Μήνυμα στις 3/11/2011 στις 17:44 @Κλάψιμο
Και εγώ πολλές φορές φοβάμαι και έτσι..είμαι 13 και ας πούμε ότι συνέχεια σκέφτομαι τέτοια πράματα και ανατριχιάζω, μολις ακούσω τον παραμικρό θόρυβο όταν είμαι μόνος μου στο σπίτι, η καρδιά μου αρχίζει και χτυπαει σαν να θέλει να βγεί έξω...αλλά δεν ξέρω, ισως είναι φυσικό... (καλά έτσι όπως το είπα μοιάζω με ψυχασθενής..λίγο λάθος διατύπωση αλλά δεν είμαι και πολύ χάλια...μονο αν το σκεφτω μια φορα ξεεκιναει για λίγο και μετά ξαναξεχνιέμαι..) Πήγαινε στο θέμα: Ψυχολογικα
Μήνυμα στις 3/11/2011 στις 17:28 @Sex
Παιδιά, εγώ είμαι μαζί με μια κοπέλα εδώ και 2 μήνες και θέλω να προχωρήσουμε "παρακατω"... Από την μια έχω έντονη αυτην την επιθυμία, από την άλλη πιστεύω ότι είμαι μικρός ακόμα. Το έχουμε συζητήσει και είπε σε κανα χρόνο που θα παμε λύκειο να το κάνουμε αλλά μέχρι τότε δεν ξέρω..λέει ότι δεν είναι έτοιμη.. Μπορώ πιστεύετε να την τουμπάρω με κάποιο τρόπο για να γίνει κάτι? Έχω να σημειώσω ότι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο μήνες που είμαστε μαζί έχουμε τσακωθεί άσχημα 2 φορές αλλά τα ξαναβρήκαμε και είμαστε πιο κοντά...δεν θέλει να με χάσει λέει..για αυτό πιστεύω ότι αν κάνω μια μικρή κίνηση, δεν θα θέλει να με παρατήσει.. Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορα |