δεν τρεχει κατι και δεν μιλανε. Σημερα το πρωι,μιλουσαμε και πανω στην κουβεντα του ξεφυγε οτι μιλαει με εκεινη την κοπελα μεσω σκυπε. Τον ρωτησα για ποιον λογο μου ελεγε ψεμματα τοσο καιρο,αλλα αρχισε να φωναζει και να κανει υστεριες. Τον αφησα να ηρεμισει και τον πηρα μετα απο πεντε ωρες,οπου του ειπα "Δεν με πειραζει το οτι μιλας,ειναι δικαιωμα σου.Με ενοχλει που με κοροιδεψες και μου ειπες ψεμματα",ξανα υστεριες και φωνες και μου εκλεισε το τηλεφωνο.Δεν τον ξαναπηρα και ουτε θα τον παρω. Σας φαινεται σωστη αντιμετωπιση αυτη μετα απο τοσα χρονια?Πιστευω οτι μετα απο ολο αυτο το διαστημα,περα απο ζευγαρι εχουμε και μια εκτιμηση και εναν σεβασμο ο ενας στο προσωπο του αλλου,σαν ανθρωποι και οχι σαν ζευγαρι.Ακομα και οταν χωρισουμε,θα ειναι σημαντικος για εμενα,θα τον αγαπαω και θα τον εκτιμω.Γιατι εκεινος να με αντιμετωπισει ετσι? Πήγαινε στο θέμα: Τα τελευταια σταδια μια σχεσης! |