Μήνυμα στις 9/12/2011 στις 17:04 @Sex
Ναι με συγχωρεις που δεν το ξερα...
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος και... μολυνση?!
Μήνυμα στις 8/12/2011 στις 17:45 @Sex
................ ενταξει, τωρα που μου ειπες οτι ειδες και κοκκινιλες.......... δεν προκειται να το κανω ποτε....................... -.-
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος και... μολυνση?!
Μήνυμα στις 8/12/2011 στις 16:55 @Sex
Ρε παιδια ακουω πολλους να λενε οτι αυνανιζονται με μιλοπιτα με πορτοκαλι με μπουκαλι με γιαουρτι με μελι!!!! Ρε παιδια ολα αυτα δεν μολυνουν το πεος? δηλαδη πως γινετε να βαζεις πορτοκαλι στο πεος σου και να μη μολυνετε??????? με ολα τα ζουμια και τα μικροβια! η το μελι! η στη τελικη μετα πως ξεπλενεται αυτο το οργιο μικροβιων πανω απο το πεος χωρις να μη μηνει κατι λιγο????? Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος και... μολυνση?!
Μήνυμα στις 25/11/2011 στις 16:56 @Διάφορα
μπηκα αλλα θελω να ειναι σιγουρα σωστες!
Πήγαινε στο θέμα: Ρωσσικες Βρισιες
Μήνυμα στις 25/11/2011 στις 16:49 @Διάφορα
Ξερει κανεις να μου πει καμια βρισια στα ρωσσικα?πλζ!!
Πήγαινε στο θέμα: Ρωσσικες Βρισιες
Μήνυμα στις 22/11/2011 στις 22:12 @Μηχανήματα
ευχαριστω , μονο που αυτο ειναι αριθμομηχανη. με μια θερμηη παρακληση ζηταω απο τον webmaster να μου το ξαναεξηγησει πλιιιιζ!! Πήγαινε στο θέμα: Ανταλλαγή αριθμών
Μήνυμα στις 21/11/2011 στις 17:54 @Μηχανήματα
Κανονικοί αριθμοί σαν το 1 2 3 4 5 6 7 κτλ Γιατί να τους αλλαξω? Έτσι μου τθε η ιδέα αν γίνετε και ρώτησα... Πήγαινε στο θέμα: Ανταλλαγή αριθμών
Μήνυμα στις 21/11/2011 στις 14:56 @Μηχανήματα
tasos41997 τι ενοεις όταν με ρωτάς τι διαφορά θα έχει?
Πήγαινε στο θέμα: Ανταλλαγή αριθμών
Μήνυμα στις 21/11/2011 στις 14:54 @Μηχανήματα
ευχαριστώ πολύ όλους γιά όλες τις απαντήσεις. Όμως προτιμώ να χρησιμοποιήσω την λύση του Webmaster γιατί μου φένεται πιο πολύ, άμα μου την εξηγήσει λιιιγο καλύτερα. Ενοω αντί να μου γράφεις: φόρμα με κουτάκια που θα βάλει ο άλλος τα δύο νούμερα κτλ να μου γράψεις αν μπορείς κατευθείαν τον αριθμό. Συγγνώμη αν γίνομαι υπερβολικά κουραστικός.... Πήγαινε στο θέμα: Ανταλλαγή αριθμών
Μήνυμα στις 18/11/2011 στις 16:25 @Μηχανήματα
Γειά σας μέλοι του ftou!! Θέλω να φτιάξω ένα πρόγραμμα στο λάπτοπ μου που θα μπορεί να εναλλάσσει δύο αριθμούς. Δηλαδή π.χ. να του πω να εναλλάσει τους αριθμούς 1 και 2 και αυτό να μου εμφανίζει 12 21 . Έχω Windows 7 Ευχαριστώ εκ των προτέρων -ΣΠΥΡΟΣ- Πήγαινε στο θέμα: Ανταλλαγή αριθμών |