Μήνυμα στις 9/11/2011 στις 18:40 @Sex
11-12 ισως και 13 ειχα αγορασει μια τσοντα που διναν τοτε μαζι με τις εφημεριδες
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα μαλακια
Μήνυμα στις 8/11/2011 στις 17:15 @Sex
φιλε εγω τις ειπα οτι θελω να παω και οτι ντρεπομουν να το πω στο πατερα μου... τεσπα ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα σε οικο ανοχης
Μήνυμα στις 8/11/2011 στις 15:46 @Sex
Και γω τα ιδια ρε φιλε ακριβως θελω ... τεσπα νομιζω οτι του μυαλου οταν σου ρχεται η ιδεα να τις βγαζεις αυτο κανω εγω και ειμαι κατα 70% καλυτερα τεσπα τα λεμε φιλε
Πήγαινε στο θέμα: Σεξουαλικός προσανατολισμός ή κάτι άλλο?
Μήνυμα στις 8/11/2011 στις 15:24 @Sex
Καλησπερα σημερα μου ειπε η μανα μου οτι επιδει μπαινω τα 18 πρεπει να κανω ερωτα.. εγω πρωτα τις ειχα μιλησει γι αυτο π εχω παθει και με καταλαβε ποιο πολυ απο τον πατερα μουυ αλλα τεσπα... θελω να ρωτησω τι πρεπει να κανω πως να προετοιμαστω ψυχολογικα και τι πρεπει να προσεχω;; σορρυ για τις ερωτησεις αλλα πρωτη φορα και καταλαβαινετε πως ειναι..
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα σε οικο ανοχης
Μήνυμα στις 8/11/2011 στις 15:12 @Sex
Αμα σου πω ρε φιλε οτι ειμαστε στην ιδια κατασταση τι θα πεις;;; απο χθες δεν ξερω τι θελω νιωθω αδειος καινος σε μια καλυτερη κατασταση σαν εσενα... δεν ξερω τι μπορει να ειναι παντος με αντρες δν μ σηκωνεται κατα 99% οπως διαβασα νομιζω ουτε και εσενα οποτε απο το αλλο δυσκολο να ειμαστε.. εγω λεω παρε την κοπελα σου αγκαλια και αν θες προχωρα γιατι πολυ δυσκολο να βρεις κοπελα να σε στηριζει και αν σε στηριζει πρεπει να εισαι πολυ ευτυχισμενος... ξερω και απο μενα οτι ειναι δυσκολο με την αμφιβολεια αλλα προχωραμε και αν ειμαστε θα αποδικτει στο μελλον.... πρεπει να ζουμε την ζωη μας καθε στιγμη και ας εχουμε την αμφιβολεια... αυτη ειναι η δικη μου ταπεινη γνωμη καλα να περνας φιλε μου Πήγαινε στο θέμα: Σεξουαλικός προσανατολισμός ή κάτι άλλο?
Μήνυμα στις 8/11/2011 στις 12:10 @Sex
Το ιδιο λεω και γω φιλε μου γιατι να συμβαινουν.... μηπως περασες καμια στεναχωρια προσφατα που να σου εχει κατεβασει την ψυχολογια και γι αυτο σου εγινε πιο μεγαλη αυτη η ιδεα;; η ψυχολογια παιζει βασικο ρολο νομιζω σε κατι τετοια θεματα και πως τα βλεπεις..
Μήνυμα στις 8/11/2011 στις 11:52 @Sex
Αδερφε το ιδιο προβλημα εχω και γω εδω και σχεδον 2 βδομαδες μ εχει μπει η ιδεα οτι μπορει να ειμαι αδερφαρα και οποτε βγενω απο το σπιτι οχι συχνα καθομαι σπιτι ολη μερα δυσκολο να βγω αλλα οταν βγενω και βλεπω εναν αντρα η αγορι κανω καποιες σκεψεις χωρις να το θελω.. αν και εχω και γω 2 κοπελες αλλα ειμαι παρθενος ... αλλοι λενε οτι ειναι καθαρα ψυχολογικο αλλοι λενε οτι ειναι εφηβειακο γιατι σε λιγες μερες μπαινω στα 18 δεν ξερω τι να πω ισως ειναι ψυχικο και αυτο που περναμε να ειναι μια ''πλακα'' του εγκεφαλου και του μυαλου
Μήνυμα στις 8/11/2011 στις 11:07 @Sex
Μπορει κανεις να δωσει και αλλες εξηγησεις γιατι ρε παιδια παω να τρελαθω παω να ξαπλωσω κια δν ξερω τι ειμαιμεσα μ ξερω οτι δν ειμαι κιναιδος αλλα η ιδεα με σκοτωνει τρελα
Πήγαινε στο θέμα: Καλησπερα
Μήνυμα στις 7/11/2011 στις 21:26 @Sex
Μακαρι φιλε μου γιατι ποτε δν μ ειχε περασει απο το μυαλο κατι τετοιο.... και ντρεπομαι και π το λεωω γτ δν ΕΣΤΑΝΟΜΑΙ... παντα μ γινεται κονταρι οταν βλεπω κανενα βυζακι τωρα απο την περασμενη βδομαδα μονο 2-3 φορες εχω τελειωσει μακαρι να μην συμβαινει κατι αλλο.. μ λενε οτι επιδει μπαινω στα 18 και ειναι η εφηβεια και ειναι ετσι η ψυχολογια μου.... δν ξερω τι να πω.. ΥΓ. "Υ.Γ" για τον πούτσο, δεν έχουνε τόπο εδώ μέσα. Πήγαινε στο θέμα: Καλησπερα
Μήνυμα στις 7/11/2011 στις 21:09 @Sex
Καλησπερα ειμαι 17 του 94 Μικρος επεζα με αγορια και κοριτσια οικογενεια καταλαβεται πητσιρικας .. παντα ερωτευομουν κοριτσια και τους ζητουσα να μου κανουν πιπα η να τους δω γυμνες.. ομως επεζα και με αγορακια οικογενεια η εγω γυναικα η αυτοι.. ολα καλα μεχρι τωρα σε κατι μερες εχω γενεθλια και πριν απο 10-15 μερες μου μπεικε μια ιδεα οτι μπορει να ειμαι ...... λουλης.. ακουστε... εδω και μερικες μερες εχω καιτ σκεψεις οτι κανω σεξ με αντρες τσιμπουκια και τετοια.... εχω 2 κοπελες τωρα αλλα ειμαι παρθενος..... παντα τον επεζα με κοπελες να το διευκρινησω η απο κοντα η απο skype γιατι τοτε σπουδαζε η κοπελα μου.. εδω και καποιες μερες ολη μερα σκεφτομαι αν ειμαι πουστης αλλα δν μπορω να παρω αποφαση.. εχω δει 3 φορες τσοντες με αντρες αλλα δεν μου εκανε καμια εστησει τιποτα απολυτος Ουτε μου σηκωθεικε.. μετα που την ειδα ,ειδα και μια κανονικη και μ γινε κονταρι... το προβλημα ειναι αυτες τις μερες που δν μ σηκωνεται με τιποτα και μεταβιας καταφερνω να τελειωσω.. ολη μερα σκεφτομαι αν ειμαι αλλα το ξερω μεσα μου οτι δεν ειμαι... αλλα συνεχεια μου ρχεται η σκεψηη οτι αν.. να διευκρινησω ποτε δεν εχω κατι καιτ με αντρα αληθινα ουτε εχω ερωτευτει ουτε μου χει περασει η ιδεα ποτε....... παιδια πειτε μου τις γνωμες σας γιαιτ δν την παλευω εχω σκεφτει μεχρι πολλα αλλα δν καταφερνω να βγαλω ακρη.. εχω να φαω 15 μερες μονο με νερο ειμαι.... επιστευτη κατασταση γι αυτο εφτασα στο σιμειο να γραψω εδω και τωρα που γραφ ντρεπομαι.... Επισης καποιες φορες βλεπω στο δρομο αντρες και σκεφτομαι να κανω κατι μαζι του αλλα μονο στη σκεψη.... ρωτησα μερικους φιλε και μου ειπαν οτι ειναι η εφηβεια ολοι την περνανε οταν θα μπουν στα 18... επισης πολλες φορες με καυλωνει η κοπελα μου αν παιζει ρολο.... απαντηστε μου αν μπορειτε και πειτε μου τις αποψεις σας
Πήγαινε στο θέμα: Καλησπερα |