μονοτονια και ελειψη παθους στο σεξ
Μήνυμα #90045 από nikos995 στις 28 Νοεμβρίου 2011, 11:37μμ
μέλος από: 9/10/2011 μηνύματα: 22 0 |
γεια σας και παλι φιλοι του φορουμ..παει λιγος καιρος οπου με την κοπελα μου εχουμε συχνες σεξουαλικες επαφες (3-4 φορεσ την εβδομαδα)..αλλα τωρα τελευταια εχει γινει πολυ συνιθισμενο...δηλαδη απο εκει που το σεξ το εβλεπα σαν κατι το απιαστο και σαν ενα ονειρο..τωρα ειναι σαν να πηγαινω για καφε και περναω καλα...δηλαδη το παθος ειναι ελαχιστο...και ειναι σαν να μου λεει κ εκεινη "αντε τελειωνε βαρεθηκα..παμε κτλπ." και μερικες φορεσ οταν ημαστε στα προκαταρτικα μου λεει πως τα κανω λιγο ξενερωτα και πολυ γρηγορα..σαν να θελω να κανω την δουλεια μου κ να φυγω...αλλα εγω δεν το βλεπω ετσι...απλως δεν ξερω ισωσ δεν μου δειχνει κ αυτη αρκετη θεληση ωστε να το κανω αργα,ρομαντικα και συναισθηματικα...παιδια τι να κανω..πως να κανω το σεξ μας παλι να ειναι συναρπαστικο...πως να αναψω την φλογα στην σχεση μας ξανα...τι ακριβως να κανω στα προκαταρτικα και πως να την αναψω και να αναστηθει αυτο το παθος που παλια υπηρχε συνεχως...(και να ξερετε πως εγω ειμαι 16 και εκεινη 15) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #90047 από aswtos στις 28 Νοεμβρίου 2011, 11:54μμ
μέλος από: 2/9/2011 μηνύματα: 428 0 |
Αποδεκτή απάντησηνικο αφου ειναι ετσι τα πραγματα δεν θα ηταν κακο να κανετε κανενα διαλειμματακι για λιγες μερες. να το λαχταρισετε και οι δυο. να μην το κανετε διεκπεραιοτικα αλλα με ολη την ενταση της πρωτης φορας. κατα τα αλλα προσπαθηστε να μοιραστητε φαντασιωσεις ο ενας του αλλου και να τις κανετε πραγματικοτητα αν συμφωνητε και οι δυο. επισης μια καλη ιδεα θα ηταν να το βαλετε σαν στοιχημα πως θα κανετε τα παντα για να ερεθισει ο ενας στον αλλο εκτος απο διεισδυση. απο ενα σημειο και υστερα μπορει να εχετε αναψει τοσο πολυ που να σε παρακαλαει να συνεχισεις και να μπεις μεσα της. γενικα να εισαι περιποιητικος μαζι της. δοκιμαστε να κανει ερωτικο μασαζ ο ενας στον αλλο αρχικα χωρις να εχετε επαφη με τις ερωτογενεις ζωνες και στην συνεχεια ολο και εντονοτερα! αλιμονο αν βαρεθηκατε το σεξ τοσο συντομα! προσπαθηστε να βγειτε απο τη ρουτινα. δοκιμαστε αν θελετε και καποιους ρολους, νεες στασεις και γενικα βαλτε φαντασια στην ολη διαδικασια. καλη επιτυχια! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #90048 από nikos995 στις 29 Νοεμβρίου 2011, 12:10πμ
μέλος από: 9/10/2011 μηνύματα: 22 0 |
σε ευχαριστω πολυ φιλε μου..νομιζω πως με βοηθησες αρκετα ωστε να καταλαβω καποια πραγματα...!! και παλι σε ευχαριστω πολυ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #90053 από Doctoras στις 29 Νοεμβρίου 2011, 9:13πμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Όταν διάβασα μονοτονία και έλλειψη το μυαλό μου πήγε στα μαθηματικά... s: |
προφίλάλλα...˵quote˶ |