Μήνυμα στις 14/12/2011 στις 00:44 @Sex
βρε αυτα ειναι ανουσια τωρα ολα..οσο και αν την θες οσο καιρο και αν ειχες φαει κολλημα..αν ειναι ετσι οπως τα λες δεν αξιζει να την κοιτας οχι να της δινεις ευκαιριες και Μ*ΛΑΚΙΕΣ...ολα ειναι μια ροδα φιλε μου..δεν αξιζει να στεναχωριεσαι για τιποτα..για τιποτα ομως...απολαυσε την ζωη σου και να μην σε χαλαει τιποτα..γιατι αυτα τα χρονια τα ζεις μια φορα δεν γυρνανε πισω..να εχεις ρε αδερφε μια καλη αναμνηση...γιαυτο οσο και να την θες..καλυτερα να την αφησεις..αν μεινεις μαζι της..θα δεις και θα θυμηθεις τα λογια μου πως με την πρωτη ευκαιρια θα σε αφησει ξανα για κατι πιο ενθουσιωδες..και σιγα μην κατσει να σκεφτει αν θα στεναχωριθεις εσυ...γιαυτο φιλε μου αστην..τελειωσε αυτη..βρες αλλη..πιο καλα για σενα και για αυτην!! ( μην νομιζεις οτι σου κανω τον εξυπνο αλλα οτι ξερω απο προσωπικες μου εμπηρειες σου λεω...16 χρονων ειμαι..ελπιζω να σου περασα κατι στο μυαλο )
Πήγαινε στο θέμα: H κοπελα μου το εκανε με αλλον
Μήνυμα στις 14/12/2011 στις 00:34 @Sex
Κοιτα εγω με την κοπελα μου το δοκιμασαμε μια φορα...και μπορω να πω πως ειναι μακραν το ωραιοτερο σεξ που εχω κανει ποτε...το απολαυσα παρα πολυ..βεβαια να ειναι απο τις τελευταιες μερες σου ωστε να μην γεμισετε αιματα κ να το απολαυσετε...επισης ξερω πως η κοπελα οταν ειναι οι μερες τις περιοδου της νιωθει πολυ ασχημα με τον εαυτο της και αυτο την κανει να εχει ολο και πιο πολλες "ορεξεις"..οποτε αξιζει τον κοπο να δοκιμασεις και πιστευω θα δεις μεγαλη διαφορα...βεβαια ειχε λιγο αιμα στα σεντονια μου μετα..αλλα ισα ισα...σχεδον τιποτα...α και μην ξεχασετε το προφυλακτικο..μην ακους που λενε οτι τελειωνουν μεσα στις κοπελες και φτιαχνονται...αυτο ειναι ακρως επικινδυνο γιατι το αιμα της περιοδου εχει πολλες βλαβερες ουσιες (γιαυτο τις αποβαλλει το σωμα σας) και υπαρχει υψηλος κινδυνος να μολυνθειτε και οι 2 και με πιο πολλες πιθανοτητες το αγορι σου...αλλα σε πληροφορω ειναι τελειο...ελπιζω να βοηθησα!
Πήγαινε στο θέμα: σεξ τις μερες της περιοδου
Μήνυμα στις 5/12/2011 στις 23:37 @Sex
εγω ειμαι 16 και τον εχω 15...μετρηση μολις τωρα!!
Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον έχετε ?
Μήνυμα στις 29/11/2011 στις 23:38 @Sex
πο...ασε..και τα κανω τωρα στο σχολειο εγω :S Πήγαινε στο θέμα: μονοτονια και ελειψη παθους στο σεξ
Μήνυμα στις 29/11/2011 στις 00:10 @Sex
σε ευχαριστω πολυ φιλε μου..νομιζω πως με βοηθησες αρκετα ωστε να καταλαβω καποια πραγματα...!! και παλι σε ευχαριστω πολυ
Πήγαινε στο θέμα: μονοτονια και ελειψη παθους στο σεξ
Μήνυμα στις 28/11/2011 στις 23:37 @Sex
γεια σας και παλι φιλοι του φορουμ..παει λιγος καιρος οπου με την κοπελα μου εχουμε συχνες σεξουαλικες επαφες (3-4 φορεσ την εβδομαδα)..αλλα τωρα τελευταια εχει γινει πολυ συνιθισμενο...δηλαδη απο εκει που το σεξ το εβλεπα σαν κατι το απιαστο και σαν ενα ονειρο..τωρα ειναι σαν να πηγαινω για καφε και περναω καλα...δηλαδη το παθος ειναι ελαχιστο...και ειναι σαν να μου λεει κ εκεινη "αντε τελειωνε βαρεθηκα..παμε κτλπ." και μερικες φορεσ οταν ημαστε στα προκαταρτικα μου λεει πως τα κανω λιγο ξενερωτα και πολυ γρηγορα..σαν να θελω να κανω την δουλεια μου κ να φυγω...αλλα εγω δεν το βλεπω ετσι...απλως δεν ξερω ισωσ δεν μου δειχνει κ αυτη αρκετη θεληση ωστε να το κανω αργα,ρομαντικα και συναισθηματικα...παιδια τι να κανω..πως να κανω το σεξ μας παλι να ειναι συναρπαστικο...πως να αναψω την φλογα στην σχεση μας ξανα...τι ακριβως να κανω στα προκαταρτικα και πως να την αναψω και να αναστηθει αυτο το παθος που παλια υπηρχε συνεχως...(και να ξερετε πως εγω ειμαι 16 και εκεινη 15)
Πήγαινε στο θέμα: μονοτονια και ελειψη παθους στο σεξ
Μήνυμα στις 27/11/2011 στις 21:08 @Sex
γλυτωσες και την ολη διαδικασια να την ξεπαρθενιασεις....σκεψου το και ετσι.!!
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ειναι παρθενα!!!
Μήνυμα στις 24/11/2011 στις 23:19 @Sex
και κατι αλλο.... να ξερεις πως και οταν κανει και η κοπελα μου κατι τετοια παρομοια σκηνικα οχι μονο δεν με ξενερωνουν..ισα ισα που μου αρεσουν και πολυ μαλιστα...βαλε κ λιγο παθος και θα δεις θα το απολαυσεις κ εσυ κ αυτος περισσοτερο...εξ'αλλου αφου ανεφερες πως τον θες πολυ θα βγει απο μονο του το παθος...οποτε μην ανχωνεσαι.!!! καλη τυχη!!(ξανα :P )
Πήγαινε στο θέμα: στοματικο
Μήνυμα στις 24/11/2011 στις 00:08 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:κοιταξε ειμαι και λιγο μικρος..αλλα ισως σε βοηθησω...γιατι και η κοπελα μου αυτο κανει οταν θελει κατι παρομοιο...θα μπορουσες οταν σε φιλαει και εχει αναψει λιγο το σκηνικο να τον αγγιζεις στο κεφαλι κ να τον παιρνεις αισθησιακα προς τα κατω και να του δειξεις πως το θες...δεν ειναι αναγκη να του το πεις γιατι προφανως θα ξενερωσει..καποιες φορες οι πραξεις λενε πολλα περισσοτερα..(εγω δν ξερω αν βοηθησα...16 χρονων ειμαι οτι ξερω απο προσωπικες μου εμπηριες σου ειπα) καλη τυχη!:)Πήγαινε στο θέμα: στοματικο
Μήνυμα στις 22/11/2011 στις 18:37 @Sex
ειναι σιγουρο πως δεν ειχε κανει κατι παλια πριν γνωρισει εμενα...απλως δν ξερω αν κανω κατι εγω λαθος..
Πήγαινε στο θέμα: αίμα την πρώτη φορά |