Καλησπερα
Μήνυμα #88649 από Super_Ghost στις 07 Νοεμβρίου 2011, 9:09μμ
μέλος από: 7/11/2011 μηνύματα: 10 0 |
Καλησπερα ειμαι 17 του 94 Μικρος επεζα με αγορια και κοριτσια οικογενεια καταλαβεται πητσιρικας .. παντα ερωτευομουν κοριτσια και τους ζητουσα να μου κανουν πιπα η να τους δω γυμνες.. ομως επεζα και με αγορακια οικογενεια η εγω γυναικα η αυτοι.. ολα καλα μεχρι τωρα σε κατι μερες εχω γενεθλια και πριν απο 10-15 μερες μου μπεικε μια ιδεα οτι μπορει να ειμαι ...... λουλης.. ακουστε... εδω και μερικες μερες εχω καιτ σκεψεις οτι κανω σεξ με αντρες τσιμπουκια και τετοια.... εχω 2 κοπελες τωρα αλλα ειμαι παρθενος..... παντα τον επεζα με κοπελες να το διευκρινησω η απο κοντα η απο skype γιατι τοτε σπουδαζε η κοπελα μου.. εδω και καποιες μερες ολη μερα σκεφτομαι αν ειμαι πουστης αλλα δν μπορω να παρω αποφαση.. εχω δει 3 φορες τσοντες με αντρες αλλα δεν μου εκανε καμια εστησει τιποτα απολυτος Ουτε μου σηκωθεικε.. μετα που την ειδα ,ειδα και μια κανονικη και μ γινε κονταρι... το προβλημα ειναι αυτες τις μερες που δν μ σηκωνεται με τιποτα και μεταβιας καταφερνω να τελειωσω.. ολη μερα σκεφτομαι αν ειμαι αλλα το ξερω μεσα μου οτι δεν ειμαι... αλλα συνεχεια μου ρχεται η σκεψηη οτι αν.. να διευκρινησω ποτε δεν εχω κατι καιτ με αντρα αληθινα ουτε εχω ερωτευτει ουτε μου χει περασει η ιδεα ποτε....... παιδια πειτε μου τις γνωμες σας γιαιτ δν την παλευω εχω σκεφτει μεχρι πολλα αλλα δν καταφερνω να βγαλω ακρη.. εχω να φαω 15 μερες μονο με νερο ειμαι.... επιστευτη κατασταση γι αυτο εφτασα στο σιμειο να γραψω εδω και τωρα που γραφ ντρεπομαι.... Επισης καποιες φορες βλεπω στο δρομο αντρες και σκεφτομαι να κανω κατι μαζι του αλλα μονο στη σκεψη.... ρωτησα μερικους φιλε και μου ειπαν οτι ειναι η εφηβεια ολοι την περνανε οταν θα μπουν στα 18... επισης πολλες φορες με καυλωνει η κοπελα μου αν παιζει ρολο.... απαντηστε μου αν μπορειτε και πειτε μου τις αποψεις σας |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #88651 από Pantera4 στις 07 Νοεμβρίου 2011, 9:20μμ
μέλος από: 11/10/2011 μηνύματα: 201 0 |
Αποδεκτή απάντησητο εχω παθει και εγω αυτο(περιπου). μια μερα στο σχολειο ενα βλακας με βαρεσε στο πισινο(δεν ξερω γιατι) και επειδι γελουσαμε με εναν φιλο μου οταν μου το εκανε γυρισα χαμογελαστος. και αυτος αρχισε να κοροιδευει. μετα απο αυτο ολοι νομιζα πως με ειχαν για λουλη.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. οπως βλεπεις και απο την εικονα μου ειμαι καθετος σε αυτο το θεμα. μετα απο το σχολειο καθομουν και το σκευτομουν συνεχεια. ουτε τσοντες εβλεπα ουτε τιποτα. μετα απο λιγο καιρο(2 βδομαδες) μπηκα να δω και ειμουν μια χαρα. τελιωσα κανονικοτατα. πιστευω πως και εσυ εχεις κατι παρομοιο με εμενα. παντως κατα την γνωμη μου δεν πρεπει να ανισηηχεις. πιστευω να σε βοηθησα εστω και λιγο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #88653 από Super_Ghost στις 07 Νοεμβρίου 2011, 9:26μμ
Μακαρι φιλε μου γιατι ποτε δν μ ειχε περασει απο το μυαλο κατι τετοιο.... και ντρεπομαι και π το λεωω γτ δν ΕΣΤΑΝΟΜΑΙ... παντα μ γινεται κονταρι οταν βλεπω κανενα βυζακι τωρα απο την περασμενη βδομαδα μονο 2-3 φορες εχω τελειωσει μακαρι να μην συμβαινει κατι αλλο.. μ λενε οτι επιδει μπαινω στα 18 και ειναι η εφηβεια και ειναι ετσι η ψυχολογια μου.... δν ξερω τι να πω.. ΥΓ. "Υ.Γ" για τον πούτσο, δεν έχουνε τόπο εδώ μέσα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #88669 από Super_Ghost στις 08 Νοεμβρίου 2011, 11:07πμ
Μπορει κανεις να δωσει και αλλες εξηγησεις γιατι ρε παιδια παω να τρελαθω παω να ξαπλωσω κια δν ξερω τι ειμαιμεσα μ ξερω οτι δν ειμαι κιναιδος αλλα η ιδεα με σκοτωνει τρελα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |