Απορίες πάνω στο σεξ
Μήνυμα #89877 από MixalisS στις 27 Νοεμβρίου 2011, 1:22μμ
![]() μηνύματα: 71 ![]() |
Έχω μερικές απορίες που μπορεί να σας είναι γελοίες άλλα θα ήθελα να τις μάθω γιατί μερικές φορές αναρωτιέμαι και δεν ξέρω πως να βρω απαντήσεις. ![]() Με λένε Μιχάλη και σε μερικές βδομάδες κλείνω τα 18. 1) Πως θα κάνω έρωτα με την κοπέλα μου χωρίς τυχόν προβληματισμούς? ( φοβάμαι μήπως κάτι πάει στραβά ) ![]() 2) Υπάρχεις τρόπος να χρησιμοποιήσω προφυλακτικό με συγκεκριμένο τρόπο? ( ξέρω πως έχει οδηγίες άλλα ρωτάω για να μου πείτε ) 3) Αυνανίζομαι πάρα πολύ συχνά ( 2-3 φορές την ημέρα ) σημαίνει κάτι αυτο? μήπως πρέπει να σταματήσω να το κάνω τόσο συχνά? 4) Οταν κάποιος βλέπει ένα πέος είναι φυσιολογικό να ερεθύζεται? ας πούμε οταν βλέπουμε τσόντα. Μήπως είναι θαυμασμός? Η παίζει να είμαι λούλης? 5) όταν μιλάω στο τηλέφωνο με την κοπέλα μου μου σηκώνεται τι μπορεί να σημαίνει? Επίσης όταν είμαστε έξω σινεμά ή για καφέ μου σηκώνεται συνέχεια χωρίς να κάνουμε κάτι! Νιώθω άσχημα και έχουμε μιλήσει και γελάει. Μου λέει φυσιολογικό είναι δεν είσαι ο μόνος. Είναι φυσιολογικό? Εσας σας έχει τύχει? 6) Κάποιες φορές παρατηρώ στο εσώρουχο κάποια υγρά ( όχι σπέρμα ) αυτό γιατί συμβαίνει? Μήπως είναι προωρη εξπερμάτωση? 7) Τα 17 εκατοστά σε πεός είναι φυσιολογικά? Ρωτάω γιατί άκουσα κάποιες κοπέλες και λέγαν για 19 εκατοστα και μου ήρθε κάπως! ![]() 8) Το πετσάκι από το πέος μου πριν κανα 2 χρόνια είχε κοπεί κάπως και πονούσε, είχα μια μικρή πληγή με λίγο αίμα! Τώρα είναι οκ χωρίς κανένα πρόβλημα απλά σκεφτομουνα αν στην πρώτη ερωτική επαφή υπάρχει περιπτωση να κοπεί εντελώς και έχω καμια αιμοραγία και τρέχω. Αυτό αν το ακουμπίσω μπορώ να καταλάβω σε πιο σημείο είναι κομένο. Γιατί να έγινε αυτό? Μπορεί να σας φανουν κάπως. Ευχαριστώ και συγγνώμη και τις πολλές ερωτήσεις που έκανα. Φιλικά - Μιχάλης. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #89878 από Doctoras στις 27 Νοεμβρίου 2011, 1:32μμ
1)Δεν θέλει άγχος.Όλα καλά θα πάνε. 2)???Τι άλλος τρόπος? 3)Κανένα πρόβλημα απλά για να είσαι πιο ντούρος μην τραβάς όταν πρόκειται να έρθεις σε επαφή. 4)Λούλης?Φαντασιώνεσαι άντρες?Σου αρέσει η ιδέα να κάνεις κάτι με άντρα?Αν όχι πες απλά ότι αυτό είναι περιέργεια.Έτσι είναι οι γκέϊ? 5)Μου τυχαίνει συχνά και χωρίς λόγο.Φυσιολογικότατο πρέπει να είναι. Αντίθετα αν δεν λειτουργούσε και γενικά δεν συναίβεναι θα έπρεπε να ανησηχούσες. 6)Αν έχει καυλ΄΄΄σει πιο πριν ναι ίσως.Διαφορετικά δεν έχω ιδέα. 7)Ναι ύπερκετα. 8)Μπορεί ναι μπορεί όχι εξαρτάται τι θα κάνεις.Εμένα δεν έχει κοπεί ποτέ του. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #89879 από MixalisS στις 27 Νοεμβρίου 2011, 1:47μμ
8) Μπορεί ναι μπορεί όχι? Εξαρτάται απο το τι??? 4)Οχι δεν φαντασιώνομαι ουτε σκεφτηκα να κάνω κάτι με άντρα. Μάλλον κατάλαβες λάθος. 5) Αν δε μου συναίβεναι τότε να ανησυχούσα! Πάνω σε τι? Εφόσον δηλαδή μου συμβαίνει να μην ανησυχώ? 2) Ενοοώ κάποιος τρόπος ώστε να μη σπάσει ή τυχόν βγει! Μήπως το βάλω λάθος με αέρα ή χωρίς και τετοια. Να είναι έξω η βαλανος η οχι? Δεν έχω χρησιμοποιήσει και ποτέ. 6) Ναι αυτό συμβαίνει οταν μου σηκώνεται απο πριν και μετά προσέχω μερικά υγρά ελάχιστα σο εσώρουχο ( ισα ισα που τα διακρίνεις ) περισσοτερο έχω στη βάλανο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #89918 από aswtos στις 27 Νοεμβρίου 2011, 6:47μμ
Αποδεκτή απάντησησεξ να ειναι απλα μια συνεχεια ολων των αλλων. ακομη και αν παει κατι στραβα να μην απογοητευθεις και να εισαι ηρεμος. νεος εισαι οποτε με υπομονη, ηρεμια και λιγη βοηθεια απο την κοπελα σου ολα θα διορθωθουν! αλλωστε κανεις δεν γεννηθηκε τελειως και να ξερεις πως και εκεινη θα εχει αναλογες με τις δικες σου ανασφαλειες.2)ο σωστος τροπος για να φορεσεις προφυλακτικο ειναι ενας δηλαδη αυτος που αναγραφεται στις οδηγιες. ανοιγεις την συσκευασια προσεκτικα και οχι με τα δοντια ή με ψαλιδι για να μην τρυπησεις το προφυλακτικο, κρατας με τα δυο σου δακτυλα την κορυφη του προφυλακτικου και με το αλλο χερι το ξετυλιγεις μεχρι τη βαση του πεους σου που πρεπει να ειναι σε πληρη στυση. αφου τελειωσεις το βγαζεις πριν χασεις την στυση σου προσεκτικα ωστε να μην χυθει το σπερμα, του κανεις ενα κομπο και το πετας στα σκουπιδια. μετα πλενεις τα χερια σου αλλο και το πεος σου σε περιπτωση που θα υπαρξει συνεχεια και με αλλα. την πρωτη φορα που θα χρησιμοποιησεις προφυλακτικο να εισαι καλυτερα σε χαλαρη φαση μονος σου και οχι με την κοπελα σου. κανε μια προβα μονος σου για να μην ψαχνεσαι εκεινη την ωρα. 3)δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος αριθμος αυνανισμων την ημερα που να θεωρητε φυσιολογικος. ολα ειναι αποδεκτα απο τη στιγμη που δεν διαταρασσουν την υπολοιπη ζωη σου και δεν σου εχει γινει εμμονη ιδεα. καποιο προβλημα υγειας δεν μπορει να σου παρουσιασθει απλα σε περιπτωση που ο αυνανισμος εχει εξελιχθει για σενα ολα αυτα τα χρονια σε μια αγχωτικη και συντομη διαδικασια μπορει να αντιμετωπισεις καποιο προβλημα προωρης εκσπερματωσης. κατα τα αλλα οι συχνες εκτονωσεις βοηθουν τους ορχεις ωστε να λειτουργουν σωστα και στο μεγιστο βαθμο. 4) οταν βλεπεις μια τσοντα δεν ερεθιζεσαι απο την εικονα του πεους αλλα απο αυτα που βλεπεις να κανει το πεος. δεν ειναι πως φαντασιωνεσαι πεη απλα οτιδηποτε σχετιζεται με σεξουαλικη δραστηριοτητα σε ερεθιζει και αυτο ειναι απολυτα φυσιολογικο. δεν υποδηλωνει κατι για τις σεξουαλικες σου προτιμησεις. 5)ειναι φυσιολογικο και εχει συμβει και σε εμενα και σε ολους λιγο πολυ. δεν χρειαζεται να νιωθεις ασχημα. να ξερεις πως και η κοπελα σου το απολαμβανει γιατι καταλαβαινει με τον πιο ξεκαθαρο τροπο πως την ποθεις πολυ. εισαι και σε μια ηλικια που εχεις αρκετες ορμες και αν δεν εχεις και σεξουαλικες επαφες λογικο ειναι να εκδηλώνεται ετσι ο οργανισμος σου. 6) δεν ειναι προωρη εκσπερματωση αλλα προσπερματικα υγρα και προερχονται απο τον προστατη. δεν περιεχουν σπερμα απλα υγραινουν την ουρηθρα. δημιουργουνται οταν εχεις ερεθιστει πολυ και για αρκετη ωρα. ειναι σημαδι εντονου ερεθισμου και ειναι και αυτο απολυτα φυσιολογικο. αλλοι ανδρες εκρινουν ευκολοτερα προσπερματικα υγρα και αλλοι θελουν περισσοτερο ερεθισμο. εσυ μαλλον εισαι στην πρωτη κατηγορια. δεν χρειαζεται να ανησυχεις. συνδεεται απολυτα με το νουμερο 5. 7) τα 17 εκατοστα δεν ειναι απλα αρκετα αλλα υπερβαινουν και τον μεσο ορο. το πεος σου ειναι απολυτα ικανοποιητικο σε μηκος. σιγουρα υπαρχουν μεγαλυτερα αλλα κυκλοφορουν και πολλα μικροτερα. δεν προκειται κανεις να σε πει μικρο παντως! 8) σε ορισμενες περιπτωσης οταν ο χαλινος ειναι λιγο μικρος μπορει να κοπει με την πρωτη σεξουαλικη επαφη αλλα αυτο δεν ειναι απολυτο. σε επαφες με χρηση προφυλακτικου δεν θα εχεις κανενα προβλημα. αν κανεις ελευθερο σεξ μπορει και να σου ανοιξει στην πρωτη επαφη καποια μικρη πληγη αλλα οχι κατι το ανησυχητικο. ειδικα απο τη στιγμη που σου συνεβη παλιοτερα πιθανον τωρα να μην εχεις ξανα κατι αναλογο. παντως μην σε αγχωνει αυτο. οτι ειναι να γινει θα γινει εκεινη τη στιγμη. πιστευω να σε καλυψα σε ολα! καλη επιτυχια! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #89934 από MixalisS στις 27 Νοεμβρίου 2011, 9:29μμ
1)Τι εννοείς να πάει κάτι στραβά? Σίγουρα θα απογοητευθώ! Τι εννοεις με τη βοήθεια της κοπέλας μου? 4)Δηλαδή συμβαίνει επειδή απλά το παρατηρεί κάποιος? Κάτι σαν περιέργεια? Μήπως είναι θαυμασμός σε συγκριση με το δικό μας? Μήπως μπαίνει το μυαλό σε αυτό? Είναι σοβαρό μήπως υποδηλώνει κάτι? 8)Αν κοπεί ο χαλινός τι επιπτώσεις θα έχω? Σοβαρές ή όχι? 6) Αυτό που είπες προσπερματικά υγρά και για πρώτη κατηγορία τι ακριβώς εννοεις? 3) Δηλαδή θα ολοκληρώνω πολύ σύντομα? Δεν θα έχω αντοχή? Βασικά υπάρχει τρόπος να το κοιτάξω αυτό? Δηλαδή παίζει να ολοκληρώσω και μετά να μην έχω στύση? ( ρομπα ) ![]() Καλά τώρα κοπλαρα τελείως! Θ έχω πολύ αγχος και θα τα κάνω θάλασσα! Μετά απο ολα αυτα ξενερωσα! Ισως δεν επρεπε να τα πω ![]() Όπως και να χει ευχαριστώ για τις απαντήσεις... ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #89970 από MixalisS στις 28 Νοεμβρίου 2011, 9:56πμ
Κανείς?? ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #90007 από aswtos στις 28 Νοεμβρίου 2011, 5:52μμ
1) εννοω να προσπαθησει να σε ερεθισει και να μην το αντιμετωπισει σαν προβλημα. 4) ξεκολλα επιτελους! δεν υποδηλωνει τιποτα το αρνητικο! γκέϊ δεν προκειται να γινεις αν δεν το θελεις κιολας! ειναι αποκλειστικα και μονο αποτελεσμα της παρακολουθησης ερωτικης δραστηριοτητας και δεν παιζει κανενα ρολο αν ειναι ομοφυλικη ή ετεροφυλικη αυτη. οπως και να εχει καποιο ερεθισμο ειναι λογικο να σου τον δημιουργει. 8)συνηθως δεν εχει σοβαρες επιπτωσεις αφου αν συμβει προκαλει μονο μια μικρη πληγη η οποια επουλωνεται συντομα απο μονη της και δεν σου παρουσιαζει καποιο προβλημα στο μελλον. σε σπανιες μονο περιπτωσεις μπορει να χρειαστει και παρεμβαση απο γιατρο σε περιπτωση που η πληγη ειναι καπως μεγαλυτερη. ανεξαρτητα παντως απο αυτο δεν δημιουργει κανενα προβλημα στην υπολοιπη σεξουαλικη ζωη. 6) εννοω πως ισως εισαι απο τους ανδρες που βγαζουν προσπερματικα υγρα σε μεγαλυτερη ποσοτητα και πιο ευκολα σε σχεση με αλλους. δεν ειναι κακο αυτο. εχει να κανει και με το οτι εισαι 18 και εχει αναγκη το σωμα σου απο σεξ. δεν εχω να σου πω κατι περισσοτερο για τα προσπερματικα υγρα. μοιαζουν στην συσταση με το σπερμα απλα δεν περιεχουν σπερματοζωαρια. ειναι διαφανα και κολλωδη. 3) ο πιο απλος τροπος για να διαπιστωσεις αν τελειωνεις γρηγορα ειναι με τον αυνανισμο και το ποση ωρα διαρκει. σιγουρα δεν ειναι αντιπροσωπευτικο απολυτα αλλα σου δινει μια εικονα για τις αντοχες σου. οι πρωτες φορες λιγο πολυ ειναι συντομες για ολους. παντως στην ηλικια σου το πιθανοτερο ειναι πως μπορεις να ξαναερθεις σε στυση σε ελαχιστο χρονο μετα την εκσπερματωση οποτε μην σε ανησυχει αυτο. ηρεμησε και μην σκεφτεσαι βλακειες! κανεις δεν γεννηθηκε ο τελειος εραστης ουτε τα ηξερε ολα. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |