Μήνυμα στις 19/3/2012 στις 18:18 @Sex
@M1k3y Επειδή λοιπόν δεν απάντησα σε εσένα καλά θα κάνεις να μη μιλάς. όταν απαντήσω σε δικό σου θέμα τότε να εκφράσεις άποψη. Το τι θα κάνω είναι δική μου επιλογή. Κοίτα τι γράφεις εσύ και άσε τους άλλους. Πήγαινε στο θέμα: Τριπλή σχέση
Μήνυμα στις 19/3/2012 στις 15:17 @Μηχανήματα
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Πήγαινε στο θέμα: Πρόγραμμα σχετικά με μουσική
Μήνυμα στις 19/3/2012 στις 15:15 @Κλάψιμο
Είσαι βλάκας όσο δεν πάει! Παντρέψου και μπες σε αγγελία! Όλες οι αδερφές χαραμίζουν τα νιάτα των γυναικών τους και ντροπιάζουν τα παιδιά τους για να βάζουν ψολές στα κωλομέρια τους! Τουλάχιστον να μείνουν μόνοι, όχι να κάνουν οικεγένιες και στα κρυφά να τους πηδάνε ασύστολα! Ε ρε πόσο τις λυπάμαι αυτές τις κοπέλες. Ούστ! ΕΛΕΟΣ ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ Πήγαινε στο θέμα: Νιωθω ασχημα
Μήνυμα στις 19/3/2012 στις 11:35 @Sex
Το αγόρι μπορεί να το πάρει φυσιολογικά γιατί βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με εσένα. Η κοπέλα όμως θα φρικάρει τελείως και θα έχει και δίκιο! Τριπλή σχέση λέει! Αυτά δε γίνονται καλύτερα να πας να βρεις άτομα στην ίδια ΘΕΣΗ με εσένα ώστε να το πάρουν φυσιολογικά. Δεν θα νιώθεις ενοχές να πληγώσεις την καημένη την κοπέλα? Θα μου πεις τι ενοχές να νιώθεις, εδώ την κοροιδεύεις κατάμουτρα. Πήγαινε στο θέμα: Τριπλή σχέση
Μήνυμα στις 19/3/2012 στις 11:29 @Κλάψιμο
@M1k3y Ναι, είναι δυνατόν, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο. Πες μου έναν λόγο γιατί να μην είναι? Αυτά που λες φίλε δεν είναι λογικά γιατί πολύ απλά δεν γίνεσαι άλλα έτσι είσαι από την ώρα που θα γεννηθείς. Οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι να τρέφουν συναισθήματα προς όλους, ενώ εξελίσσονται συνέχεια, συνεπώς τίποτα δεν εμποδίζει το σεξουαλικό προσανατολισμό από το να αλλάξει, καθώς ο άνθρωπος ωριμάζει. Φυσικά και τρέφουν συναισθήματα άλλα όχι απ τη μια μέρα στην άλλη να γίνεσαι και στραιτ ή γκέι! Φυσικά και δεν εμποδίζει τίποτα τον σεξουαλικό προσανατολισμό διότι εξαρχής είσαι σε ΜΙΑ από τις ΔΥΟ κατηγορίες! Η ωρίμαση σίγουρα παίζει ρόλο άλλα όχι να αλλάξει κάποιος μετά από μια 10ετια! Δηλαδή είναι σα να μου λες ότι ο πατέρας σου μπορεί αύριο μεθαύριο να κουνάει την αχλαδιά! Η κάποιος ο οποίος είναι άντρας και στη ζωή του είναι στραιτ να φτάσει σε σημείο να κάνει οικογένεια , να παντρευτεί και ξαφνικά να ΩΡΙΜΑΣΕΙ και να γίνει γκέι! Ωχ όταν βλέπω τέτοια δε μπορώ. ΕΛΕΟΣ δηλαδή. Πήγαινε στο θέμα: Νιωθω ασχημα
Μήνυμα στις 19/3/2012 στις 11:21 @Sex
@John15 Άκου να σου πω λίγο, ο κάθε άνθρωπος έχει τη γνώμη του. Μάθε λοιπόν να δέχεσαι όλες τις γνώμες και όχι μόνο αυτές που σε συμφέρουν! Το παλικάρι μπορεί να είναι 15 χρονών και έχει μια άποψη! Από τι ηλικία έχει κάποιος άποψη δηλαδή? Εσύ τι άποψη έχεις ρε? Είναι άποψη να βγαίνεις με την κοπέλα και μετά με τον τύπο? Μετά σε πειράζει η γνώμη που έχει ο Λακης? Ξεφτίλα, μιλάς κιόλας. Η κοπέλα τ γνωρίζει αυτό η την παραμυθιάζεις? Φίλε τράβα κάνε ότι θες, πραγματικά κάνε ότι γουστάρεις μόνο μη μας τη λες κ απο πάνω γιατί απ΄ότι βλέπω άκυρους βγάζεις τους λάθος ανθρώπους ενω στην ουσία άκυρος είσαι εσύ. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα bi
Μήνυμα στις 18/3/2012 στις 19:41 @Μηχανήματα
Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να χωρίζω ένα μουσικό κομμάτι σε όποιο σημείο θέλω. Να βγάζω ας πούμε όλο το υπόλοιπο και να κρατάω μόνο το σημείο το οποίο με ενδιαφέρει. Ξέρει κανείς? Ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: Πρόγραμμα σχετικά με μουσική
Μήνυμα στις 18/3/2012 στις 15:43 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Αυτός μπορεί να ξέρει ότι τον γουστάρεις άλλα το θέμα είναι να σε γουστάρει και αυτός. Μπορεί απλά να μη σε κοιτάει ερωτικά και απλά να κολακεύεται στη σκέψη και μόνο ότι τον γουστάρεις εσύ.Εντάξει μπορεί και να ντρέπεται άλλα είπες είναι μήνες. Δεν θα έμπαινε στον κόπο να κάνει έστω μία κίνηση? Μπορείς να σιγουρευτείς αν του αρέσεις μέσω κάποιου γνωστού σου και στην πορεία να κάνεις εσύ μία κίνηση. Για αρχή μπορείς να κάνεις 2 πράγματα! 1) Να του πεις ένα απλό γεια. (λογικά ίσως κάνει την δεύτερη κίνηση, αν όμως όχι? προχωράς στο επόμενο βήμα) 2) Βρίσκεις από κάπου τον αριθμό του και του στέλνεις ένα μύνημα. Σίγουρα θα απαντήσει ακόμα και αν δεν σε γουστάρει. Αν συνεχιστεί και μιλάτε σημαίνει πως του αρέσεις αν όχι θα φανεί στην πορεία γιατί λογικά θα ξεκόψετε. Αυτά απο μένα. Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια
Μήνυμα στις 18/3/2012 στις 15:18 @Sex
ΑΔΕΡΦΑΡΑ δηλωμένη είσαι και τράβα κάνε ότι θες! Γούστο σου και καπέλο σου όπως λένε να κάνεις αυτό που σου αρέσει και να διαλεξεις τις επιλογές σου. lakis1 +1 Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα bi
Μήνυμα στις 18/3/2012 στις 15:12 @Κλάψιμο
@asap το οτι ηταν λεσβια πριν 10 χρονια σημαινει οτι ειναι και εκεινη την στιγμη και ολη την υπολοιπη ζωη της???? Τώρα θες και τα λες αυτά ρε? Είναι δυμνατόν να σε ερεθίζει το ίδιο φύλο και κάποια στιγμή να σταματήσει να συμβαίνει αυτό? Τι προσπαθείς να πεις? Τι μια είσαι γκέι και την άλλη στραιτ? Ξεκόλλα το μυαλό σου αυτά δε γίνονται! Χίλιες φορές να μην ήταν μαζί μου! Να βρίσκεται στο κρεβάτι με άτομο του ίδιο φύλου και ξαφνικά να σου πετάει " έχω αλλάζει"? Ούστ, απο κει που ρθε! Ακου ΗΤΑΝ και ΑΛΛΑΞΕ! Και που ξέρω εγώ αν δεν το κάνει για κάποιον άλλο λόγο! Τέτοια άτομα δεν θέλω να μ΄άγαπάνε! @myname Δεν θα άφηνες το αγόρι σου επειδή δε σε νοίαζει τι κάνει στο κραβάτι του? Θα καταλάβαινες ότι ήταν δύσκολο να σου το πει και δεν είναι ΨΕΥΤΙΑ? Δεν είναι κοροιδία να κοιμάσαι με κάποιον που τον τον τρώει ( ή τον έτρωγε από κάθε τρύπα ) Θα ήσουν και περίφανη δηλαδή? Θα λεγες ΠΩ ΠΩ ΠΩ τι άντρα έχω εγώ? Πφφφ, μόνο να μη σου τύχει τέτοιο πράγμα και μετά θα σου πω εγώ αν πάθεις ΦΡΙΚΗ! "ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ" Πήγαινε στο θέμα: Νιωθω ασχημα |