Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η ασχήμια είναι ανώτερη από την ομορφιά γιατί κρατά περισσότερο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #87299 από Spyros98 στις 14 Οκτωβρίου 2011, 4:28μμ

Spyros98

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 26/9/2011
ξερω οτι μερικοι αυνανιζονται πιανωντας και το μερος της βαλανου. Εγω οταν προσπαθβ με ποναει. πως μπορω να το κανω χωρις να με ποναει. Επισης ειχαν πει καπιοι στο σχολειο οτι φτινουν στο χερι τους και αυνανιζονται!! τι ναι αυτο παλι?? εγω που το δοκιμασα ξενερωσα.
επισης ειμαι 13
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #87300 από Spyros98 στις 14 Οκτωβρίου 2011, 4:30μμ

Spyros98

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 26/9/2011
συγνωμη που διαλεξα λαθος θεμα!
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #87301 από aswtos στις 14 Οκτωβρίου 2011, 4:51μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011

Αποδεκτή απάντηση

κανε οτι σου προσφερει εσενα ευχαριστηση βρε σπυρο. ο καθε ενας αναυνιζεται με τον δικο του τροπο. δεν υπαρχουν κανονες σε αυτο. αρκει να ικανοποιεισαι! αυτο που σου ειπαν οι φιλοι σου για να εχουν προφανως αναλογη αισθηση με αυτη του στοματικου και να εχουν και καποια λυπανση για ευχαριστηση. η βαλανος σε ποναει επειδη ειναι ευαισθητη στην εντονη επαφη. οι περισσοτεροι οταν αυνανιζονται ανεβοκατεβαζουν το πετσακι, δεν εχουν αμεση επαφη με τη βαλανο. πειραματισου με το σωμα σου και ανακαλυψε τι σε ικανοποιει χωρις να δινεις πολυ σημασια στον ενα και τον αλλο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #87302 από tasos41997 στις 14 Οκτωβρίου 2011, 4:51μμ

tasos41997

Εικονίδιο
μέλος από: 13/12/2010
Έγραψε:(Spyros98@14 Οκτωβρίου 2011)
ξερω οτι μερικοι αυνανιζονται πιανωντας και το μερος της βαλανου. Εγω οταν προσπαθβ με ποναει. πως μπορω να το κανω χωρις να με ποναει. Επισης ειχαν πει καπιοι στο σχολειο οτι φτινουν στο χερι τους και αυνανιζονται!! τι ναι αυτο παλι?? εγω που το δοκιμασα ξενερωσα.
επισης ειμαι 13

Λοιπον

Λες οταν αυνανιζεσε αλλα ξερεις οτι μερικοι ποιανουν το μερος της βαλανου δεν καταλαβα ακριβως τι λες και βεβαια ειναι φυσικο οταν ακουμπας την βαλανο να ποναει ή να νιοθεις καποια ανατρηχηλα αν δεν εχει κατη υγρο π.χ νερο-σαλια

Οι φιλοι σου απλα θελουν μια διαφορετικη εστηση για αυτον φτηνουν ουτε εμενα μου αρεσει προσοπηκα υπαρχουν και αλλοι τροποι χωρις να φτηνεις π.χ λιπαντικο-baby oil-νερο κτλ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #87303 από phew στις 14 Οκτωβρίου 2011, 7:08μμ

phew

μέλος από: 14/10/2011
Γενικα η βαλανος ποναει σε αλλους περισσοτερο, σε αλλους λιγοτερο, σε αλλους σε μικρη ηλικια και σε αλλους παντα.

Μπορεις να αυνανιζεσαι οπως σε βολευει εσενα. Αλλωστε ο αυνανισμος ειναι για να αυτοϊκανοποιησαι και οχι για να παιδευεσαι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login