Μήνυμα στις 17/8/2011 στις 02:55 @Sex
Γιατι γραφετε σαν αλβανοι; τι πατε σχολειο;
Πήγαινε στο θέμα: Αναπτυξει πεους
Μήνυμα στις 11/8/2011 στις 02:32 @Sex
Ποσο πολυ εξπερματωνετε;
Πήγαινε στο θέμα: Ποσο πολυ εξπερματωνετε;
Μήνυμα στις 10/8/2011 στις 17:19 @Sex
Παιδια παλια που αυνανισομουνα 6 φορες τη μερα εβγενε συνεχεια κ παρα πολυ σπερμα. Τωρα που σταματησα και αν τραβηξω τραβαω μονο 1 φορα βγαινει λιγο πολυ λιγο... Εκτος και αν την παιζω για 10 λεπτα και δεν εξπερματωνω μετα βγαινει πολυ... γιατι εγινε αυτο; ευυχαριστω ειμαι 16 χρονων
Πήγαινε στο θέμα: Δεν βγενει πολυ
Μήνυμα στις 9/8/2011 στις 15:52 @Sex
Υπαρχει περιπτωση να λερωσω σεντονια; Βοηθηστε!
Πήγαινε στο θέμα: Σκετομαστε να το κανουμε
Μήνυμα στις 9/8/2011 στις 15:50 @Sex
Διαβασα οτι αν το σπερμα ειναι διαφανες ειναι προβλημα. Εγω βγαζω ασπρο αλλα αν το αλείψω γίνεται διαφανές. Μήπως πέζει ρόλο και η ανάπτυξη;
Πήγαινε στο θέμα: Μηπως ειναι προβλημα;
Μήνυμα στις 9/8/2011 στις 15:44 @Sex
Παιδια σκευομαστε να το κανουμε τον Σεπτεμβριο στο σπιτι μου, απλα οταν την ξεπαρθενιασω θα τρεχει πολυ αιμα; :/
Πήγαινε στο θέμα: Σκετομαστε να το κανουμε
Μήνυμα στις 8/8/2011 στις 12:35 @Sex
Γεια σας, έχω αρχίσει να εξπερματώνω εδώ και ένα χρόνο και αυνανίζομαι καθημερινά... τώρα είχα να αυνανιστώ για 4 μέρες και το έκανα 2 φορές και δεν βγήκε τίποτα... βγήκε πολύ λίγο και ο δεξίς όρχεις πονούσε... μήπως φτέει οτι δεν έφαγα τίποτα; :/
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να εξπερματώσω (εδώ και 1 μέρα)
Μήνυμα στις 8/8/2011 στις 12:32 @Θ. Κλημεντίνη
Συγνώμη αν έκανα λάθος τόπικ :/ Λοιπόν, ξεκινάω... Τα έχω με μία εδώ και 3-4 μέρες και όταν βρισκόμαστε είναι και η φίλη της... της το έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν τη θέλω άλλα οκ.. το θέμα είναι ότι το κορίτσι μου με κοιτάει συνέχεια στα μάτια, την βλέπω που με κοιτάει και συνεχίζει για πολύ ώρα... γιατί το κάνει αυτό; Νιόθω περίεργα ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Με κοιτάει συνέχεια στα μάτια |