Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Οι προγραμματιστές είναι σεναριογράφοι και τα PC κακοί ηθοποιοί.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Δεν μπορώ να εξπερματώσω (εδώ και 1 μέρα)

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #83411 από troikare123 στις 08 Αυγούστου 2011, 12:35μμ

troikare123

μέλος από: 8/8/2011
Γεια σας, έχω αρχίσει να εξπερματώνω εδώ και ένα χρόνο και αυνανίζομαι καθημερινά... τώρα είχα να αυνανιστώ για 4 μέρες και το έκανα 2 φορές και δεν βγήκε τίποτα... βγήκε πολύ λίγο και ο δεξίς όρχεις πονούσε... μήπως φτέει οτι δεν έφαγα τίποτα; :/
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #83428 από Psarokasela στις 08 Αυγούστου 2011, 9:02μμ

Psarokasela

Εικονίδιο
μέλος από: 2/8/2011
Μου εχει τυχει και εμένα.. Μηπως χτυπησες το αρχίδι;; Μου ειχε τυχει οταν πανω σε ξυλο που επεζα ειχα φαει μερικές.. Αν αυριο δεν ειναι καλυτερα εστω και λιγο πηγαινε γιατρό μη το ρισκάρεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #83441 από psixakias στις 09 Αυγούστου 2011, 7:40πμ

psixakias

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/7/2011
Πιθανότατα απλά να έτυχε πάνω στην στιγμή. Ενας φίλος μου το είχε πάθει και είχε ενα πρόβλημα εκεί, του είχε βουλόσει το σολινάριο απο τις πολλες φορες που τράβαγε... πήγε στον γιατρό και έκανε μια θεραπια και έγινε καλά.. Αμα συνεχιστεί να κοιτάξεις σε γιατρό μην εχεις και εσύ τίποτα. Επισης μπορεί να μην δημιουργίθικαν σπέρματα για κάποιο λόγο .. Και δεν νομιζω να φταίει το ότι δεν είχες φάει τίποτα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εαν αυτό συνεχιστεί πρέπει να πάς στον γιατρό! Αμα μας πεις οτι ντρεπεσαι ή φοβάσε θα σου πούμε οτι δεν περπει να φοβασαι γιατι είναι υγεία πάνω απο όλα.. και στους γωνείς σου να πεις ότι σε πονάει εκεί κάτω δεν είναι ντροπή για να σε βοηθίσουν... μπλα μπλα.. αυτά απο εμένα. :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login