Ποση ωρα ειναι το normal;
Μήνυμα #90021 από Neckolas στις 28 Νοεμβρίου 2011, 9:15μμ
![]() |
Γεια σας. Είμαι 16 και θα ήθελα να μάθω πόση ώρα είναι το normal για να χύσω. Δεν έχω κάνει sex ακόμα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #90025 από psixakias στις 28 Νοεμβρίου 2011, 9:40μμ
![]() ![]() μηνύματα: 332 ![]() |
Ο καθένας κάνει όσο μπορεί. συνίθως κάνουν σεξ γύρο στα 20 λεπτά. άλλοι όμως κάνουν και ώρες. εγώ όμως κάνω λεπτά και κρατιέμαι χαχααχ... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #90030 από aswtos στις 28 Νοεμβρίου 2011, 10:06μμ
δεν μπορει να οριστει με καποιο σαφη τροπο η φυσιολογικη διαρκεια ερεθισμου μεχρι την εκσπερματωση αφου αποτελει ενα θεμα που ποικιλει απο επαφη σε επαφη και απο ανδρα σε ανδρα. μια επαφη κρινεται πως εχει ικανοποιητικη διαρκεια οταν τελειωνοντας ειναι ικανοποιημενοι και οι δυο συντροφοι. με βαση αυτη τη λογικη μια εκσπερματωση που συμβαινει στα πρωτα 10 λεπτα της επαφης κρινεται συντομη, στα 15΄-30΄ικανοποιητικη και απο εκει και μετα μπορουμε να πουμε πως αγγιζει την υπερβολη. παντως ανεξαρτητα απο ολα αυτα η διαρκεια του αυνανισμου δεν μπορει να συσχετιστει απολυτα με αυτη του σεξ αφου ο σεξουαλικος ερεθισμος διαφερει σε ενταση και τροπο. εξαλλου σχεδον ολοι οι εφηβοι και οι νεοι στις πρωτες επαφες τους αντιμετωπιζουν εντονοτερο ή πιο ηπιο προβλημα προωρης εκσπερματωσης. ειναι κατιπου αντιμετωπιζεται με την εμπειρια αφου μαθαινεις να κοντρολαρεις το σωμα σου. μην αγχωνεσαι προς το παρον απλα για να μην αντιμετωπισεις καποια δυσκολια στο μελλον προσπαθησε οταν αυνανιζεσαι να παρατηνεις οσο μπορεις περισσοτερη ωρα τον ερεθισμο του πεους σου εστω και με διαλειμματα ωστε να μην συνηθιζει ο οργανισμος σου να τελειωνει γρηγορα. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #90044 από Doctoras στις 28 Νοεμβρίου 2011, 11:32μμ
Συνήθως 15-20 λεπτά.Αν πάλι είσαι πολύ ξαναμμένος τελειώνεις και στο τρίλεπτο αντίθετα αν έχεις και δεν έχεις κρατάς και κάνα σαραντάλεπτο+. Με λίγα λόγια ανάλογα την όρεξη.Εμένα μου έχει συμβεί απο δευτερόλεπτα κατόπιν διείσδυσης έως και σαράντα μπορεί ίσως παραπάνω λεπτά. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |