Πρώτη φορα
Μήνυμα #88434 από JohnyAbsolute στις 03 Νοεμβρίου 2011, 5:28μμ
μέλος από: 3/11/2011 μηνύματα: 2 0 |
Παιδιά, εγώ είμαι μαζί με μια κοπέλα εδώ και 2 μήνες και θέλω να προχωρήσουμε "παρακατω"... Από την μια έχω έντονη αυτην την επιθυμία, από την άλλη πιστεύω ότι είμαι μικρός ακόμα. Το έχουμε συζητήσει και είπε σε κανα χρόνο που θα παμε λύκειο να το κάνουμε αλλά μέχρι τότε δεν ξέρω..λέει ότι δεν είναι έτοιμη.. Μπορώ πιστεύετε να την τουμπάρω με κάποιο τρόπο για να γίνει κάτι? Έχω να σημειώσω ότι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο μήνες που είμαστε μαζί έχουμε τσακωθεί άσχημα 2 φορές αλλά τα ξαναβρήκαμε και είμαστε πιο κοντά...δεν θέλει να με χάσει λέει..για αυτό πιστεύω ότι αν κάνω μια μικρή κίνηση, δεν θα θέλει να με παρατήσει.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #88448 από Aitherovamwn στις 03 Νοεμβρίου 2011, 9:14μμ
μέλος από: 5/11/2010 μηνύματα: 421 0 |
αφου σου λεει οτι δεν νιωθει ετοιμη πιστευω πως το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να την κανεις να σε εμπιστευτει και να σε νιωσει δικο της ανθρωπο..παντως 3η γυμνασιου ειστε αρκετα μικροι και μου φενεται λογικο αυτο.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #88453 από aswtos στις 03 Νοεμβρίου 2011, 10:43μμ
μέλος από: 2/9/2011 μηνύματα: 428 0 |
οπως σου ειπε και ο aitherovamwn ειστε μονο γ΄γυμνασιου οποτε ειναι λογικο να εχει τις αναστολες της στο να προχωρησετε ειδικα μαλιστα απο τη στιγμη που ειστε μονο δυο μηνες μαζι και σε αυτο το μικρο διαστημα εχετε βρεθει ηδη δυο φορες κοντα στο χωρισμο. αν θες να προχωρησετε πρεπει και οφειλεις να κανεις υπομονη και να, δειξεις τουλαχιστον, πως εισαι σωστος απεναντι σε αυτη τη σχεση. με εκβιασμους δεν προκειται να καταφερεις κατι και αν δεν τη γνωμη μου και να το καταφερεις δεν θα εχει τοσο μεγαλη αξια. η πρωτη φορα ειναι μια μοναδικη στιγμη για καθε κοπελα και αν θες να την κανεις να την μοιραστει μαζι σου πρεπει να την πεισεις με την συμπεριφορα σου πως εισαι και εσυ μοναδικος. απολαυσε οσα σου προσφερει η κοπελιτσα ως τωρα μεσα σε αυτη τη σχεση και αν πανε ολα καλα θα γινει και αυτο που ζητας. με το να δειχνεις οτι βιαζεσαι της περνας το μηνυμα πως σε νοιαζει μονο αυτο και της αναπτυσσονται και φοβιες πως θα το κανετε και μετα θα την αφησεις ή θα αρχισεις να το διαδιδεις δεξια και αριστερα για να παινευτεις εσυ δημιουργοντας μια ασχημη εικονα για εκεινη. αλλωστε και εσενα δεν σε εχουν παρει τα χρονια για να βιαζεσαι να το κανεις. εχετε καιρο ακομη μπροστα σας. να νιωθεις τυχερος που εχεις μια σχεση και αποκτας εμπειριες με τα κοριτσια και τις αναγκες του. παιρνε οσα σου προσφερει και αν περασεις τις "εξετασεις" της θα γινεις και ο πρωτος της. το οτι λεει πως δεν θελει να σε χασει μπορει να λεει πολλα αλλα μπορει και τιποτα. σε αυτη την ηλικια τοσο τα κοριτσια οσο και τα αγορια λενε πραγματα που δεν εννοουν απολυτα ο καθενας για τους δικους του λογους. και εσυ φανταζομαι πως θα της εχεις πει οτι την αγαπας αλλα απο οσα μας λες εδω περα δεν μας το δειχνεις και τοσο εντονα αφου πρωτα βαζεις την δικη σου ικανοποιηση και μετα τις αναγκες και τα θελω της κοπελας σου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |